egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Başarılar hocam ilgiyle takip ediyorum günlüğünü :)
Çok teşekkürler dostum sağolasın sana da başarılar :)
@egemennn deadliftte 7-8 set 3-5 tekrar yapın diyorlar powerliftingtekine benziyor sanırım (bunu diyen youtube taki sağlam arkadaşımız)
Güç için olabilir ama bence powerlifter değilsek güç odaklı çalışmıyosak tekrarları okadar azaltmanın anlamı yok diye düşünüyorum
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

----
Pazartesi gidemedim salı gidip göğüs biceps antrenmanımı yaptım detaylar:
Dumbell bench press 12-10-10-8 & Dumbell fly 4x12
Inclıne dumbell press 12-10-10-8 & Inclıne cable fly 4x12
chest press 3x12

Barbell Curl 12-10-10-8
Hammer curl 12-12-12

göğüste süper set uyguladım çokta verimli oldu,ayrıca fly hareketini ilk kez cable ile yaptım salon boştu deniyim dedim gayet iyiydi
bicepste aslında 3 hareket yapıcaktım ama acil dükkana gitmem gerekti hamemr curl hareketinide aslında tek set drop set olarak yaptım

Çarşamba yani dün sırt çalıştım

Deadlift 3x12
bent over barbell row 3x12
latpull down 12-10-8-8
row machine 3x12
one arm dumbell row 3x12

Sırtta uzun bi süreden sonra ilk defa bu kadar pump hissettim güzeldi herkese iyi forumlar iyi günler

o mesajı yazdıktan sonra bir yazı okudum 1-3 tekrar arası güç için 3-5 tekrar arası çoğunluk güç azınlık kas geliştirme için gerisi kas geliştirme için daha iyi olurmuş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar arkadaşlar canakkaledeuim 1 haftadir okulum basladi japonca ogrenmeye basladik :) simdi bayram icin yarın edirneye donucem burda genellikle balik yedim ama salon bulamadim henuz varda bayramdan sonraya biraktim nasilsa ara girecekti araya bayramdan sonrada sizlerleyim herkese iyi aksamlar :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar çanakkale'de de kendime salon buldum bu hafta başladım fakat günlüğü yazamadım bugünden başlayarak sizlerlede paylaşıcam ayrıca supplementler.comdan aldıgım supplementlerın yanında gelen antrenman günlüğü defteri cok hoşuma gitti tavsiye ederim :D

Bugün omuz çalıştım
seated dumbell lateral raises 4x12 (10kg-10kg)
dumbell press 4x12 (20kg-20kg)
cable raises 4x12
revers cable fly 4x12

Verimli bi antrenman oldu bayramda ara verince baya özlemiştim kaslardaki pump ı anlatmaya kelimeler yetmez yakında fotoğraflarla ve beslenmem ile de renklendiricem günlüğü herkese iyi forumlar :)

selamlar arkadaşlar uzun süredir yazamadım yine,antrenmanları yapmaya calısıyorum yapıyorumda foruma girmeye vakit bulamadım yazmaya,malum japonca öğrenmeye calısıyoruz :D formum iyileştikçe fotoğraflarıda koyucam
bugün göğüs çalıştım detaylar

Dumbell bench press 12-10-10-8 (17.5kg,17.5kg-20kg,20kg-20kg,20kg-22.5kg,22.5kg)
Dumbell fly 3x12 10kg 10kg
incline benc press machine 4x12 20kg 20kg 20kg 20kg
butterlfy 4x12 son set drop

Bugün geç gittim salona ve sağlam beslenmiş bi şekilde kaldırıdıgm kilolarda farkı gözlemledim tabiki uzun süredir esmer bulgur gibi sağlıklı bişeyi yemiyodum artık sıksık ekliycem öğünlere azar azar
incline press hareketini salon cok dolu oldugu için makinada yapmak zorunda kaldım
herkese iyi akşamlar iyi forumlar okuduğunuz için teşekkürler..
images.jpg

Dün dinlenme günümdü,bugün sırt çalıştım.Ayrıca sınav haftası neyseki yarın sınavım yok cuma günü konuşma sınavım var hocaların hepsi japon sık sık konuşuyoruz zaten güzel geçiyor şimdilik okulda antrenmanlarda..
Deadlift 12-10-8-6 (80kg,85kg,95kg,110kg)
Pulldown 12-10-8-6 & Bent over barbell row 12-10-8-6 ikisi süper set
one arm dumbell row 3x12
pulldown machine 3x12
row machine 3x12

Güzel sert bi antrenmandı ama aç olarak gitti sınavdan sonra gitmek zorunda kaldım bişey yiyemedim o biraz sıkıntı yarattı antrenman sırasında bcaa içtim sadece varsa önerileriniz tavsiyeleriniz beklerim herkese iyi forumlar :)

Merhaba arkadaşlar.Bugün biceps-triceps çalıştım.9.55 te konuşma sınavım vardı japon hocalarla 5 dakika kadar sürdü daha sonra salona geçtim antrenman detayları :

