egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

vapybynu.jpg
pyhugure.jpg
agepupyd.jpg
bugun boyleydi arkadasimda kaliyorum oyuzden detayli yazamadim fotoğrafını cektim fatsecrettan bugun gogus kol vardi benchte bidahakine yardim alicam tamamlayamadim tekrarlari :/ antr sonrasi whey protein 1 servis
Antr oncesi benexol tablet yarim
Yeni bi stajyer gibi genc hoca gelmis diğer salondan egosu tavan yardım isteuemedim insallah kaynasirim iyi geceler herkese..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalkınca benexolb12 vitamin 1/2
1.öğün 15.30=
40 gr kadar tavuk göğsü,1 kepekli sandviç ekmeği,50 gr light sütaş peynir,1 kase mercimek çorbası,1 buçuk ölçek whey protein tozu

geç kalktım arkadaşımdaydım bugün beslenme açığını kapatmam lazım birazdan yine yerim..Kipa'ya light muratbey kaşar baktırdım kız arkadaşıma yokmuş :( bigünde migrosa bakmak en iyisi birde kipaya kendim bakıyım belki görememiştir :D umarım bulurum şu kaşardan çok iyi duruyo içeriği.

Haftanin 3 gunu split bölgelere ayrilmis antrenman yapiyorum,1 gunu fullbody olarak ayirsam olur mu fikriniz nedir arkadaslar ? Bu sekilde yavas yavas fullbody ye geçiş yaparim diye dusundum

sabit başlıkta iskeleti ve birçok program örneğini vermiştik Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Buna bakılarak rahatlıkla program çıkarılabilir..
hocam peki 3 günlük bölgesel,haftanın 1 günü fullbody şeklinde yapsam 1.gün 3.gün 5.gün programlarını nasıl yapıcam onu anlayamadım :D hafta hafta değiştirip mi..oraya yazılanları okuyım bi varsa cevabı hazıra konmayayım böyle kusura bakmayın :D

hocam peki 3 günlük bölgesel,haftanın 1 günü fullbody şeklinde yapsam 1.gün 3.gün 5.gün programlarını nasıl yapıcam onu anlayamadım :D hafta hafta değiştirip mi..oraya yazılanları okuyım bi varsa cevabı hazıra konmayayım böyle kusura bakmayın :D
bolgeleri 4 parçaya böl ya da 2.. 1-3-5-7-9 şeklinde de gidebilir..

1 split 1
3 split 2
5 fullbody

1 split 3
3 split 4
5 fullbody

------------
veya bu şekil..

1 legs
2 push- gogus omuz triceps
4 pull- sirt trapez biseps
6 full body

bolgeleri 4 parçaya böl ya da 2.. 1-3-5-7-9 şeklinde de gidebilir..

1 split 1
3 split 2
5 fullbody

1 split 3
3 split 4
5 fullbody

------------
veya bu şekil..

1 legs
2 push- gogus omuz triceps
4 pull- sirt trapez biseps
6 full body
çok teşekkürler hocam daha sonra tamamen fullbody rutinine dönmeyi planlıyorum :)

2.ogun 17.00=100ge ton baligi,6 dilim tam bugday ince
3.ogun 18.30=40-50 gr pilav,200ml ayran, helva
4.öğün 20.00=20 30 gr yulaf ezmesi
5.ogun 21 .30=150-200gr tavuk göğsü ile bulamaç,4 dilim tam bugday ekmegi ince dilim, rus salatasi

Yatarken benexol b12 tablet yarim

Kirkpinar guresleri bu hafta basliyo guresciler geliyo yavas yavas edirneye hehe eskiden sismanken guresicenmi sende pehlivan gibi takilirlardi :D geziyolar yollarda bazıları fazla seviyesiz gozleri kari kizda..

