egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

egemenn yazılanları okudum da bence de cutting e başla kış gelince tekrar bulka girersin sonrasında sağlam bir definasyon ile güzel bir vücut elde edersin

egemenn yazılanları okudum da bence de cutting e başla kış gelince tekrar bulka girersin sonrasında sağlam bir definasyon ile güzel bir vücut elde edersin
Cok tesekkur ederim okudugunuz icin ben 2 ay daha bulk devam etmeyi planliyorum eger dusuncem degismezse şu kreatini bitirip cuttinge gecicem karbonhidrat kilo basina 1.5 mu olmali cuttingte ? Veya 1mi cokmu dusuk olur sizce tesekkurler

eğer yapabilirsen 1gr daha iyi bir tercih. karbonhidrat düşük olunca antrenmanlarda performansın düşebilir. bence 1gr ile dene biraz eğer antrenmanda sıkıntı yaşarsan yükseltirsin :)

eğer yapabilirsen 1gr daha iyi bir tercih. karbonhidrat düşük olunca antrenmanlarda performansın düşebilir. bence 1gr ile dene biraz eğer antrenmanda sıkıntı yaşarsan yükseltirsin :)
Cok tesekkur ederim evde yemek icin hazir zamanim varken bulk benim icin iyi olucak cunku sonra dershane basliyor zaten 2 aya gecicem cuttinge cok sagolun :)

kesinlikle bende yaz sonuna kadar 80 kiloyu hedefliyorum sonrasında kış sonuna kadar temiz bir bulk ile hacim kazanmayı hedefliyorum ama dediğin gibi dersane okul derken zor olacak hayırlısı :)

3.öğün 20.00:
Ton baligi 140gr
1 dilim premium cavdar
Biraz pide

4.öğün 21.00:
1 kase mercimek corbasi
1 dilim kepekli ekmek
200gr kadar pilav ciger ile birlikte
Ciger 100gr kadar
Salata
Karpuz
2 bardak ev yapimi ayran

22.30 cheat
Cici bebe 60gr
250ml sut

Yag 101
Karb295
Prot182
Kal 2915

Benim kafadan bi adam youtube den bulk dönemini izleyebilirsin oruçta tutmuyorsun (yanlış anlama tutmamani yargilamiyorum ) kenzo Karagöz diye birisi izleyebilirsin . 40 bulking dönemini videoyla anlatıyor işine yarar. Izlersen lehine :)
Yok yok yanlis anlamam tabiki kenzonun videolari izledim hepsini onuda izlemistim kalori bence uygun netten hesapladim ona gore ayarlamaya çalışıyorum yanliz 3000 oldugu oluyo fazla bana 2800 2900 maximum kalori iyi gibi tesekkur onerin icin :)

Yok yok yanlis anlamam tabiki kenzonun videolari izledim hepsini onuda izlemistim kalori bence uygun netten hesapladim ona gore ayarlamaya çalışıyorum yanliz 3000 oldugu oluyo fazla bana 2800 2900 maximum kalori iyi gibi tesekkur onerin icin :)
Konunun hepsini okudum iyi gelişmeler söz konusu .. bilginlenmek için savaş cebeciyi öneririm gerçek bir profesör :) okumuş adam supplement kullanımı hakkında bilgi vermiş

Konunun hepsini okudum iyi gelişmeler söz konusu .. bilginlenmek için savaş cebeciyi öneririm gerçek bir profesör :) okumuş adam supplement kullanımı hakkında bilgi vermiş
Cok cok tesekkur ederim okudugun icin cok sagol savas cebeciyi de takip ediyorum kimi bulduysam sosyal medyadan takip edip okuyorum cok yararli oluyo gercekten :)

her bünye farklıdır, sen kg*4 gram civarı karb. alıyosun kalori normal ama mesela ben kg*2 gram karb. üzerine çıktıgım zaman yaglanıyorum. vücudunu en iyi sen tanırsın bence kalori fazla degil. iyi günler :)
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin haklisiniz benim icin iyi diye dusunuyorum zaten.antrenmanda ve normalde asiri terleyen biriyim :)

