aseraser123
Üye
ne biliyim ya böyle doya doya çay büskivi istiyor
salonda bile aklıma geliyor

bi guninu oyle gecir :ne biliyim ya böyle doya doya çay büskivi istiyorsalonda bile aklıma geliyor
@sthammer dr.a sorucan bunu,bu konunun uzmanı o.Haftanin 3 gunu split bölgelere ayrilmis antrenman yapiyorum,1 gunu fullbody olarak ayirsam olur mu fikriniz nedir arkadaslar ? Bu sekilde yavas yavas fullbody ye geçiş yaparim diye dusundum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabit başlıkta iskeleti ve birçok program örneğini vermiştik Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumubencede abi umarım görür @sthammer ve nasıl bi program uygulıycam o 1 günlük fullbody rutininde acaba hocam ?
hocam peki 3 günlük bölgesel,haftanın 1 günü fullbody şeklinde yapsam 1.gün 3.gün 5.gün programlarını nasıl yapıcam onu anlayamadımsabit başlıkta iskeleti ve birçok program örneğini vermiştik Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Buna bakılarak rahatlıkla program çıkarılabilir..
bolgeleri 4 parçaya böl ya da 2.. 1-3-5-7-9 şeklinde de gidebilir..hocam peki 3 günlük bölgesel,haftanın 1 günü fullbody şeklinde yapsam 1.gün 3.gün 5.gün programlarını nasıl yapıcam onu anlayamadımhafta hafta değiştirip mi..oraya yazılanları okuyım bi varsa cevabı hazıra konmayayım böyle kusura bakmayın
![]()
çok teşekkürler hocam daha sonra tamamen fullbody rutinine dönmeyi planlıyorumbolgeleri 4 parçaya böl ya da 2.. 1-3-5-7-9 şeklinde de gidebilir..
1 split 1
3 split 2
5 fullbody
1 split 3
3 split 4
5 fullbody
------------
veya bu şekil..
1 legs
2 push- gogus omuz triceps
4 pull- sirt trapez biseps
6 full body
o zaman benim yapamamam anormal degil sanirim cokAaahh deadlift aah,ben halen yapamıyorum.
tesekkurler yarim yapiyordum 1 taneyi gunde yarim yeterse oyle kullaniyim.bulktayken almam gereken vitamin nedir peki b12 bosunami aliyorum cunku suan tam olarak definisyon falan yapmiyorum hacim amacim yani lean bulk seklinde sizin onerdiginiz makrolarla devam ediyorum.benexol 1 tane günde yeter bence fazla bile,2 tam yumurtada 1mikrogram b12 var benexolda 1000mikrogram alıyosun,bulk yerine yağ yakımda daha etkili oldugunu düşünüyorum b12 nin hatta ampül olarak enjeksiyon şeklinde alınırsa yarılanma ömrü daha fazla oldugundan ilk zamanlar haftada 1 sonra dozaj düşürülebilir