egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Sanırsam hardline da bir Servisi iki ölçek :) sabah bir ölçek spordan sonra 1 ölçek kullanabilirsin yani günde tek servis :) off günlerinde de sabah bir ölçek yani 17.5 g Protein yeterli olur :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırsam hardline da bir Servisi iki ölçek :) sabah bir ölçek spordan sonra 1 ölçek kullanabilirsin yani günde tek servis :) off günlerinde de sabah bir ölçek yani 17.5 g Protein yeterli olur :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok teşekkür ederim yardiminiz icin :)
.....
1.öğün11.30=3 haslanmis yumurta (2 beyazi 1 sarisi beyazi),100gr peynir, maydanoz,4 dilim kepekli ekmek, cok az sucuk
2.öğün15.00=50 gr yada daha fazla tavuk eti, kepekli bulgur80gr, domates, marul,1 patates,
3.öğün 19.00=biraz yulaf ezmesi sut icine toz ekledim bitiremedim daha sonra yerim :),20 kiraz 5 erik

Bugun off day.Aksam ogununu aksama paylaşıcam :)

4.ogun 21.30 babamlari beklesem hala yiyemezdim:)=1 kase mercimek corbasi,200gr tavuk göğsü,3 dilim kepekli ekmek, patates, domates , sogan et ile bersber pisirmistim (tartim ya bozuk yada benim mide bozuk cok az koyuyorum bi bakiyorum 100gr olmuş asla doymam eger 100gr et okadarsa dijital tarti almam lazimmmm cok sıkıntı oluyo bu bana )
11 gibi lor peyniri yerim 100 gr iyi aksamlar herkese.. son olarak mumkunse biri 100gr pismis tavuk gogusu fotografi atabilirmi..birde soyle bi problem yaşıyorum kendime aliyorum eti bikac gun gitsin diyorum yok kardesim cokiyo ordan ben yiycem yok babaannem cikiyo dur yemek yapiyim ondan vau arkadas harcligimizi veriyoz biz o ete :( simdide lor peyniri gitti biseyler yapiyolar :((((

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
1.öğün 11.00=4 haşlanmış yumurta(2 beyazı ve sarısıyla 2 beyazı),2 dilim kepekli ekmek,1 dilim tam buğday,100 gr peynir,maydanoz(1 ölçek whey protein tozu)
2.öğün 14.30=50-100 gr kadar,2 dilim tam buğday ekmeği,2 kase mercimek çorbası,patates cok az,50 gr yoğurt
3.öğün 17.45=100gr yoğurt,durum buğdayından elde edilmiş bulgur 100-150gr,4-5 ceviz
19.30=1 ölçek whey protein tozu
19.45 antrenman=BACAK-OMUZ

Arkadaşım beraber gidelim dedi bugün görüşemiyorduk ne zmandır oyüzden geç gittim bugün.bu ne kalablıktır eheh içerde abi diyo yazlıkçılar gelmiş yine:))
20 dakika basketbol oynadım.maç yaptık güzel ısınmış oldum.
LEG EXT. 3X10 77 kgs 84kg84 kg
LEG CURL 3X10 50kg 57 kg 57 kg
LEG PRESS 3X10 89 kg 89 kg 89kg
SEATED CALF RAİSES 3X10 60-70kg (kalflara sanırım çok tekrar uygulamak gerekiyo en sıkıntılı kalf bölgesi
ABD.ADD MACHİNE 3X10 HEM DIŞA HEM İÇE

SHOULDER PRESS 4X10 toplamda 30 kg (İLK SET BOŞ MAKİNA ISINMA)
FRONT CABLE RAİSE 3X10arkadaşımın önerdiği bi hareket yaptık beraber cable istasyonunda (front cable raise adı kesin böyledir dedim böyleymiş googledan baktım :D )
LATERAL CABLE RAİSE 3X10

KARIN V BÖLGESİ İÇİN BARFİKS ÇUBUĞUNDA HAREKETLER YAPTIK .

