Lorethlorien
Üye
egemenn yazılanları okudum da bence de cutting e başla kış gelince tekrar bulka girersin sonrasında sağlam bir definasyon ile güzel bir vücut elde edersin
Cok tesekkur ederim okudugunuz icin ben 2 ay daha bulk devam etmeyi planliyorum eger dusuncem degismezse şu kreatini bitirip cuttinge gecicem karbonhidrat kilo basina 1.5 mu olmali cuttingte ? Veya 1mi cokmu dusuk olur sizce tesekkurleregemenn yazılanları okudum da bence de cutting e başla kış gelince tekrar bulka girersin sonrasında sağlam bir definasyon ile güzel bir vücut elde edersin
Cok tesekkur ederim evde yemek icin hazir zamanim varken bulk benim icin iyi olucak cunku sonra dershane basliyor zaten 2 aya gecicem cuttinge cok sagoluneğer yapabilirsen 1gr daha iyi bir tercih. karbonhidrat düşük olunca antrenmanlarda performansın düşebilir. bence 1gr ile dene biraz eğer antrenmanda sıkıntı yaşarsan yükseltirsin![]()
eğer yapabilirsen 1gr daha iyi bir tercih. karbonhidrat düşük olunca antrenmanlarda performansın düşebilir. bence 1gr ile dene biraz eğer antrenmanda sıkıntı yaşarsan yükseltirsin![]()
Kardeşim senin yediklerini yesem suan oboziteyle savasiyordum![]()
Benim kafadan bi adam youtube den bulk dönemini izleyebilirsin oruçta tutmuyorsun (yanlış anlama tutmamani yargilamiyorum ) kenzo Karagöz diye birisi izleyebilirsin . 40 bulking dönemini videoyla anlatıyor işine yarar. Izlersen lehinepeki bulk icin fazlami sizce bence uygun gibi ama ?
Yok yok yanlis anlamam tabiki kenzonun videolari izledim hepsini onuda izlemistim kalori bence uygun netten hesapladim ona gore ayarlamaya çalışıyorum yanliz 3000 oldugu oluyo fazla bana 2800 2900 maximum kalori iyi gibi tesekkur onerin icinBenim kafadan bi adam youtube den bulk dönemini izleyebilirsin oruçta tutmuyorsun (yanlış anlama tutmamani yargilamiyorum ) kenzo Karagöz diye birisi izleyebilirsin . 40 bulking dönemini videoyla anlatıyor işine yarar. Izlersen lehine![]()
Konunun hepsini okudum iyi gelişmeler söz konusu .. bilginlenmek için savaş cebeciyi öneririm gerçek bir profesörYok yok yanlis anlamam tabiki kenzonun videolari izledim hepsini onuda izlemistim kalori bence uygun netten hesapladim ona gore ayarlamaya çalışıyorum yanliz 3000 oldugu oluyo fazla bana 2800 2900 maximum kalori iyi gibi tesekkur onerin icin![]()
Cok cok tesekkur ederim okudugun icin cok sagol savas cebeciyi de takip ediyorum kimi bulduysam sosyal medyadan takip edip okuyorum cok yararli oluyo gercektenKonunun hepsini okudum iyi gelişmeler söz konusu .. bilginlenmek için savaş cebeciyi öneririm gerçek bir profesörokumuş adam supplement kullanımı hakkında bilgi vermiş
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin haklisiniz benim icin iyi diye dusunuyorum zaten.antrenmanda ve normalde asiri terleyen biriyimher bünye farklıdır, sen kg*4 gram civarı karb. alıyosun kalori normal ama mesela ben kg*2 gram karb. üzerine çıktıgım zaman yaglanıyorum. vücudunu en iyi sen tanırsın bence kalori fazla degil. iyi günler![]()
1 gun ara ile hocamrutinin nasıldı ?
vücudunun tepkisine göre düzenlersin sistemi ama ben bir de şunu denemeni tavsiye ederim. denersin, memnun kalmazsan degiştirirsin1 gun ara ile hocam
1.gun Gogus biceps
2.gun off
3.gun sirt triceps
4.gun off
5.gun bacak omuz
6.gun off
7.gun tekrar 1.gunden devam
Aslinda hep soru isareti var kafamda bulk icin iyimidir rutin diye ? 2 gun dinleniyo bazilari ama cidden bana gore degil 2 gun dinlenmek hele splitte bolgeselde gereksiz diye düşündüm yanlis miyim sizce
Cok tesekkurler tavsiyeniz icin denemekte fayda var bu hafta yazdiginiz şekilde deniycem sagolunvücudunun tepkisine göre düzenlersin sistemi ama ben bir de şunu denemeni tavsiye ederim. denersin, memnun kalmazsan degiştirirsin
1.gün : Göğüs
2.gün: Off
3.gün: Sırt
4.gün: Bacak
5.gün: Off
6.gün: Biceps-Triceps
7.gün: Off