günlüğüm - VOLTAJ

bencede birşeyler yanlış gibi,16 ay ciddi bir süre ne zaman resim eklesen hep aynı resme bakıyormuşum gibi oluyorum,yağ yüzden baya fazla gibi %20 ye yakındır diye tahmin ediyorum,bence herşeyden vazgeçip ciddi bir diet ile o belin kaybolması lazım,yüksek yağ oranı testoyuda etkiliyor bence testo oranında düşük yoksa 16 ayda daha net birşeyler ortaya çıkmalıydı,bulk bence bu sporda ki en dengesiz olay,bak o kadar yağlısın bulk yapmaya karboyu yüksek tutmaya devam ediyorsun,biz pro değiliz amatörüz bulk olup sonra diet yapınca kazanadıgımız koruyarak ortaya bir vücut çıkarmak hakikaten zor,moralini bozmak istemem bende çok zor gelişiyorum benimde yağ oranım yüksek,en azından birbirimizi uyaralım ki yanlış bir şey varsa müdahele edebilelim beslenmeye idmana

öncelikle şunu belirtmek isterim ilk fotolar ile şimdiki fotoları yanyana editleyim farkı anlarsınız.

herneyse. 800 e çıkarmamın sebebi max ot'ta hakkını vererek idman yapmak için 500 gr lık karb ile güc yetmiyordu. şuan karb max. 250-300 gr falan alıyorum. evet doğal olarak çok çok az yağlandım şuan %17 lerde ki zaten acelem yok birde aman aman işte çok fazla iri olayım gibi bir derdim yok. hem stressimi atmak hemde kuvvetlenmek zaten bu sporda amacım.

mayısa kadar bulk devam edicem mayıstan sonra 2-3 ay hardcore definasyon sonrasında da koruma amaçlı idman yapma planım var. şuan zaten istesemde hardcore define yapamam malum kış ayı..

bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi en yakın zamanda başlangıç fotoları ve güncel fotoları yan yana koyucam:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:54 ----------

img4012vert.jpg

img20130118125936vert.jpg

Şuan ki pc de bulduğum ve birleştirdiğim fotolar üsttekiler güncel alttakiler 1.ay ın 2. haftasından

Yani max ot dediğin sistem az tekrardan çok tekrara doğru ağırlığın düşürülerek yapılması sistemimi?
ayrıca 3x6 ve 2x6 neye göre belirleniyor çok az değilmi setler ve tekrarlar?
Mesela az olanları hangi kas grubunda çok olanları hangi kas grubunda yapıyorsun?

Yani max ot dediğin sistem az tekrardan çok tekrara doğru ağırlığın düşürülerek yapılması sistemimi?
ayrıca 3x6 ve 2x6 neye göre belirleniyor çok az değilmi setler ve tekrarlar?
Mesela az olanları hangi kas grubunda çok olanları hangi kas grubunda yapıyorsun?

set sayısı ve tekrar sayısı az olarak yaparsın fakat ağırlıklar hep maximum ağırlıklardır. ve set/tekrar sayılarını ellemeden her hafta bir önceki haftadan daha ağır çalışırsın. İdman bitiminde sürünerek idmandan çıkarsın.

büyük bölgelerde bacak dışında 3x6 omuz biceps triceps de 2x6 maximum ağırlık.. bacakta max ot sistemi pek bir işe yaramıyor. En azından bende yaramadı.

günaydın

bugün sırt-karın idmanım var

sırt idmanım

deadlift 8-8-10-12 ( 90-90-80-70kg)
lat pull geniş tutuş gögüse 8-8-10-12 ( 60-60-55-50)
cable row 2x8 (70kg)
bent over barbel row ters tutuş 3x12 (z bar ile) bar hariç 55kg

karın idmanı

40kg ile 3x15 cable crunch
ayaklar arasında 10kg db ile çakı
3x10 side bridges

günaydın herkese

bugün bacak idmanım var ama canım pek idman falan yapmak istemiyor. hayırlısı bakalım

iyi oldu bu valla :)

hava kapalı ve yağışlı olunca hep böyle oluyorum :) gerçi dünkü sırt idmanın etkiside var ama :)

bacak idmanını yaptım ama karın a gücüm kalmadı assault almama rağmen. büyük ihtimalle idmanı istemsiz olarak yapmamdan dolayı.

dizlerimdeki yırtıklardan dolayı çok yüklenemedim bugün bacaklara.

yaptığım idman

65kg 3x12 full squat
120 kg 4x12 leg press
85kg 3x12 leg press
45 kg tek bacak curl 2x10

idman biter bitmez 1 ölçek mp combat poweder ımı içtim. akşam olsa da eve gidip uyusam.. başka birşey istemiyorum bugün

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:59 ----------

bacak idmanını yaptım ama karın a gücüm kalmadı assault almama rağmen. büyük ihtimalle idmanı istemsiz olarak yapmamdan dolayı.

