deepintrance
Üye
Selam arkadaslar, benim 3 aydir duzenli olarak uyguladigim gogus programim soyle;
Bench Press 12-10-8-6
DB Bench Press 12-10-8-6
Incline Bench Press 12-10-8-6
Incline DB Press 12-10-8-6
Pullover 10-10-10
Bundan once de donem donem ara vermek zorunda kaldigim icin 6 aylik bi sure icinde yeni baslayanlara verilen programi kullandim.
Suan goguslerim gelisti ama ust gogus ve ozellikle gogusumun ic kisimlarinda gelisim cok cok az. Bu basliktaki programlari inceledim ve asagidaki program ust ve ic gogus bolgeleri icin mantikli geldi.
Sizce benim durumum icin boyle bir program uygun mudur? Ozellikle ic gogsum diger kisimlara gore neredeyse cukurda kaldi suan
Bench Press 12-10-8-6
DB Bench Press 12-10-8-6
Incline Bench Press 12-10-8-6
Incline DB Press 12-10-8-6
Pullover 10-10-10
Bundan once de donem donem ara vermek zorunda kaldigim icin 6 aylik bi sure icinde yeni baslayanlara verilen programi kullandim.
Suan goguslerim gelisti ama ust gogus ve ozellikle gogusumun ic kisimlarinda gelisim cok cok az. Bu basliktaki programlari inceledim ve asagidaki program ust ve ic gogus bolgeleri icin mantikli geldi.
İncline bench press (4-5 saniye indir 2-3 saniye kaldır)
İncline fly (negatif tekrarlı beklemeli çok yavaş)
İncline dumbbell press (4-5 saniye indir 2-3 saniye kaldır)
Kelebek( yavaş ve ortaya gelince mümkün mertebe bekliyorum,sonra 4-5 saniyede yavaş yavaş eski konuma getiriyorum)
Dips ya da pullover ( dipste yavaş kontrollü bi şekilde inebileceğim kadar iniyorum,pullover da yavaş ve kontrollü )
Sizce benim durumum icin boyle bir program uygun mudur? Ozellikle ic gogsum diger kisimlara gore neredeyse cukurda kaldi suan