denizgnr97
Üye
merhaba genrise wheyi hiç çıkartmadınız kombinasyondan memnun musunuz ve fiyatı nedir acaba?
merhaba genrise wheyi hiç çıkartmadınız kombinasyondan memnun musunuz ve fiyatı nedir acaba?
decayı vuruldun hangi ara kanına karıştı da idmanda rahat ettin anlamadım açıkçası
Merakımdan soruyorum;yulafı nasıl tüketiyorsun, herhangibir sıvıyla karıştırıyor musun?
Ölçülerin tam olarak ne durumda ? İlk sayfada ki resme bakıyorum birde bu haline benzer poz var. Pek kıstas değil ama kolların biraz daha define olmuş gibi geldi bana. Tabi bu resimde bicepsini çıktığın için de olabilir.
Birde t-shirtlü resme bakınca sanki miden biraz daha iyi geldi.İlk sayfada ki 2. resme kıyasla.
Bu resim daha iyi gibi. Trapezlerin biraz daha geliştiği dikkatimi çekti. Bu arada 2 resimde de kollarınız cidden iyi. Dolgun gözüküyor. Zaten yaza kadar parçalamayla daha kaliteli gözükecektir. Göğüsleriniz dolgun ki zaten dediğiniz gibi kütle almaya çalışıyorsunuz. Karın dikkatimi çekiyor aynı şey bende de var bulk da olmama rağmen damarlanma ve karın yapım gitgide belirginleşiyor. Sizde de öyle sanki. Kaliteli bulk diyebiliriz buna.
Aynen diyeti bozmak iyidir. Tabi ki dozunu kaçırmamak şartıyla![]()