Seated Dumbell curl 12-10-8-8 (set1:10kg,10kg-set2:12.5kg,12.5kg-set3:15kg,15kg-set415kg,15kg)
Ez Barbell Curl 12-10-10-10 (set1-set4 15kg)
Seated hammer curl 3x12 (set1-set3:10kg-19kg)
Scot Curl Machine 3x12 (son set drop set)

Ez bar. lying triceps extensio 4x12 (10kg)
Pushdown 3x12 son set drop set 12-12-12
bench dips 3xmax

Bugünkü antrenmanımda böyleydi yarın omuz bacak için gidicem,bacağı neredeyse 4-5 aydır doğru düzgün çalışmıyorum çok aksattım :( herkese iyi akşamlar iyi forumlar

selamlar arkadaşlar

bu haftada aksatmadan antrenmanları tamamladım cumartesi pazar dinlenme günlerim olucak karın calısıcam belki.Bugün bacak çalıştım detaylar:

Squat 5x5 100kg
romanian deadlift 3x12
leg press 110kg 4x8
leg ext 3x12
leg curl 3x12

cable crunch 3x12

Son olarak cable crunch yaptım hiç yapmadıgım bi hareketti ilk oldu benim için ama benim için etkiliydi karın antrenmanlarıma koymayı düşünüyorum salonda karın calıstıgım zaman herkese iyi forumlar okuduğunuz için teşekkürler iyi günler..

selamlar geçen hafta da başarıyla rutini tamamladım artık motivasyon konusundan sıkıntım olmuyo.Uzun süredir bu forumda yazıyorum günlük vs daha once hep 5x5 sisteminin iligimi çektigini söylemiştim bi türlü deneyememiştim,bugün itibariyle başladım henüz pek derli toplu degil program yılbasından sonra biraz daha daha arastırıp hareketleri yerleştiricem ona göre bugünkü antrenmanın detayları

Bench press 5x5 55kg
Over head press 5x5 35kg
Bent over barbell row 5x5 50kg
Butter fly 5x5 68kg

Şuan kaldırdığım kilolar gerçekten benım yapımdaki kilomdaki birine göre az bende bu yüzden başladım bu programa aslında,bu spora başladıgımdan beri istedigim kilodaki agırlıklara çıkamadım artık vakti geldi diye düşünüyorum bakalım bu programın etkisini görücek miyim varsa takip eden beraber görücez hafta hafta kg arttırımlarını herkese iyi forumlar..

selamlar geçen hafta da başarıyla rutini tamamladım artık motivasyon konusundan sıkıntım olmuyo.Uzun süredir bu forumda yazıyorum günlük vs daha once hep 5x5 sisteminin iligimi çektigini söylemiştim bi türlü deneyememiştim,bugün itibariyle başladım henüz pek derli toplu degil program yılbasından sonra biraz daha daha arastırıp hareketleri yerleştiricem ona göre bugünkü antrenmanın detayları

Bench press 5x5 55kg
Over head press 5x5 35kg
Bent over barbell row 5x5 50kg
Butter fly 5x5 68kg

Şuan kaldırdığım kilolar gerçekten benım yapımdaki kilomdaki birine göre az bende bu yüzden başladım bu programa aslında,bu spora başladıgımdan beri istedigim kilodaki agırlıklara çıkamadım artık vakti geldi diye düşünüyorum bakalım bu programın etkisini görücek miyim varsa takip eden beraber görücez hafta hafta kg arttırımlarını herkese iyi forumlar..
Bende 1 aylık bir 5x5 programı düşünüyorum, istersen konunun ismini değiştir beraber tutalım :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamün aleyküm abiler kardeşler tekrardan. Çok sık giremiyoruz malum ben de şu an uyguladığım rutinden bahsedeyim:

Göğüs-Sırt-Omuz
Biceps-Triceps
Ardarda toplam 6 gün.

Haftada bir gün dinlenme overtraining gibi bir şey bence o kadar kolay bir şey değil en azından kendi gözlemlerime göre.
Program olarak her bölge 2 hareket 7*6 uyguluyorum şu anda 3 ay kadar oldu değiştirmeyi düşünüyorum bu hafta yeni bir program hazırlayabilirim.

Sorularınız veya önerileriniz varsa buyrun :)

Selamün aleyküm abiler kardeşler tekrardan. Çok sık giremiyoruz malum ben de şu an uyguladığım rutinden bahsedeyim:

Göğüs-Sırt-Omuz
Biceps-Triceps
Ardarda toplam 6 gün.

Haftada bir gün dinlenme overtraining gibi bir şey bence o kadar kolay bir şey değil en azından kendi gözlemlerime göre.
Program olarak her bölge 2 hareket 7*6 uyguluyorum şu anda 3 ay kadar oldu değiştirmeyi düşünüyorum bu hafta yeni bir program hazırlayabilirim.

Sorularınız veya önerileriniz varsa buyrun :)
bacak yokmu ?

maalesef mart ayında belimi sakatladım düzelmedi hala o yüzden bacak yok programımda.
onla geçmiş olsun.ben iki haftadır omuz arkakol önkol beraber yapıyorum gayet guzeloluyor :) omuz 6 hareket yapıyorum öne açış yana açış ve arka omuz super set yapıyorum :) önol arka kol super set yapıyorum..

Back
Yukarı