egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Oh be hocam cok cok sagolun dikkat edicem soylediklerinize:) yatiyodum kara kara düşünüyordum ne yapsam ne yapsam mesajımi gormus olmalisiniz ki yazdiniz kafama cok takarimda simdi rahatladım netlesti kafamda:) uyuyim en iyisi Iyı geceler herkese bol growth lu uykular...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yağ yak biraz bu vucuda hacim gitmez estetik durmuyor bulka girme mevsimi bitti senin yaptığın gece uyku saati uyumayıp gündüz uyumak gibi bir şey kurut vucudunu sonra devam et bulguru kaşıklamaya böyle olmaz bu iş yağ oranın arttığı zaman % 20 lerden sonra şuankinden kat kat zorlanacaksın ve hırs yapıp kastan daha fazla yakacaksın aklını bulandırmak istemem yağ yak.

@egemennn le benden iyi kavurmalik yag cikar:)bayaagi bi semirmisiz ikimizde:)
Ahaha abi güldüm baya aynen oyle valla :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1402008698][/DOUBLEPOST]
yağ yak biraz bu vucuda hacim gitmez estetik durmuyor bulka girme mevsimi bitti senin yaptığın gece uyku saati uyumayıp gündüz uyumak gibi bir şey kurut vucudunu sonra devam et bulguru kaşıklamaya böyle olmaz bu iş yağ oranın arttığı zaman % 20 lerden sonra şuankinden kat kat zorlanacaksın ve hırs yapıp kastan daha fazla yakacaksın aklını bulandırmak istemem yağ yak.
Tesekkurler fikriniz icin

Son düzenleme:
Hocama katılıyorum şu seviyede yağ yakmaya devam edersek baklavalara ulaşmak için 60 kilo filan olmak gerekir o yüzden şimdilik kütle koymaya çalışmalısın bence de
ne alakası var dostum ben 80 kg yim yavaş yavaş çıkıyor illa baklava cıkacak diye 20 kılo zayıflamak gerekmıyor kafayı kullanıp vucudu ıyı tanımak lazım

dostum ben konuyu açtığından beri egemennn arkadaşımı takip ediyorum az çok vücut tipi hakkında fikrimiz oluştu, daha önceki fotolarını filanda gördük ortada ciddi bir azmi var yani tabikide herkesin baklavaları çıkarmak içi 60 kilo olması veya 20 kilo zayıflaması gerekmiyo benim orda belirttiğim görüşüm egemennn arkadaşımın vücuduna göre yapılmış bir yorumdur kafayı kullanıp filan gibi kelimelerde yakışmıyor belirtiyim dedim

abi bende senin gibiyim 1:30 2 gibi yatar 10 da kalkarım ama hiç sıkıntı yaşamadım böyle alıştıgım icin düzelmiyorda aşırı yoruldugum bir gün 11 de yattım bi baktım yine 10:30 da kalktım 10 11 saat yani illa vücud 10 da kalkcak

abi bende senin gibiyim 1:30 2 gibi yatar 10 da kalkarım ama hiç sıkıntı yaşamadım böyle alıştıgım icin düzelmiyorda aşırı yoruldugum bir gün 11 de yattım bi baktım yine 10:30 da kalktım 10 11 saat yani illa vücud 10 da kalkcak
Aslinda ben dershane var diye yoksa 11 12 gibi kalkarim:( :D

Kardeş serbest sırt pozunda iyice belli olmuş latler gelişim var eskiye göre :) Ama göğüste toplam 9 set az bence arttır biraz onu ve smith değilde serbest bench press yapsan çok iyi olur.

