4.5 aydan beri çalışıyorum. Başladığımdan beri:
• İlk önce Barbell Bench Press ve ardından Barbell Incline Bench Press yapıyorum.
Bunlara, ilk set 20kez kaldırabileceğim bir ağırlıkla -ısınma seti- ile başlıyorum.
Ardından, 10-10-8-8-6 tekrar yapıyorum, genelde sona 2-3 kez kaldırabileceğim ekstra bir set koyuyorum. Yani yedişer set olmuş oluyor.
• Bu iki egzersizin ardından, Paralel Bar Dips yapıyorum beş set. Şu an set başına sekiz - dokuz tekrar uyguluyorum. Üst kollarım yere paralel olacak kadar -veya biraz daha fazla- eğilerek tatbik ediyorum bu egzersizi.
• Ardından son egzersiz olarak beş set Dumbell Fly yapıyorum. Bunu 12 tekrar çıkarabileceğim bir ağırlıkla yapmaya çalışıyorum.
• Pullover eklemek istedim lakin kanatlarımı da kısmen yorduğu için ertesi gün istediğim verimi alamadığımı gördüm. Şimdilik böyle kaldı.
---
Salı günleri göğüs çalışıyorum, çarşamba kanat,sırt, perşembeleri halı saha maçım var ve cuma da boş günüm.
Cumartesileri omuz-biceps pazarları da bacak çalışıyorum,
Pazartesileri de diğer bir boş günüm.
Cumartesi günüm hem göğüs hem de sırt günümden en uzak gün olduğu için beşer set Paralel bar Dips ve Geniş Tutuşta Barfiks koydum ekstradan. Haftanın kısa bir özeti gibi.
Yorumlarınızı, önerilerinizi, katkılarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.