suleymanbudak06
Üye
muhakkak lahana corbası bunu unutma ıcındekı vıtamın ve mınerallerın coklugundan dolayı ıyı bır dost olacak sana hem ıstah kesıcı ozellıgı senın acıkmanı ve halsız dusmenı onleyecektır hadı kolay gelsın
67 kilodan 95 e cikman bir hayli ilginc.bence hayatinda yeme ve yaptigin rutin islemleri tekrar göz gezdirmelisin ve kilo almadan önceki hayatinda yaptigin ve suanda yapmadigin köklü degisikliklere geri dönmelisin.gercekten cok kilo artisi var.ayrica doktora gitmeni de öneririm.
sanırım o kiloları geri vermiş bi kısmını ama hala bi hayli şişman. bayan arkadaşa da evlenmenin ne gibi bir dönüm olduğunu sormak istiyorum. yani evlenmekle kilo almanın ne alakası var çözemedim ben. tabi birde eşinin onu boşanmak istemesi de bana kalırsa yeterince haklı bir gerekçe.
Ya sen niye şimdi hanımın moralini bozuyosun ki ya? Sonuçta nikah masasında ne olursa olsun ölene kadar beraber olmaya yemin etmiyormusun? Sen bir kadınla sırf fiziği için mi evleniyorsun? Ya kocası ilişkisini bitiriceğine kilo vermesine yardım etse fena mı olur ya sen gelmişsin burada abuk subuk konusuyosun.Ya ben 14 yaşındayım bu yaşımda bunları anladım artık sizde anlayın ya lütfen kendinizi geliştiren biraz.Ülkede sizin gibi vatandaşlar olduktan sonra bu ülkenin başına herşey gelir.Hanımı haklı durumdan haksız duruma soktun ya 2 dakkada.İnanmıyorum yani size gerçekten inanamıyorum.Ya sizde bi şeylik var yada bende.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır sonuçta.En ufak şeyde boşanıcaksan niye evleniyorsun.Karşındaki bir nesne değil onu kullanıp atasın.O senin karın sonucta ya karın.Bir zamanlar ölene dek beraber olmaya iyi kötü günde yanında olmaya yemin ettiğin karın.!sanırım o kiloları geri vermiş bi kısmını ama hala bi hayli şişman. bayan arkadaşa da evlenmenin ne gibi bir dönüm olduğunu sormak istiyorum. yani evlenmekle kilo almanın ne alakası var çözemedim ben. tabi birde eşinin onu boşanmak istemesi de bana kalırsa yeterince haklı bir gerekçe.
Sabah kalktığında 1,5 iki saatlik yürüyüş yap.Eve gel istediğin kadar kahvaltı yap.Öğle ve akşam yemek yemek yok.Bol bol su iç.Çok fazla olmamak kaydıyla meyva yiyebilirsin.Garanti haftada en az 3 kilo verirsin.Vermezsen gel beni döv.Ben geçen yaz bu programla 12 günde 10 kilo vermiştim.
Sabah kalktığında 1,5 iki saatlik yürüyüş yap.Eve gel istediğin kadar kahvaltı yap.Öğle ve akşam yemek yemek yok.Bol bol su iç.Çok fazla olmamak kaydıyla meyva yiyebilirsin.Garanti haftada en az 3 kilo verirsin.Vermezsen gel beni döv.Ben geçen yaz bu programla 12 günde 10 kilo vermiştim.