Antrenman sonrası=2 olcek whey protein tozu

4.öğün22.15=5 tavuk kanadı,1 pirzola tavuk,barbekü sos,2 bardak ayran,2dilim kepekli ekmek,4-5 dilim karpuz

bugün bi aynaya baktıkta şöyle arkadaşla benim sırt kanat gelişimi hızlanmış durumda sevindim buna daha geniş gösteriyo üst bölgeyi yada ben yeni yeni sırtımı kanatları kasmayı öğreniyorum göğüstede eskisi gibi jinekomastinin kötü durmadıgnı küçüldüğünü söyledi :D

fatsecreta göre:
yağ 95,
karb 329
protein 253 ????????????? kanatlar küçüktü aslında sanırım ondan cok cıktı protein oranı abartı biraz sanrım program
kalori3247

iyi aksamlar herkese :)

fatsecreta göre:
yağ 95,
karb 329
protein 253 ????????????? kanatlar küçüktü aslında sanırım ondan cok cıktı protein oranı abartı biraz sanrım program
kalori3247

hesap etmedim ama yediklerinin makrolari gercekten bukadar varmi?bana daha az gibi geldi.

fatsecreta göre:
yağ 95,
karb 329
kalori3247

hesap etmedim ama yediklerinin makrolari gercekten bukadar varmi?bana daha az gibi geldi.
abi bilmiyorum yanlışmı yazdım ama program öyle gösteriyo tekrar baktımda bencede bukadar yoktur ((5 kanat 37 protein cıkıyo mesela küçük demiş ama okadar yoktur diye düşünüyorum benim yediklerimde :)

Selamlar
Oncelikle yag yakma definasyon falan hic girme bence,en onceki amacin kas kutlesini arttirmak olsun. Bunun icinde normalden 200 kalori daha fazla al.
Eger yeterli zamanin varsa ve iyi dinlenebiliyorsan hergun antreman yapmani oneririm. Kendini iyi hissediyorsan enerjin varsa bosuna off gun ile zaman kaybetme. Sahsen denedim ve kaslarin uykuda dinlendigini farkettim,cok abartmamak seklinde (haftada 7 gun gibi) antreman yaptim. 6 gun ard arda agirlik (push pull legs,fullbody) 1 gun cardio seklinde.
Hic bi negatif etkisi olmadi. Gayet her zaman ki gibi saglam agir girdim,kaslarimda cok asiri agri olmadigi icin hep devam ettim. Sen de istegin enerjin oldugu surece antreman yap bence.
Kolay gelsn

Selamlar
Oncelikle yag yakma definasyon falan hic girme bence,en onceki amacin kas kutlesini arttirmak olsun. Bunun icinde normalden 200 kalori daha fazla al.
Eger yeterli zamanin varsa ve iyi dinlenebiliyorsan hergun antreman yapmani oneririm. Kendini iyi hissediyorsan enerjin varsa bosuna off gun ile zaman kaybetme. Sahsen denedim ve kaslarin uykuda dinlendigini farkettim,cok abartmamak seklinde (haftada 7 gun gibi) antreman yaptim. 6 gun ard arda agirlik (push pull legs,fullbody) 1 gun cardio seklinde.
Hic bi negatif etkisi olmadi. Gayet her zaman ki gibi saglam agir girdim,kaslarimda cok asiri agri olmadigi icin hep devam ettim. Sen de istegin enerjin oldugu surece antreman yap bence.
Kolay gelsn
zaten hep hacimli olmak istemişimdir hocam cok teşekkürler yorumunuz için enerjim her zaman var bu spor için fakat şu sınavı atlatıyım 12 gün kaldı her gün gidebilirim ama doğru olurmu sizce bölgesel şekilde ? yoksa fullbody antrenmanı uygulayıp cok mu gitmeliyim?eğer fullbody içinse bu tavsiyeniz yeni bi program yapmam gerekli çünkü şuan bölgesel programım teşekkürler tekrar :)

