Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
arkadaslar lütfen cevap verin ürünü alalı 3 gün oldu tadı berbar kakaolu aldım suyla cok kotuydü sütlede içilmiyor midem bulanıyor ve bağırsakta sıkıntı oluyo neyle içmemi önerirsinizz içeceğim zamanı aklıma geldiğinde bile kötü oluom o derece

Yanlış bir bilgilendirme var. Spor yapmadan da kilo almak isteyenler bu urunu kullanabilir. Kilo alırlar ama yağlı bir kilo alımı olur.

Mesela vitol russian Bear diye bir gainer var bir ölçeği 3 bin kalori nerdeyse. Bundan gunde 2 kez içen ve normal beslenen bir adam 2 haftada 3-4 kilo alır

Tadı kötü evet ama bodyciler için sorun değil çünkü onlar kötü tada alışkın bende içiyorum zor oluyor ama içiyorum 4 gündür kullanıyorum 1 kilo aldım gibi haftaya herşey belli olur

Merhabalar,
Ben bu urunu gecen sene 4 ay spor yaptiktan sonra kullanmaya baslamistim ve yaklasik 3 haftada 4 kilo aldim, fakat malum yaz donemine girince aldigim bu 4 kiloyu geri verdim. 2 hafta kadar once tekrar spora basladim ve bu urunu kullanmayi dusunuyorum.Sizce kullanmak icin dogru bir zaman mi? Boyum 1.70 kilom 58, yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler. :)

Hardline Türkiye ürünü yolmasına karşın diğer firmalar ile aynı fiyata çekti kendini.
önceden ucuz du tercih sebebiydi. şimdi ise Dymztize mass gainer ile yarışıyor fiyat konusunda aralarında 5-10 tl gibi bişey var
Hardline Progainer 5000 gr. 189 TL
Dymztize mass gainer 5433 gr. 195 TL
Nutrade gainer 4500 Gr. 199 tl .

bu ürünle ilgili çok yorum okudum ama kullanımı konusunda kararsız kaldım en yüksek verimi nasıl alabilirim kullanan ya da ürünü bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.boy 1.83 kilo 64.sabah öğle ve akşam yemeklerden sonra 300 ml süt ile ikişer ölçek, spor yapmadığım günlerde ise günde bir kere kahvaltıdan sonra üç ölçek kullanmayı düşünüyorum.cevap verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.şimdiden teşekkürler.

5000 lik aldim spora baslicam boyum 180 kilom 59 ektomorf vucut tipindeyim. Nasil bi yemek programi yapmaliyim? daha onceden sporla pek ugrasmadim. 1 aylik sıkı bir diyette kac kilo alirim

bu üründen kullandım 2,3 kutu tad konusunda cilekliyi secebilirsiniz güzel bir tadı var su ve süt ile gider..:cool: bu ürünü kullanarak kilo alabilirsiniz yalnız çok şekerli bir tadı var bu da dişlerinizin içine ediyor anlamında:( kullandıktan sonra ağzınızı iyi calkalayın ve dişlerinize de dikkat edin,:cool: ne yesem kilo alamiyorum, acil kilo almak istiyorum diyenler akşam yatarken süt ile tüketsin 2,5 ölcegi, sabah da 2 ölcek tok karnına bu şekilde kilo alacaginizi umuyorum:cool: lakin biraz orantısız kilo alirsanız veryansında etmeyin ve son olarak laktoz duyarliligi olan kişilerde şişkinlik yapiyor..

bu üründen kullandım 2,3 kutu tad konusunda cilekliyi secebilirsiniz güzel bir tadı var su ve süt ile gider..:cool: bu ürünü kullanarak kilo alabilirsiniz yalnız çok şekerli bir tadı var bu da dişlerinizin içine ediyor anlamında:( kullandıktan sonra ağzınızı iyi calkalayın ve dişlerinize de dikkat edin,:cool: ne yesem kilo alamiyorum, acil kilo almak istiyorum diyenler akşam yatarken süt ile tüketsin 2,5 ölcegi, sabah da 2 ölcek tok karnına bu şekilde kilo alacaginizi umuyorum:cool: lakin biraz orantısız kilo alirsanız veryansında etmeyin ve son olarak laktoz duyarliligi olan kişilerde şişkinlik yapiyor..

nasıl bi sonuç aldın dostum ?

göbek , yağ ?

kaç kilo alabildin.

Gainer gereksiz carb yuklemesi oldugu icin hic denemedim fakat hardline protein tozu ile ilgili tecrubelerimden bahsedebilirim sahsi almis oldugum bir urun degildi arkadasim verdigi icin bir sure kullanmak zorunda kaldim resmen glikoz surubuydu kasinti ve sivilce yapti hardline markasina guvenmemek lazim piyasada en iyi 2 marka var 1. Weider 2. Optimum gerisi hikaye

nasıl bi sonuç aldın dostum ?

göbek , yağ ?

kaç kilo alabildin.
sabah,aksam düzenli kullanımda 3kg garanti aylik fazlayada cikabilir kullanıma bağlı süt dahada artiriyor yalnız spor yapmıyorsanız göbekde yağlanma olur buda orantısız kilo artışına neden oluyor bende ilk zamanlarımda bundan dolayı sıkıntı oldu spor yaptıgım halde şişkinlik yaptı bende laktoz hassasiyeti oldugu için.. benim bu 3 kutu da 9kilo net artışım oldu 5 ayda son aylarda ise pek düzenli kullanmadım ihtiyacım olmadıgı için.. ürünü tavsiye edermisniz derseniz ilk etapda kullanabilir cok cok zayıf kişiler sonrasında farklı seceneklere yönelebilirsinz.

Arkadaslar lutfen attigim screen shootu okuyun

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-24-17-58-01.png
    Screenshot_2016-11-24-17-58-01.png
    161,5 KB · Görüntüleme: 536
Ben 19 yaşındayım. Boyum 1.67 Kilo : 52 Spora gidiyorum. Sizce bu ürün benim kilo almamı sağlar mı ? Kilo alarak Kas'a çevirmek istiyorum

Back
Yukarı