Şimdi bu ilaç değil ki her içene kilo aldıracak diye bir durum da yok hani şimdi sen. Normal beslen azsa almazsın tabi. Ben etki aldım ama ayda 1-2 kilo oda 3000 kalori üzerine alarak.yakın zamanda kullanıp sonuc alan oldu mu?
bu üründen kullandım 2,3 kutu tad konusunda cilekliyi secebilirsiniz güzel bir tadı var su ve süt ile gider..bu ürünü kullanarak kilo alabilirsiniz yalnız çok şekerli bir tadı var bu da dişlerinizin içine ediyor anlamında
kullandıktan sonra ağzınızı iyi calkalayın ve dişlerinize de dikkat edin,
ne yesem kilo alamiyorum, acil kilo almak istiyorum diyenler akşam yatarken süt ile tüketsin 2,5 ölcegi, sabah da 2 ölcek tok karnına bu şekilde kilo alacaginizi umuyorum
lakin biraz orantısız kilo alirsanız veryansında etmeyin ve son olarak laktoz duyarliligi olan kişilerde şişkinlik yapiyor..
sabah,aksam düzenli kullanımda 3kg garanti aylik fazlayada cikabilir kullanıma bağlı süt dahada artiriyor yalnız spor yapmıyorsanız göbekde yağlanma olur buda orantısız kilo artışına neden oluyor bende ilk zamanlarımda bundan dolayı sıkıntı oldu spor yaptıgım halde şişkinlik yaptı bende laktoz hassasiyeti oldugu için.. benim bu 3 kutu da 9kilo net artışım oldu 5 ayda son aylarda ise pek düzenli kullanmadım ihtiyacım olmadıgı için.. ürünü tavsiye edermisniz derseniz ilk etapda kullanabilir cok cok zayıf kişiler sonrasında farklı seceneklere yönelebilirsinz.nasıl bi sonuç aldın dostum ?
göbek , yağ ?
kaç kilo alabildin.