zaten hep hacimli olmak istemişimdir hocam cok teşekkürler yorumunuz için enerjim her zaman var bu spor için fakat şu sınavı atlatıyım 12 gün kaldı her gün gidebilirim ama doğru olurmu sizce bölgesel şekilde ? yoksa fullbody antrenmanı uygulayıp cok mu gitmeliyim?eğer fullbody içinse bu tavsiyeniz yeni bi program yapmam gerekli çünkü şuan bölgesel programım teşekkürler tekrar :)
Rica ederim ben sahsen sik antreman yaptigimda cok iyi verim aldim. Sana da tavsiye ederim. Bi hafta denersin eger zor gelirse azaltirsin kafana gore.
Antreman programi olarak bolgeselden vazgecmeni oneririm. Ben fullbody,upper lowerbody yaptim ve 1li 2li splitlere goredaha cok verim aldim diyebilirim. Ancak suan 3lu split yapiyorum yani gogus omuz triceps - sirt bacak biceps seklinde. En iyi verim aldigim antreman bu oldu. Herkese gore degisir tabi bunlari deneyip kendine en iyi olani bulman lazim. Beslenme olarak proteini ve gun icinde yedigin saatleri cok abartmana gerek yok bence. Gun sonunda aldigin makrolar ve caloriler sayilir. Ozel durumlardan dolayi benim de beslenmem cok iyi degil ancak elimden geldigi kadar artik. Kolay gelsin.

1.öğün 12.30:haşlanmış yumurta 4tane(2 beyazı 2saroso beyazı),tam buğday ekmeği 2dilim,beyaz peynir 100gr,maydanoz,1kepek ekmeği,1 ölçek whey protein tozu,

2.öğün 15.00:et donet,ayran

3.öğün 17.00: 1 dilim tam buğday,cok az doner etınden eti,kucul gofret,1 olcek whey

4.öğün:21.00:1 kase tarhana çorbası,2 dilim tam buğday,2 adet levrek balığı,salata,3-4 dilim karpuz

Bugün off gündü.dükkanda oldugum ıcın doner yedım,
Bırazdan 4-5 ceviz ve yesil cayy ıcıcem yanında karpuz belki..bırde abs calısırım
Yarın göğüs-bicepssss
İyi geceler herkese

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu saatte karpuz yenmez aklinda bulunsun:)durup dururken insülin yükseltmenin ne alemi var,tam vücut dinlenme,büyüme yag yakma moduna gecmek üzereyken karpuz yiyiyp insülini tavan yaptirip uyku modundaki vücudunu harekete gecisiyorsun.dogru degil.

bu saatte karpuz yenmez aklinda bulunsun:)durup dururken insülin yükseltmenin ne alemi var,tam vücut dinlenme,büyüme yag yakma moduna gecmek üzereyken karpuz yiyiyp insülini tavan yaptirip uyku modundaki vücudunu harekete gecisiyorsun.dogru degil.
:((( oo kafama takilir bu simdi abi benim cok az bisey yedim ama yatis saatimi biraz geciktirsem uygun olurmu 2 gibi mesela :/ bu bilgi icindd tesekkur ederim :D

Kafaya takicak kadar vahim bisiy degil,rahatca uyu,sadece bugünlük büyümüceksin:)hep diyoruzya vücut uykuda dinlenirken büyür diye,büyür ama sindirim bitmisse insülin seviyen düsükse ve vücudun büyüme hormonunu salgilamissa uyurken büyürsün büyüme hormonuysa sadece düsük insülin seviyelerinde salgilanir,insülin yüksekkken vücut büyümekten cok insülini asagilara cekmekle ugrasir yag depolama moduna girer.aksam son ögününü ye,yatmadan lorunu ve bademini ye ve yat bunu aliskanlik haline getir.[DOUBLEPOST=1401829871][/DOUBLEPOST]yatis saatini geciktirmene gerek yok yat rahatca uyu:)[DOUBLEPOST=1401830033][/DOUBLEPOST]ha bisiy daha yatmadan önce lorunu ye bademini ye diyoruzya bunlar insülini yükseltmez,lor icerdigi kasein sayesinde,bademde icerdigi yag sayesinde insülin seviyesinde ani dalgalanmalar yapmadigi icin bi zarar vermez.