Kardeş serbest sırt pozunda iyice belli olmuş latler gelişim var eskiye göre :) Ama göğüste toplam 9 set az bence arttır biraz onu ve smith değilde serbest bench press yapsan çok iyi olur.
Haklisin az gelmeye basladi zaten 7sinde değişicek program fakst yine 3 egzersiz olursa yeni hareket icin onerilerini beklerim hangi hareketi nereye koysam gibilerinden tesekkur ettim :D

2 pres 1 izole ideal ama 4 er sete çıkarsan iyi olur.Benimde sırt var bugün 2 haftadır doğru düzgün deadlift yapamıyorum nedenini anlayamadığım bi kasık ağrısı yüzünden inşallah bu haftada sorun çıkmaz

2 pres 1 izole ideal ama 4 er sete çıkarsan iyi olur.Benimde sırt var bugün 2 haftadır doğru düzgün deadlift yapamıyorum nedenini anlayamadığım bi kasık ağrısı yüzünden inşallah bu haftada sorun çıkmaz
Bende sirt triceps calisicam deadlift eklemeyi dusunuyorum kalabalik degilse:) gecmis olsun ciddi birsey degildir umarim :/

ya geçen bench preesde 65 zorladım omuzum sakatlandı azcık cok azdı tam geçmişti bida bench press yaptım bu sefer 70 felan denedik 4-5 katı ağrılar olustu sımdı kolu oynatamıyom yarında bacak omuz var napcam bilmiyom

İnşallah :) Tricepste sana önerdiğim bi rutin vardı bence onu bi dene daha uygulayan kimse yok yorumları merak ediyorum :D

ya geçen bench preesde 65 zorladım omuzum sakatlandı azcık cok azdı tam geçmişti bida bench press yaptım bu sefer 70 felan denedik 4-5 katı ağrılar olustu sımdı kolu oynatamıyom yarında bacak omuz var napcam bilmiyom
Geçmiş olsun inşallah geçer en kısa sürede dikkat et unutma ağır kaldırmak önemli değil zamanla artıcak zaten kaldırdıklarımız :(
İnşallah :) Tricepste sana önerdiğim bi rutin vardı bence onu bi dene daha uygulayan kimse yok yorumları merak ediyorum :D
pek zamanım yoktu rutini bulamadım birdahaki antrenmana artık :)

......................
1.öğün 09.00=çırpılmış yumurta (3 tam yumurta),100gr lor peyniri, 2 dilim çavdar ekmeği,1 ölçek whey protein tozu
2.öğün 12.30=karışık yağsız tost,200ml ayran
3.öğün 16.00=köye gittik= dut toplayıp yedim kaçtane saymadım biraz erik birazda kiraz...
4.öğün 17.30=yaprak sarma 10 kadar,ton balığı 151 gr
19.15 antrenman=sırt-triceps
antrenman yola çıkmadan önce 1 ölçek whey

BARFİKS 1X10
LATPULL DOWN 3X10
ROWİNG MACHİNE 3X10
DUMB. ROWİNG 3X10
REVERSE DUMB FLY 3X10

PUSH DOWN 3X10
REVERS PUSH DOWN 3X10
SKULLCRUSHER 3X10
8min abs yaptık arkadaşla....sırtta kiloları arttırdıgımı farkettim..deadlift yine yapamadım başka antrenmana..

2 ölçek whey protein tozu
fullbody yi okadar merak ediyorum ki denemek içni sabırsızlanıyorum forumda konu vardı orda program var onu uygulıycam bi ara aşırı merak sardım.ama biraz daha araştırmam lazım yanlış program hazırlamak istemem.

5.öğün=194 gr tavuk göğsü,1 dilim tam buğday ekmeği,1 kase cacık,domates,(eğer tartım dogruysa 100 gr tavukla asla doymam oyüzden 200 anca :/)
light peynir aldım marketten bakalım nasıl ..lor var ama annemlerin yaptığı süt kaymaklıymış cok yağlı olmus yatarken light peynir yesem acaba yatarken dedigim yan iyarı msaat 1 saat önce olurmu acaba deniyicez

fatsecreta göre:
yağ 85- 90
karb 137
protein 236
kalori 2403

karbo az aldım bugün böyle oldu dershane köy derken neyse hayırlısı :D
iyi geceler gece peyniri veya badem yeşil çayı ekliycem günlüğe yazarım yersem..birde belki abs calısırm tekrar.
iyi geceler..

