günde 2 ayrı program

arkadaşlar ben 7 günde 6 fitness yapıyorum pazartesi-perşembe=göğüs ön kol salı-cuma=sırt kanat arka kol çarşamba-cumartesi=omuz bacak pazar günü tatil bazen işim cıkıyor her gün gidemiyorum haftada 1 kere mesela pazartesi göğüs ön kol yapamadığım zaman salı günü sabahtan göğüs ön kol yapsam akşamında ise sırt kanat yapsam ve pazartesi gününü telafi etsem olurmu acaba ?

onu demiyorum kardeşim bazen işim cıkıyor ayda 1 kere pazartesi veya çarşamba günleri felan gidermiyorum o günü telafi etmek için ertesi gün sabahı dün yapmam gereken hareketi yapsam akşam ise normal günlük programı yapsam olurmu diyorumn mesela pazaretesi gidemedim salı sabahı göğüs ön kol akşam ise sırt kanat arka kol yapsam diyorum pazartesiyi telafi etsem olurmu yoksa kaslarımı yormuş olurum ?

Zaten
gögğüs biceps
sırt triceps
omuz bacak
gögğüs biceps
sırt triceps
omuz bacak
off
Bu şekilde herhalde programın zaten yanlış program sen daha da nasıl yanlış yaparım derdindesin kim verdi bu programı

Blonde guzel soylemis ayrica birde zamani kisitli olanlar icin fullbody oldukca uygun forumda aratabilirsiniz belki isinize yarar

Back
Yukarı