Kafaya takicak kadar vahim bisiy degil,rahatca uyu,sadece bugünlük büyümüceksin:)hep diyoruzya vücut uykuda dinlenirken büyür diye,büyür ama sindirim bitmisse insülin seviyen düsükse ve vücudun büyüme hormonunu salgilamissa uyurken büyürsün büyüme hormonuysa sadece düsük insülin seviyelerinde salgilanir,insülin yüksekkken vücut büyümekten cok insülini asagilara cekmekle ugrasir yag depolama moduna girer.aksam son ögününü ye,yatmadan lorunu ve bademini ye ve yat bunu aliskanlik haline getir.[DOUBLEPOST=1401829871][/DOUBLEPOST]yatis saatini geciktirmene gerek yok yat rahatca uyu:)
:) hocam cok sagolun dikkat edicem soylediklerinize buna lor peynirimde bitmisti evdekiler yapicakti almama gerek kalmiycak sanirim :Dson bisey sorayim bu aralar kaşıntı olmaya basladi vucutta tatli bi kasinma geciyo arada ama neden kaynaklaniyo olabilir yuksek protein miktati ile ilgili midir acaba su tuketimino arttirayim biraz..

kasinti asiri protein alimiyla ilgili olabilir(ara ara bendede oluyor),karaciger zorlaniyor olabilir,eger gecmez artarsa doktora bi görün derim.Su tüketimini artirman cok önemli özellikle bu yaz günlerinde.

Kafaya takicak kadar vahim bisiy degil,rahatca uyu,sadece bugünlük büyümüceksin:)hep diyoruzya vücut uykuda dinlenirken büyür diye,büyür ama sindirim bitmisse insülin seviyen düsükse ve vücudun büyüme hormonunu salgilamissa uyurken büyürsün büyüme hormonuysa sadece düsük insülin seviyelerinde salgilanir,insülin yüksekkken vücut büyümekten cok insülini asagilara cekmekle ugrasir yag depolama moduna girer.aksam son ögününü ye,yatmadan lorunu ve bademini ye ve yat bunu aliskanlik haline getir.[DOUBLEPOST=1401829871][/DOUBLEPOST]yatis saatini geciktirmene gerek yok yat rahatca uyu:)[DOUBLEPOST=1401830033][/DOUBLEPOST]ha bisiy daha yatmadan önce lorunu ye bademini ye diyoruzya bunlar insülini yükseltmez,lor icerdigi kasein sayesinde,bademde icerdigi yag sayesinde insülin seviyesinde ani dalgalanmalar yapmadigi icin bi zarar vermez.
Ben de meyveyi çok sevdiğim için genelde akşam yiyorum, yanlış yaptığımı hissediyordum ama sizin açıklamanızla daha bilinçlendim:) Neredeyse her gün akşam kiraz yiyorum, bir arkadaşım 1 kasa vermişti, ye ye bitiremiyorum:)

Ben de meyveyi çok sevdiğim için genelde akşam yiyorum, yanlış yaptığımı hissediyordum ama sizin açıklamanızla daha bilinçlendim:) Neredeyse her gün akşam kiraz yiyorum, bir arkadaşım 1 kasa vermişti, ye ye bitiremiyorum:)
Meyve iyidir,yenmesi gerekir fakat gün içersinde abartmadan ara öğünlerde vücudun henüz aktif olduğu zamanlarda yenmelidir,gün içinde yenen meyvenin vitamininden vücut çok daha fazla faydalanır.

Back
Yukarı