Şimdi beni durumum cok garip gülmeyin;
Şimdi aynı agırlıkla DB French[Triceps] calısırken 12-12-10-8 calısıyorum ama son 2 sette sag kol cok zorlanıyor bazen setı tamamlıyamıyorum bıle
AMa herhangi bir agrı sızı olmuyor ama diger taraftan
Aynı agırlık sol kolda ıken set cok guzel cıkıyor kasılmalar fln cok guzel tel tel hıssedıyorum kasımı agrısınıda yapıyor o anlık hatta bazen tekrarı 8 yerıne 10 11 e cıkarıyorum agrıyı hedeflemekten ama sag kol garıp
Aynı sekılde cogu antremanımda acı yada kasılma alamıyorum agırlık artırınca setı cıkaramıyorum dusuk agırlıkla calısıncada 12 tekrar kesmıyor acı ıcın 14 16 yurumem gerekıyor ama ben hacım calısması yapıyorum
Ha baslarda hafıf kılo 12 tekrar kiloyu 5-10 artır 12 tekrar daha yapıyorum[Yani artırarak 12-12-10-8] son setlerı duzgun cıkarım dıye 12 yı gecmıyorum ama son setlerdede herhangi bir acı olmuyor
Diğer taraftan squat calısırken bır agrılar bır kasılmalar aman Allahım o derece salondan cıkınca adımlarım karısıcak derecede ertsı gun agrımalar spor arabaya binerken neredeyse kramp giricek okadar ama gogusantremanında ne kadar zorlarsam zorlım ertesı gun agrımıyor
Bılıyorum okadar ıyıde beslenmıyorum hatta bır kere yardım ıle omuzlerımı resmen yırttım yanı bır tane daha bır tane daha dıye nerdeyse son sette 8 yerıne 18 tekrar yaptım ama ertesı gun omuzlar acımıyor acımıyor
Ha dıger taraftan yardımcı tutucam yanıma mesala; 8 tekrarı deltoidde 50kg zor cıkarıyorum ama yardım eden olunca abartmıyorum 60kg 10 tekrar bıle yapıyorum yardım eden arkadasın yalan soylıyecegıde yok ne kadar yardım ettın dıorum walla ellemedım nerdeyse dıor
Calıstıgım salon yabancı degıl cok sıkısırsam agırlıgı atarım yada yuzumun seklını takmıyorum yanı calısırken bırseye bakmam ama kendı kendımı kısıyoru bır sekılde ama neden bılemıyorum cok mu ayrıntı oldu yoksa herseyı fazlamı takıyorum bılmıyorum ama sanırım ben
Bellı bır sure hacım yanı az tekrar cok kılo o kıloya alısınca kıloyu artırmak yerıne gecıs donemı boyunca setlerdekı tekrarı artırmak set tekrarı artık 12-12-10-8 yerine 20-20-16-12 yı bulunca artık kiloyu artırarak calısmayı dusunmeye basladım bu tur antreman war mı acaba ?
Yani belli kiloada setleri cıkarıp set sayısını artırmak set sayısı belli bir düzeye gelince set sayısını azaltıp kilo artırmak
Yani mesala şimdi 12-12-10-8 calıstıgım kiloların biraz azı ile nerdeyse 20-20-16-12 calısırım hatta daha cok acı weriyor bu tur calısma hangisi yararlı olucaktır?
Tavsiyeleriniz nedir ?