Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
beni bu ankette sırt bölgesinin sonucu çok şaşırttı.. sırtta problem yaşayan azınlıktan biriyim ozaman :)
haftada 1 hayvan gibi sırt -kanat -boyun çalışırım.. başka hiçbir bölgeme dokunmam o gün.ertesi günü de mümkün olduğunca off yaparım.. yinede istedğim gelişmeyi sağlayamadım.ama olacak..o da olacak :D

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bnm de biceps ve tricepslerle ilgili problemim war. 1.90 boyundayım kilom 100 kollar 40cm hangi programı denediysem arttıramıom.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

ben de de aynı problem var.kolu, omuz günü tirceps ve bicepsi süper setleyerek çalışmaya başladım ve gerçekten antrenman esnasında pump hissedilir derecede fazla oluyor sonuçları bpaylaşırım umarım olumlu sonuç aldıkça.

Bence omuz ları çalıştırmak işkenceli olduğu gibi gelişmesi en zor olan kasdırkafa_

Karın Kası için Mekik Cekilmeli Derler Ya Ben Hep Cekiyorum 76 ' kilyoum hafif göbek var o göbek nedeniyle BakLava cıkmıo xD Ne yapmalıyım ?

ben bicepslerden şikayetçiyi 40- 41 bir adım ileri gitmiyor beni hasta ediyor boy 1.77 kilom 80 bu gidişle bilmiyorum şeytan dürtüyor steroid diye ama ben direneceğim

Sevgili arkadaşlar çok acayip bir durum ama benim gögüsler zor gelişiyor omuzlara ne yapsam yarıyor bir ara sanki omuzlarımı ve kollarımı sonradan monte etmişler gibi duruyodu.Saygılarımla

abilerim slm lar öncelikle ben konu açmayı falan bilmiyorum daha yeni katıldımdesem iyidir
bu siteye nese sizlere bisorun olacak
benim yaşım 17 kilom 75 boy 1.75 benim omuz ve göğüsüm gerçekten güzel gelişiyor ama kollar için aynı şeyi diyemeyecem evde çalışıyorum ve kollarım 36 37 38 sıcakken bu ölçüler arasında neden acaba neden gelişmiyor lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim

Adam bench de 120kg basıyor ama gögüsleri çokda hacimli degil diger adamın daha hacimli duruyor gögüsleri ama 120 basamıyor

ben göğüsten sıkıntılıyım vücut yapım yağlı olduğu için ne kadar çalışsamda istediğimi göremiyorum omuz konusunda çok iriyim tabi bunun bir kızmı genetik :)

kesinlikle üst göğüs. aylarca incline press yaptım. hala köprücük kemiklerim görünüyor. ayrıca göğüsümün ortasıda gelişmiyor.

kesinlikle üst göğüs. aylarca incline press yaptım. hala köprücük kemiklerim görünüyor. ayrıca göğüsümün ortasıda gelişmiyor.

aynen yaa benimde öyle o kadar üst göğüs çalışıyorum ama hala köprücük kemiklerim gözüküyor çok sinir oluyorum yaa :(oysa bicepsler öyle mi hemen hayvan gibi oldular. her antreman sonrası geliştiği belli oluyor

Back
Yukarı