-----------
bugun sirt triceps vardi ama sirt yaptim sadece 1 saati buldu nerdeyse uzatmak istemedim.yarina triceps omuz koyucam sonra bacak sonra göğüs tek calisicam 2 gun ara verip normal rutine devam edicem.bu tek calisacsgim goguste farkli hareketler ekliycem tesekkurler okudugunuz icin aksama beslenme ve antrenman detayini yazicam iyi gunler herkese :)

1.öğün 13.00:
3 yumurta cirpilmis
200gr kadar pilav
30-50gr ciger
1 bardak ev yapimi ayran
1 olcek optimum whey

Antrenman oncesi:
Kreatin monohidrat 5gr
Megadyn multivitamin 1 tb
Hardline noxx5 1 olcek.icerisine 1 cay kasigi turk kahvesi

Antrenman :sırt kanat
Barfiks 3 cekebildim kolum cikicak diye korktum cok onceleri cikmisti biraz hassas

Wide grip latpulldown 12 10 10 8
Deadlift 12 10 8 8
Barbell row 3x12
Revers lat pulldown 12 10 8
One arm dumb row 12 10 10
Rowing machine 3x12 10 10

Rowlar fazla oldu sanirim :)deadlift sonrasi bar row yapinca harekete odaklanamadim acikcasi bel agriyordu zaten hemen onceki hareket oldugu icin.

Antrenman sonrasi:
1olcek optimum whey

2.öğün:
100gr kadar yesil mercimek
140 gr pilav
30gr kadar ciger
2 dilim uno premium cavdar ekmegi
1 bardak ev yapimi ayran

3.öğün 21.00
2 kase mercimek corbasi
Yeşil mercimek yemegi
4 dilim uno premium cavdar
104 gr ton baligi
Karpuz
Yarim bardak visne hosafi

Yarin omuz triceps calisicam
Cumartesi bacak
Pazar göğüs
Pazartesi salı off sonra tekrar normal rutine devam iyi geceler herkese

uvuza4ed.jpg

Son düzenleme:
rutinin nasıldı ?
1 gun ara ile hocam
1.gun Gogus biceps
2.gun off
3.gun sirt triceps
4.gun off
5.gun bacak omuz
6.gun off
7.gun tekrar 1.gunden devam

Aslinda hep soru isareti var kafamda bulk icin iyimidir rutin diye ? 2 gun dinleniyo bazilari ama cidden bana gore degil 2 gun dinlenmek hele splitte bolgeselde gereksiz diye düşündüm yanlis miyim sizce

1 gun ara ile hocam
1.gun Gogus biceps
2.gun off
3.gun sirt triceps
4.gun off
5.gun bacak omuz
6.gun off
7.gun tekrar 1.gunden devam

Aslinda hep soru isareti var kafamda bulk icin iyimidir rutin diye ? 2 gun dinleniyo bazilari ama cidden bana gore degil 2 gun dinlenmek hele splitte bolgeselde gereksiz diye düşündüm yanlis miyim sizce
vücudunun tepkisine göre düzenlersin sistemi ama ben bir de şunu denemeni tavsiye ederim. denersin, memnun kalmazsan degiştirirsin :)
1.gün : Göğüs
2.gün: Sırt
3.gün: Off
4.gün: Omuz
5.gün: Biceps-Triceps
6.gün: Bacak
7.gün: Off

vücudunun tepkisine göre düzenlersin sistemi ama ben bir de şunu denemeni tavsiye ederim. denersin, memnun kalmazsan degiştirirsin :)
1.gün : Göğüs
2.gün: Off
3.gün: Sırt
4.gün: Bacak
5.gün: Off
6.gün: Biceps-Triceps
7.gün: Off
Cok tesekkurler tavsiyeniz icin denemekte fayda var bu hafta yazdiginiz şekilde deniycem sagolun :)

Back
Yukarı