arıtlıkız
Üye
yaz geldiğinde gelinliğin içinde ipincecik olduğunu düşün azimli olursun o gün senin ve sevdiğin ailen için büyük bir gün olacak ahhh ahh benimde annem babam olsaydıda öyle gelinliklerle evlenseydim nasip değilmiş bana 
ailenin desteğiyle kendi azminle sen bunu 1 kez yenmişin bu kiloları 1 kez daha yenebilirsin yapacağına yüzde yüzz eminim sen üstesinden geleceksin ve o gelinliğinin içinde kendini o kadar iyi hissetceksinki canım çok dikkat et nolur sakın bırakma kendini benim gibi olma sakınnnnn baksana yapayanlız kaldım ben.
demek o kadar önemli bir durummuşki dışlanabiliniyormuş insan allahtan çocuğum felan olmadı yoksa birde o bunalıma girerdim dahada yer bitirirdim kendimi
neyse senin çok harika bir mutluluğun olacağına ben inanıyorum arkanda aile desteği ve sevdiğinin desteği seni yarı yolda bırakmaz hiç bir zaman
bekle bizi 2009 ARITLIKIZ ve ELENİLAY geliyor

ailenin desteğiyle kendi azminle sen bunu 1 kez yenmişin bu kiloları 1 kez daha yenebilirsin yapacağına yüzde yüzz eminim sen üstesinden geleceksin ve o gelinliğinin içinde kendini o kadar iyi hissetceksinki canım çok dikkat et nolur sakın bırakma kendini benim gibi olma sakınnnnn baksana yapayanlız kaldım ben.

neyse senin çok harika bir mutluluğun olacağına ben inanıyorum arkanda aile desteği ve sevdiğinin desteği seni yarı yolda bırakmaz hiç bir zaman

bekle bizi 2009 ARITLIKIZ ve ELENİLAY geliyor