Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
walla ben sizin kadar uzun zamandır yapmıyorum bb ama 5 ayda sunu gordum. goguslerde hıc bı degısıklık yok. kollar omuz gelısıyo yawas yawas ama gogus 0. bıde hocaya gogus we kola abanalım dedım ama hıc fark etmıyo. spordan sonra hıc gogus bolgemde bı zorlanma oldugunu hıssetmıyorum sadece kollarda hıssedıyorum hareketlerıde yanlıs yapmıyorum ama..gogus korkulu ruyam oldu.
hareketi doğru yapmak yeterli değil bence ağırlığı max. yap bak nasıl antrenman sırasında şişiyor goğusweightlifter

Sanırım benim genetik olarak br sorunum var.

1 yılı geçgin süredir bb yapıyorum. 1.80 - 62 kilo civarı başladım . 1 yılda 6 kilo kadar aldım ancak vücudum da kas olarak elde ettiğim gelişme (görüntü olarak) çok fazla değil.

Yani ben hemen hemen tüm kas gruplarını geliştirmekte zorlanıyorum....

Ancak omuz ve sırt bölgesini diğerlerine göre hacim olarak biraz daha geliştirdiğimi söleyebilirm.

Benimde en sorunlu bölgem göğüs ne yaptıysam ne ettiysem yok br türlü verim alamadım.Haa çok ta haksızlık yapmamak lazım ilk V.g. yapmaya başladığım zaman tahta gibiydi şimdi bişeyler var tabiki ama kollar ve omuzlar sanki sonradan monte edilmiş gibi duruyor bende de.O bölümler iyi gögüs çok geriden geliyor.Acayip sinir bozuyor......

Karın ve Göğüs..

Özellikle karın çocuk gibi..Az ilgi azlığı işi koparıyor..

Kas Gurubu Buyudukce Gelisimi Zor Olur.bence En Zoru Bacaklar

Bide Profosyonel Insanlardan şu Bölgem Bunlari Yapiyom Gelişmiyo Falan Diye Danişilip Yardim Alinirsa Tam Bi çağre Bulunur çünkü Onlar Hep Bu Sorunlari Yaşiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim zorlandığım bölge göğüs geç gelişiyor sonra bicepsler sonra karın hızlı gelişenler ise bacak (çalışmaya bile korkuyorum bazen ayakta dursam gelişiyor sanki :) triceps ,trapezius sonra omuz sırt sonra kalf önkol benim sıralamam böyle herkese iyi çalışmalar.

Göğüs için pressten çok açış bence daha önemli .sorun yaşayan arkadaşlar ona yönelsinleri. birde bar ile dumbell bence farkediyo bar ile gelişmeyen böleglerim dumbell ile dumblle ile gelişmeyenleri bar ile geliştirebildim. herşeyi denemek gerek bu sporda

bendede omuz we genelde herkeste olan gögüs problemi war ne yaptıysam diger bölgelere göre küçük kaldılar yardımm lütfen ne önerirsinizz(program ws.)şimdiden teşk..;)

karinda ilk 3. baklanın üzerinde deri fazlam kaldi, icini biraz daha kasla doldurmam lazim ama arada kaliyor sanirim, ve karinda tek yapmadigim tapinma hareketi var, acaba yarari olur mu diye (sesli dusunuyorum)

gogus ant okadar onem vermedıgım halde goguslerım kocaman oluyo ama kollara ne yapsam hacım veremıyorum ustune ustluk bıde sol kol daha ufak halıylede bende takıntı halıne geldı:) omuzlar ıse öle ahım sahım agır basamıyorum ama gayet ıyı duruyor bu bıde kolların ufaklıgındanda kaynaklanabılır..

bence temel sorun şu:herkes az geliştiğini düşündüğü bölgeye çok fazla yüklenio mesela omuzunun geride kaldığını düşünen 6-7hareketle girio 20-25set omuz yapıo ve sonuç olarak o bölgenin gelişmesini hepten engellemiş oluo

Ben de kanatlarımı geliştiremiyorum. Lat pulldown hareketinde(ki salonda yapabileceğim başka sırt hareketi yok belim sakat olduğundan ve salon yetersiz olduğundan) ön kollarım ve bicepslerim yanıyor. Oralar yanıyor kanatlar gelişmiyor..

Bende özellikle karın çok zor gelişiyor. Tamam sert olmasına sert fakat görünürde pek birşey yok. Aynı şekilde omuz ve göğüste zorluyor.

omuz gogus gayet ıyı bıceps trıceps cok yavaş. bın cesıt program denedım, kaldırdıgım agırlıklarda yabana atılır agırlıklar degıl ama nedense gelısım cok yavas.

odnamok yanlış anlama ama bence ankette en önemli eksik karın kası (mide) belli olması için degil deri zar olması gerekiyo

sorunum ön kolda. Şekil itibari ile kaslı duruyor ama bilek güreşi yaptığım zaman dengim olmiyacak kişilere yeniliyorum.

genel olarak kolve önkolarım zayıf başladığım zaman 28 cm kollarım vardı :) yine de şükretmek lazım şimdi 36 olduğu oluyor.

Back
Yukarı