Yok biliyorumda yani oraya varmasıno garip bir olay çünkü ne bilim kötü işte ya
![]()
Kişilere tabi ki durumlar garip gelebilir. İyinin ve kötünün ölçütleri kişi bazlı değişmektedir zaten. Önemli olan "kendinizce" garip veya kötü olanı, dışlamamanız. Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz. Ama haklarınız ihlal edilmedikçe ve hayatlarımıza girilmedikçe, bir başkasının hayatına girmeye, ihlal etmeye haklarını hiç hakkımız yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:21 ----------
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Bende bu güzel düşüncelerinizle hayatınızın daha güzel bir yer olmasını temenni ediyorumMalesef ülkemiz bu konuda oldukça katı. İnsan istediği gibi yaşamalı, bize uysa da uymasada. Eşcinsel bir arkadaşım vardı. Aynı zorlukları dediğiniz gibi o da çekiyordu. Hatta bazen aynı mekanda otururken yeni tanıştığım kişiler sende mi eşcinselsin dediği oluyordu. Ama o arkadaşımdan şunu öğrendim hayat görüşü oldukça farklıydı. Ve normal bilgisiyle de bana artı şeyler katıyordu. Şuan kendisi yurtdışında ve sevgilisiyle rahat rahat yaşıyor. Bu arada dipnot olarak şunu da söyleyim bana ilk açıldığında ben de bir şok geçirmiştim. Çünkü senin dediğin gibi çocuğu tamamen kendim gibi sanıyordum. Daha bir kaç hafta önce kızlar hakkında konuşurken bir gün bana itiraf edince ''şaka mı yapıyor'' diye aklımdan geçirmedim değil. Ama sonra bu çocuğun bana artılarını ve eksilerini düşündüm ve arkadaşlığıma devam etti. Hiç bir şekilde kaba tabirle bir sarkması filan de olmadı ki zaten benim tamamen bayanlardan hoşlandığımı da biliyordu. Çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Sende etrafında senin bilgin, kişiliğin için arkadaş olacak kişiler bul bence.
Spor salonu olayına gelince ise kendine kısa hedefler koy. Ve onları başarınca daha da motive olduğunu görürsün. Normalde bu forumda motive olmak için çoğu kişinin diyeceği şey şudur '' motivasyon videoları izle (hardcore bodyciler), metal müzik dinle ve antremana git ) tarzında. Ama sende işe yarar mı bilmiyorum yani yanlış anlama bu cümlemi. Sonuçta uzak olduğumuz bir konusun. Sana önerebileceğim en iyi şey bir amaç koy kendine. Ama bu amaçın ayda 10 kg vereceğim filan değil.
Sana hayatında başarılar diliyorum. Bunun yanında şunu da yazmak istiyorum. Lütfen bu konuya saçma sapan yorumlar yazılmasın. Kişisel tercihtir saygı duymak gerekir![]()