Yarin sırt,triceps deadlift ekliycem yarin mutlaka bu sefer :D

Beslenme ve antrenmanimi aksama detayli paylasicam.Bugun deadlift denedim 3 set 40 kg 50 kg 60kg
Fazla yüklenmedim.hareketin formunu oturtmaya calistim daha cok fakat 4 5 set yapardim ama hareketi bir turlu dogru yapamıyorum o durusu saglayamiyorum kalcayi geri attirip :D sirt kambur olmadan o sekilde olmadi bi turlu aynaya bakarak yaptim ve uzatmadim daha fazla 3 set ten sonra bi teknigi var midir varmi bilen dizleri kirip yapilan sekilde yaptım. kirmadan arka bacagada vuruyor cunku

Aaahh deadlift aah,ben halen yapamıyorum.
o zaman benim yapamamam anormal degil sanirim cok :( abi eve geldim bos barla deniycem birde yav taktim kafaya esneklik yok herhalde gitmiyo o kalca geri sirtta duz olmuyo tam umarim oturturum hareketin formunu :D video cekip bakiyim bi bu sefer :D

benexol 1 tane günde yeter bence fazla bile,2 tam yumurtada 1mikrogram b12 var benexolda 1000mikrogram alıyosun,bulk yerine yağ yakımda daha etkili oldugunu düşünüyorum b12 nin hatta ampül olarak enjeksiyon şeklinde alınırsa yarılanma ömrü daha fazla oldugundan ilk zamanlar haftada 1 sonra dozaj düşürülebilir

benexol 1 tane günde yeter bence fazla bile,2 tam yumurtada 1mikrogram b12 var benexolda 1000mikrogram alıyosun,bulk yerine yağ yakımda daha etkili oldugunu düşünüyorum b12 nin hatta ampül olarak enjeksiyon şeklinde alınırsa yarılanma ömrü daha fazla oldugundan ilk zamanlar haftada 1 sonra dozaj düşürülebilir
tesekkurler yarim yapiyordum 1 taneyi gunde yarim yeterse oyle kullaniyim.bulktayken almam gereken vitamin nedir peki b12 bosunami aliyorum cunku suan tam olarak definisyon falan yapmiyorum hacim amacim yani lean bulk seklinde sizin onerdiginiz makrolarla devam ediyorum.

1.öğün 14.00:5 yumurta zeytinyaginda pismis,tam bugday ekmegi 5 dilim ince,50gr kadar sutas light beyaz peynir
17.00 antrenman sirt triceps
Barfiks 2xmax
Deadlift 3 set 10 10 10 yukarda yazdigim gibi tam formu oturtamadim sikintj var yavas yavas duzelir umarım evde deniyorum.
Pull down 4set 12 10 10 8
Close grip latpulldown 3set 10tekrar
Rowing machine 3set 10tekrar
Revers cable fly 3set 10 tekrar
Revers push down 3 set 12 tekrar
Rope pushdown 4 set 12 10 10 8
One dumbell triceps ext. 3 set 10 tekrar
Bench dips 3set 12 tekra
r

.....Antrenman sonrasi 1 servis whey......

Dumbell rowing siz kanat sirt.antrenmani olmuyo programin nerwsine koysam cok hareket mi olur bilemedim fikirleriniz nedir?

2.öğün 19.00=200 gr kadar kepekli bulgur,100 gr ton baligi,3-4 dilim tam bugday ince dilim, domates, rus salatasi
(Antrenmandan yeni gelmistim 1. Ve 2. Ogun arasi uzadi baya gec kalkinca birde uyanamiyorum yarin sabah 7 8 gibi basketbol oynamya cikicam arkadasimla hava yagisli olmazsa..

3.öğün 21.30:mantarli, domatesli biberli tavuk göğsü(tavuk 50 100 gr arasi),4 dilim ince tam bugday ekmegi,1 bardak ev yapimi ayran,3 4 dilim kavun,52 gram ton baligi

Gecen kakao yagi aldim catlaklara surmek icin kullaniyorum geçirmez tabiki ama en azindan daha oluşmasın diye kullaniyorum sag kolumda deri soyuldu cok az bisey onla ilgilimi bilemem belki ise yariyordur.
Bugun boyleydi yarin off gun fakat arkadasla cikabilirsem sabah basketbol oynamaya cikicam kardio yerine gecebilir..
Iyi geceler..

qagu4y4y.jpg

Back
Yukarı