oktay.birdal
Üye
Arkadaşlar ben hardline kullanıyodum. Şimdi san mass effect adlı bı karbonhıtrat tozu aldım hakkında bilgisi olan varmı
Bende aldım günlük 160 gram dört ölçek kullaniyorum antreman olduğu günler antremandan önce sonra ve yatmadan önce kullaniyorum antreman olmadigi günler kahvaltida veya öğlen birde aksam yatmadan iciyorum arg1250 antreman olduğu günler yatmadan 1 kapsul antreman olduğu günler antremandan önce 2 yatmadan önce 1 olmak üzere 3 kapsul seklinde kullaniyorum.Arkadaşlar Pro gainer 5000 Gr ve Hardline ARG 1250 aldım ama ilk kez alıyorum nasıl kullanıcamı pek kestiremedim kafamda haftada pazartesi çarşamba cuma olmak üzere 3 gün spora gidiyorum sizce bu iki ürünü nasıl kullanmalıyım?
Büyük bir bölümü şekerden oluşuyor çünkü.Basit Gainer mantığı ,kaliteli karbonhidratlar öyle bir kutu bitince 5 kilo felan aldırmaz hikaye bunlar...Beyler hardline pro gainer ın içeriklerine baktımda şeker yazmıyo içinde şeker varmı acaba ?
Bnde kaliteli bişey sanmıştım en iyisi doğal yollardan almak.Büyük bir bölümü şekerden oluşuyor çünkü.Basit Gainer mantığı ,kaliteli karbonhidratlar öyle bir kutu bitince 5 kilo felan aldırmaz hikaye bunlar...
Eger sende 2 yılda 5 kilo zor alanlardansan gainer kullan zarar felan hikaye gainere zarali diyip burgerden domuz eti yiyip alkol alanlara taviz verme cikolata da şeker gainer de şeker kilo istiyosan kullan öldürmez usta rahat olBnde kaliteli bişey sanmıştım en iyisi doğal yollardan almak.
Bn 3 ay oldu spora başlayalı 62 kilodan 68 e çıktım yavaş yavaş alıyoz bakalımEger sende 2 yılda 5 kilo zor alanlardansan gainer kullan zarar felan hikaye gainere zarali diyip burgerden domuz eti yiyip alkol alanlara taviz verme cikolata da şeker gainer de şeker kilo istiyosan kullan öldürmez usta rahat ol
Eger kullanacaksan kalorini hesapla ona göre kullan az kalorili seyleri cok yiyip kilo almazsin bir suru hesaplayici program var istersen kullan bisey olmaz kilo alirsinBende sipariş ettim 5000 gramlıktan Boyum 186 kilom 59 sınavım olduğu için 2 hafta sonra başlıcam spora bu arada kilo alırım diye kullanıcam sizce Nasıl kullanmalıyım sporsuz etkisini görürmüyüm