100gr light peynir sütaş 25gr protein var7gr yağ.10 badem,yeşil çay(yeşil çay sevdigim için içiyorum yoksa hacime devam yanlış anlaşılmasın :D)
bu light peynir tadı kokusu iğrençmiş hiç begenmedim ancak sabahları ekmekle fena olmaz..(peynir ibitiremedim arkadaşlar koydum dolaba sabaha artık :(
3u9yny3a.jpg

bence bulk gidilsede temiz yapılmalı,ilaçlı sporcu degilsin,sabah ,ant önce(2 saat) ve hemen sonrasında alcağın karbonhidratlar bence sana yeterli olur 250- 300 arası max,off günlerde 150-200 yeterli olur,akşam 6 7 den sonra karb gereksiz bence

bence bulk gidilsede temiz yapılmalı,ilaçlı sporcu degilsin,sabah ,ant önce(2 saat) ve hemen sonrasında alcağın karbonhidratlar bence sana yeterli olur 250- 300 arası max,off günlerde 150-200 yeterli olur,akşam 6 7 den sonra karb gereksiz bence
Teşekkürler hocam karb miktari konusunda ve ne zaman alsam diye sıkıntı oluyordu yardimci oldun dedigin gibi yapicam lean bulk cok arastirdim fakat makrolari bulamadim dedigin gibi yapmak en iyisi.fakat derrshane falan oldugu icin sorun oluyordu haftaya biticek herşey ozaman rahat rahat uygularim dediginizi.aksam yemegi gec oluyor biraz ekmek yemeli miyim tam bugday cunku cok karbo var ondada ?

Teşekkürler hocam karb miktari konusunda ve ne zaman alsam diye sıkıntı oluyordu yardimci oldun dedigin gibi yapicam lean bulk cok arastirdim fakat makrolari bulamadim dedigin gibi yapmak en iyisi.fakat derrshane falan oldugu icin sorun oluyordu haftaya biticek herşey ozaman rahat rahat uygularim dediginizi.aksam yemegi gec oluyor biraz ekmek yemeli miyim tam bugday cunku cok karbo var ondada ?

karb ciddi enerji veriyor ama 300den fazla alıncak karb yağlandırır net ve kas yapmaya çok etkisi olmaz. % kaçı tam buğday bilmiyorum ama kesin içinde basit karb vardır sabah ve ant sonrası daha iyi bence,ant önce yulaf,bulgur şu bulgurunda durum buğday cinsi iyi diyorlar bulgur yemiyorum ama öyle duydum

karb ciddi enerji veriyor ama 300den fazla alıncak karb yağlandırır net ve kas yapmaya çok etkisi olmaz. % kaçı tam buğday bilmiyorum ama kesin içinde basit karb vardır sabah ve ant sonrası daha iyi bence,ant önce yulaf,bulgur şu bulgurunda durum buğday cinsi iyi diyorlar bulgur yemiyorum ama öyle duydum
Sagolun hocam benimde yedigimin uzerinde durum bugdayindan elde edilmistir yaziyordu.birde yag nekadar olmali son olarak kuruyemis ekledigim zamanlarda 100 oluyo bazen eklemedigimdd85 90 cok mu ideali nedir ?

Sagolun hocam benimde yedigimin uzerinde durum bugdayindan elde edilmistir yaziyordu.birde yag nekadar olmali son olarak kuruyemis ekledigim zamanlarda 100 oluyo bazen eklemedigimdd85 90 cok mu ideali nedir ?

bence iyi kgx1 kg x1.5 max ,doymuş yağ 30 doymamış 60-70 ideal bence[DOUBLEPOST=1402143324][/DOUBLEPOST]ant öncesi için ben muz(opsiyonel),yumurta,whey yada blend protein,yulaf,fıstık yada f.ezmesi, son olarakta 30dk önce kahve,kakao iyi etki veriyor

Back
Yukarı