günlüğüm - VOLTAJ

günaydın herkese.

yılbaşı nedeniyle salı günü idman yapamayıp dinledim. bugün omuz triceps idmanı yapıcam.

Omuz- Triceps

Arnold press 8-8-10-12
Lateral Rise yanlara 8-8-10
Rear Lateral Rise 8-8-10-12

Dar tutuş Bench Press - Lying Triceps Extansion 8-8-10-12
Push Down 8-8-10-12

Not: Herkesin yeni yılı kutlu olsun tekrar

idman çok verimli geçti ki hasta olmama rağmen :)

idmandan önce 1 çay kaşığı gnc creatine ile 1 servis assault'u karıştırıp içtim. idman bitiminde 1 servis mp recon içtim. yarım saat sonra 1 çay kaşığı creatine ile 1 çay kaşığı gaspari glutamine'i karıştırıp içicem 1 saat sonra yemek yiyeceğim. akşam 6-7 gibi 1 servis mp combat powder ardından akşam yemeğini yiyip günlük öğünlerimi tamamlayacağım.

idman bitiminde tek başıma tşörtü mü çıkaramadım :D

merhaba arkadaşlar

çarşamba günü ufak bir kaza geçirip ayağı sakatladık :)bundan dolayı perşembe ve cuma günkü idmanlarımı yapamadım sırt ve bacak idmanı yani..

umarım pazartesine tamamen iyileşmiş olurum da idmanlara tekrar başlayabilirim

günaydın herkese güzel pompalı haftalar dilerim herkese :)

ayağım iyileşti ve artık bir sıkıntı çıkmazsa idmanlarıma devam edicem bugünden itibaren :)

idmanım çok verimli geçti. :)

idmandan önce 20 dakika önce 1 servis assault 30 dakika öncede gnc creatin içtim fakat karıncalanma hiç olmadı. Yarın Assault'u 2 ölçeğe çıkartıcam :)

bugün öylesine çektiğim bir foto :D

img20130107134417.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar bugün omuz triceps idmanım vardı verimli geçti. fakat omuzdaki sakatlığım dar bench press hareketinde biraz zorladı.

assault u 2 ölçeğe çıkardım. 2. kutumda 1 ölçek yetmemeye başlamıştı.

merhaba herkese bol pompalı idmanlar dilerim :D

bugün bacak ve karın var

idmandan 30 dakika önce tepeleme 1 çay kaşığı creatine idmandan 15-20 dak. önce 2 ölçek assault

bacak idmanım

squat 4x12 bar dahil 60kg
leg press 150kg 3x12
leg extansion 100 kg 3x10
leg curl 3x10 50 kg

karın

cable crunch 3x25
çakı 2x30
side bridges 3x10

idman biter bitmez mp re-con 30 dak sonra tepeleme 1 çay kaşığı creatine ile tepeleme 1 çay kaşığı glutamine

sonra 150 gr tavuk 1 kase pilav

gece yatmadan 1 servis mp combat powder sütle

Not: bazı arkadaşlara bacaktaki kg lar az gelebilir. iki dizimde de yırtıklar mevcut

idmanım iyi geçti fakat şöyle bir sıkıntım oldu 2. hareket leg press ten sonra aşırı derecede midem bulandı wc ye zor yetiştim. istirfa edip kendime geldim sonra idmanı tamamladım. idman bitiminde de re-con u güç bela içtim. Midem kaldırmadı bu sefer noldu acaba nie böyle oldum çözemedim

merhaba herkese :)

bugün sırt- karın var

sırt idmanım

deadlift 8-8-10-12 ( 80-80-70-60kg)
lat pull down geniş tutuş gögüse 8-8-10-12 ( 75-75-65-60)
cable row 8-8-10-12 ( 75-75-65-60)
bent over barbel row 8-8-10-12 ( 65-65 60-55)

karın idmanım

cable crunch 2x25
çakı 2x30
side bridges 3x10

ısınmadan hangi sistem olursa olsun idman yapmam ben. zaten omuzumda sakatlık var ama sadece bench de sıkıntı yaratıo ne kadar dinlendirsemde ne kadar ısıtsamda..

ısınmadan hangi sistem olursa olsun idman yapmam ben. zaten omuzumda sakatlık var ama sadece bench de sıkıntı yaratıo ne kadar dinlendirsemde ne kadar ısıtsamda..

Isınmadan tabii ki de antrenmana başlanılmaz. :) Benim demek istediğim o değildi, her hareket öncesinde, her hareket için özel bir ısınma seti yapıp yapmadığını sormuştum ben. :)

günaydın arkadaşlar

herkese bol pompalı haftalar dilerim :)

güzel bir kek yaptım
biggrin.gif
ara öğün için

malzemeler

8 ölçek whey (mp cp. 1 ölçekte 25 gr protein)
2 su bardağı yulaf
3 tam yumurta
1 çay kaşığı tarcın
1 bardak yarım yağlı süt
1 paket kabartma tozu

8 parçaya böldüm

toplam 220-230 gr protein olması lazım
biggrin.gif

hesaplayabilen varsa hesaplasın
biggrin.gif

bugün gögüs bicep idmanım var.

dün ölçülerimi aldım zayıflamışım nedense ya yağ yaktım yadasını düşünmek bile istemiyorum

güncel ölçülerim şöle

boy 1.80
kilo 78
gögüs : 114
omuz 123-124 arası
önkol : 32
kol : 41.7
bacak 60
kalf : 40
bilek 19
Bel : 87

Son düzenleme:
Voltaj son resmi gördüm valla gelişimin oldukça iyi. Gelişimin hız kesmiyor diyebiliriz. Sırtta ki kaslar kendilerini belli ediyor.

eyvallah. valla non stop çalışıyorum fakat şu var max ot tan önce gelişim durmuş gibiydi.

2 aylık max ot'tan sonra hacim ve kuvvet bakımından çok çok fazla artış sağladım ki max. kilo olarak 82 kiloyu gördüm ama şuan nasıl olduysa 2-3 haftada 82 den 78 e düştüm ama ölçülerimde artış oldu :)

Son düzenleme:
eyvallah. valla non stop çalışıyorum fakat şu var max ot tan önce gelişim durmuş gibiydi.

2 aylık max ot'tan sonra hacim ve kuvvet bakımından çok çok fazla artış sağladım ki max. kilo olarak 82 kiloyu gördüm ama şuan nasıl olduysa 2-3 haftada 82 den 78 e düştüm ama ölçülerimde artış oldu :)

Bu gayet güzel bir şey. Valla bende kilo verebilsem. Hani ölçülerim artıyor kilom sabit :) max otun sende ki etkilerini gördükçe imreniyorum valla.

2 aylık max ot un arkasına ters piramit iyi oldu. önümüzdeki ay düz piramite sonra yana geçerim :D şaka maka düz piramitten sonra 5x5 i mi uygulasam acaba yoksa ağır mı gelir?

günaydınlar efenim herkese bol pompalı idmanlar:)

sabah kahvaltımı yaptım şimdide ara öğün olarak hafta sonu yaptığım proteinli kekimi yemekteyim bugün omuz-triceps idmanım var.

Mp recon um bitti :D çok fena eksikliğini hissediyorum

idman verimli geçti.

omuz idmanım

arnold press 8-10-12
lateral 3x8
rear lateral 3x10

triceps

dar tutuş bench press/skullcrusher super set 4x12
v bar push down 8-10-12

idman bitiminde 1 ölçek mp combat powder ımı içtim :)

Back
Yukarı