Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
bim'de köy ekmeği satılıyor. çok bilinçli değil de baktım protein ve karbonhidrat oranı en yüksek onda var onu kullanmaya başladım.
deneyen oldu mu acaba sizce nasıl bir ekmek?

babam alıyor bu ekmeği ben de seviyorum şahsen.
gerçi bir tek kahvaltıda o da 1 dilimin altıda birini falan yiyorumdur ama yine de güzel:)

adam gibi diyete uyamadığım için(durumlardan dolayı) genel olarak bir arkadaşımızda dediği gibi ekmeğe ihtiyaç duyulmayan yemek olduğunda ekmek yemem ..ama sürekli kepek ekmeği elimin altında olmadığından beyaz yerim evde ancak fazla yememeye gayret gösteriyorum...biraz geç olacak belki kilo vermem ama malesef bu şekilde:(

ben yulaf ezmesi yiyorum sabahları 1 kase o yüzden ekmek ihtiyacım olmuyor ondan önce kepek ekmeği yerdim ama hiç ekmek yemesek daha iyidir sizde bence yulaf ezmesi yiyin sıfır yağlı sütle

Soyle tam bugday, cavdar gibi ekmekleri bir tadin da ondan sonra karar verin. Beyaz ekmek hem besin degeri hem de lezzet olarak bunlarin cok gerisinde. Google yazin ve zararlari bunun yaninda tam bugdayin hikmetlerini gorun. Ama tam bugday bile olsa un isil islem gordugunden vitaminler yine oluyor. Bu yuzden artik cogumuz icin imkansiz da olsa kendi bugdayinizi suyla calisan eski tas degirmenlerde oguturseniz iste ondan en kral ekmek olur.

arkadaşlar halk ekmekte satılan kepek ekmek kadar süper ve yoğun kepek ekmek migrosta filan yok yani hepsinde hamur hissediyosunuz..ben halk ekmekten alıyorum kepek ekmek hem uygun hem süper tavsiye ederim

zhu.zhg ye katılıyorum amma velakin. ben genelde sabahları yulaf ezmesi tercih ederim. aksam yemeklerinde bir miktar ekmek yerim ki buda genelde cavdar olur. aslında arkadaslar ekmek oyle korkulacak bir sey deil. her ogunde bir iki dilim tuketile bilir ve hiç bir şeyde yapmaz. sporcular butun gıdalardan dengeli bir sekilde tuketmelidir

BB benim için profesyonel bir meslek olmadığı için beyaz ekmek yiyorum.
Haftasonu kahvaltıları benim için vazgeçilmezdir ve hiç bir ekmek beyaz ekmeğin tadını bulamaz. Arada öğlen yemeklerinde ise kepekli takılıyorum.
Bu işi profesyonelce yapmadığım için aradaki sağlık farkını çok da takmıyorum.

kepek kullanıyorum ve severek tüketiyorum :) tam tahıllı ekmek gercekten lezzetli ve fırsat buldukça tüketiyorum, beyaz ekmegi hayatımdan tamamen sildim diyebilirim :Ddumbelllls

uno'nun köy ekmeğine başladım. tadı güzel. ayrıca tek bir dilimde gördüğüm en yüksek proteine sahip. 100 gramı 219 kalori, 4.4 gr lif, 40 gr karbonhidrat veeee 12 gr protein.

Back
Yukarı