dizlerimdeki yırtıklardan dolayı çok yüklenemedim bugün bacaklara.

yaptığım idman

65kg 3x12 full squat
120 kg 4x12 leg press
85kg 3x12 leg press
45 kg tek bacak curl 2x10

idman biter bitmez 1 ölçek mp combat poweder ımı içtim. akşam olsa da eve gidip uyusam.. başka birşey istemiyorum bugün
koyu yazdığım extansion olcaktı :)

kullandığım ürünlerin çoğu bitti 1 mp combat powder ve gnc creatin kalmıştı. 1 ay böle devam edicektim fakat dayanamayıp Dymatize Liquid Spr amino 23.000 mg 946ml lik amino aldım :) bakalım ne farkettircek

Dymatize Liquid Spr amino nun bir servisi 4 yemek kaşığı diyor da iş yerinde idman yaptığım için kapağı ile içmek zorundayım

sizce nasıl kullanmam lazım bunu idmandan önce 2 kapak idmandan sonra 2 kapak mı ?

günaydın herkse bol pompalı haftalar dilerim.

16.ayın son haftasına başladım :) bugün gögüs biceps idmanım var.

gögüs

incline bench press 8-8-10-12
db bench press 8-8-10-12
incline db fly 3x12
db pullover 3x12

biceps

z bar ile geniş tutuş curl 8-8-10-12
z bar ile reverse curl 8-8-10-12
db scott curl 8-8-10-12

idmandan önce 2 kaşık dymatize spr amino idman biter bitmez 1 servis mp combatpowder yarım saat sonra 2 kaşık amino 1-1 bucuk saat sonra büyük bir tabak pilav+150gr tavuk haşlama

günaydın dünkü göğüs ve biceps idmanım verimli geçti. bugün omuz triceps var. omuz da arnold press yapmaktan geçti allahtan bu ayın son omuz idmanı :)

daha cok verimi bu şekilde alıyorum.

bugünkü idman inanılmaz geçti

idmandan 30 dakika önce 2.5 gr creatine idmandan 15 dakika öncede 2 kaşık dymatize spr amino aldım. idman bitiminde 1 bucuk ölçek mp combat powderımı içtim saat 13:30 gibi 1 servis olan aminonun diğer yarısını alıcam. saat 14:30 gibi de büyük bir kase pirinç pilavı 150 gr tavuğumu yiyeceğim.

bugün sırt karın var
smile.gif
en sevdiğim ikinci idmandır sırt
biggrin.gif

deadlift 8-8-10-12 ( 95kg-95kg-80 kg- 70kg)
lat pull down öne geniş 8-8-10-12 (75-75-70-65)
cable row 2x8 (70kg)
bentover barbell row ters tutus 3x12 ( 55kg)

karın

cable crunch 3x20 ( 40kg)
ayaklar arasında 10kg lık db ile 3x25 çakı
side bridges.

Son düzenleme:
idmandan çıktım fakat fena yoruldum. bu aralar planladığım kg ları yapmıyorum nedense
bugünkü idmanım şu şekilde oldu :S
deadlift 8-8-2 (100-100-125)
lat pull gögüse geniş 8-8-10-12 (85-85-80-70)
cable row 2x8 (70kg)
bentover 3x15 (50kg)

cable crunch 3x20 ( 40kg)
ayaklar arasında 10kg lık db ile 3x25 çakı
side bridges.

idmandan önce yarım servis dymatize spr amino idman bitiminde 1 bucuk ölçek mp combatpowder 20 dakika sonra yarım servis amino. saat 15:00 gibi de 150 gr tavuk 200 gr pirinç pilavı

günaydın herkese bol pompalı bir hafta dilerim herkese.

17. aya başlıyorum bugün

bu ay drop setli bir sistem çalışmaya karar verdim.

1. gün

Gögüs- Biceps

incline db press 3x10
barbel flat bench press 3x10
peck deck 3x10
decline db press 3x10

ayakta z bar ile geniş tutuş curl 3x10
ayakta z bar ile dar tutuş curl 3x10
concentration curl 3x10

2. gün

Kardiyo+ karın

3.gün

omuz- triceps

Military press 3x10
lateral rise 3x10
rear lateral rise

dar tutuş bench press/skullcrusher 3x10
push down 3x10

4.gün

sırt-karın

deadlift 3x10
lat pull down enseye geniş tutuş 3x10
lat pull down dar tutuş göğüse 3x10
bentover barbel row 3x10

karın

cable crunch
çakı
side bridges

5.gün

bacak

full squat 3x12
leg press 4x12
leg extansion/leg curl 4x12

short umu unuttuğum için spor salonundan geri döndüm :S yarına sarktı 17. aya başlangıç poff canım sıkıldı ya..

Back
Yukarı