kemaldonado
Üye
önceki mesajlarında beslenmeyle ilgili bi yazını görmüştüm.hala o beslenme programını mı uyguluyorsun?eğer programın değiştiyse yeni beslenme programını yazabilir misin?
Saygılarımla
Saygılarımla
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Selam;
Sevgili kemaldonado,
4/24
Yukarıda bahsi geçen 4/24 oranı, 4 gün 24 saat boyunca bu programı uyguladığım anlamına gelmektedir. Geri kalan günlerde hem okul olması vesilesi ile hem de, farklı bir program uygulamanın yararıma olduğu neticesiyle değiştiriyorum.
8:00 Whey Protein 20 gram
8:30 1.ÖĞÜN 110 gram Yulaf Ezmesi+Light Süt+Yaban Mersini+Siyah Üzüm+Elma Suyu+2 tam Yumurta
9:05 Kahvaltı arası
Multivitamin/mineral 1 servis
C Vitamini 500 mg
2.ÖĞÜN 11:30
200 gram Tavuk Fileto
Kıvırcık veya Göbek veya Domates,Salatalık,Soğan Karışımı Salata yapıyorum.(Zeytinyağı,Ballı Elma Sirkesi, çok az tuz)
100 Gram Tam Tahıllı Ekmek
3.ÖĞÜN 14:30 (Antrenman Öncesi Yemek)
200 Gram Biftek
1 Büyük doğranmış soğan tuzsuz
Sarımsak
100 Gram Kepekli Makarna
Portakal Suyu
15:55 Antrenman Öncesi Besin Takviyeleri
50 Gram yavaş Sindirilen Karbonhidrat, İçeriğinde başka bileşenlerde var. Bunun 40 gramı karbonhidrat. 25 Gram Protein, BCAA, 5 gram Creatine, 1 gram Beta- Ala, 2 tane GH Max Tablet,
16:30 Antrenman
18:30 Antrenman Sonrası Besin Takviyeleri
Whey/Protein Tozu/35-40gr, 100 Gram Karbonhidrat.(İçeriğinin 80 gramı hızlı sindirilen karbonhidrat) 3 gram BCAA 5 Gram Creatine 4 Gram L-Glutamine
19:30 4.ÖĞÜN
200 Gram Tavuk
100 Gram Tam Tahıl Ekmek
Salata İsteğe göre içerik değişiyor.
Elma Suyu
22:30 5. ÖĞÜN
30 Pro+30 Karbo+1 muz mixer yardımı...(Bu Öğün Normalde opsiyonel) Geçen sene yapıyordum bunu bu sene Aralık bitiminde yapmaya başlayacağım.
23:30 6. ÖĞÜN
30-40 Gram Fındık,Badem,Ceviz. 25 gram Kazein proteini(20 Gramı yavaş sindirilen Protein) Glutamine.
3/7 Beslenme programımı bir başka gün eklerim.
D.N= Yakında FST-7 Stratejisinin üzerinde yoğunlaşarak, eksik bölgelere lokal yüklenmeler gerçekleştireceğim. Tüm detayları nasıl uyguladığımı sonuçlarını buradan sizlere aktaracağım.
2)D.N= Besin takviyeleri konusunda kararsız kaldığım değiştirmek üzere olduğum ve eklemek istediğim bazı ürünler var. Bunları da güncelleme yaptığım vakit buraya eklerim. Şimdilik sevgiyle kalınız...
Saygılarımla,
Selam;
Sevgili Arkadaşlar,
Protein ağırlıklı, besleyiciliği yüksek, Türk geleneklerine bağlı, doyurucu bir öğünümü paylaşmak istedim.
Saygılarımla,
Selam;
Sevgili Arkadaşlar,
Bir yemek menüsünde daha beraberiz.
İçerikten yönünden çok kapsamlı olmasına dikkat ettiğim bir menü. Sağlıklı yağlar, bol karbonhidrat, büyümeyi ve kas yapmayı etkileyen beta-ecdysterone içeren ıspanak, Light Kaşarla süslenmiş tavuk, damak tadı için biraz ketçap. Ve resimde olmayan meyve suyu.
Salata için zeytinyağı, Ballı elma sirkesi ve 0.5 gr tuz kullandım.
İyi günler...
Saygılarımla,