Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
Tam tahıllı ekmek tüketmeye çalışıyorum eğer bulamazsamda kesinlikle beyaz yemeden o gün ekmek yemiyorum ...

Açık olmak gerekirse Uno Light ekmek yiyorum 1 paket ekmek kullanım süresi 1 hafta oluyor ve sadece sabahları ekmek yediğim için 3 er dilimden çoğu zaman ekmeğimin tarihi bile dolmuş oluyor yiyemeden. Çünkü 2 gün normal kahvaltı yapıyorsam 1 gün yulaf müsli karıştırıp yediğim için zaten haftada 7 gun ekmekle kahvaltı yapmıyorum...

beyaz ekmek insan sağlığına zararlıdır, obez yapar....en adi gıdalardan biridir...

Bütün ailem ve çevrem beyaz ekmek tüketiyor, niçin etrafımda obez göremiyorum ? Böyle bir genelleme yanlış olur.

Ben ekmek tüketmiyorum, tükettiğim vakit; Uno Tam Tahıllı tercih ediyorum.

Ekmeğin pek bi getirisi yok aslinda .Keşke yurtdişinda olduğu gibi bizde de vitamin katkili ekmek üretimi gerçekleşebilseydi...

Son düzenleme:
beyaz ekmek tüketiyorum, damak tadıma uymuyor ötekiler. malesef bu konuda kendimi zorlayamıyorum :)

kahvaltıda 1 tam ekmek yiyebiliorum.tabi haftasonları sadece.haftaiçi 1 dilim yiyorum.
tam tahıllıyı denicem genelde beyaz fırın ekmeği yiyorum.
bu kadar ince ayrıntılı olmak gereklimidir sizce? ekmeğin icindeki protein karbonhidrat vs.
ozaman tost yerken tam tahıllı ekmeğe yapmı dicez adama..

zayıflamak için heryerdeki kepek ekmeğine güvenmemek lazım bence tam tahıllı buğday ekmeği iyidir !

light ekmek. günde en fazla 2 dilim. toplam 80 kalori 6 gr protein. 0 denecek kadar az yag.

tam tahıllı kullanıyorum icinde 6 yada 7 ceşit tahıl var.. o olmazda çavdar..kepek ekmegine göre tatları daha iyi...

bim'de köy ekmeği satılıyor. çok bilinçli değil de baktım protein ve karbonhidrat oranı en yüksek onda var onu kullanmaya başladım.
deneyen oldu mu acaba sizce nasıl bir ekmek?

Ekmek benim BAŞ düşmanım Vallahi :) Uzun Süredir tüketmiyorum,Tüketmicemde.. :)
ama illede birşey belirmek gerekirse ( KIZARTILMIŞ EKMEK )'i tercih Ederim..

Halk ekmeğin altın ekmeği var ben onu tüketiyorum.Günde iki taneyi aşmamak kaydıyla.İçinde fındık kuru üzüm de war tadı güzel.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sitesinde İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş bu ekmeği özellikle okula giden çocuklara içindeki vitamin açısından tavsiye ediyor.Yani vitaminli ekmek sınıfına alabiliriz bence bu ekmeği.Tavsiye ediyorum çok da rağbet görüyor.Tanesi 0,25 ytl...weightlifter

Back
Yukarı