Predatel
Üye
bikere arzusu olmayan insan yoktur
kimi paraya kimi kadına kimi erkeğe dayanamaz
ama günah olduğunu bilip kendini engelemeye çalışmalısın
ben bu konuya sadece dini boyuttan bakabiliyorum
kimse kusura bakmasın
herkesin günahı vardır ben melek gibiyim demiyorum ama günah günahtır
eşcinsellikte büyük günahtır
hangi tıp otoritesi ne derse desin ben kesinlikle bu konunun pisikolojik olduğu kanatindeyim
bana tepki vermeden önce kendine faydalı olabilecek yerleri oku ve düşün
geçmiş olsun en kısa sürede düzelmen dileğiyle...
Sevgili boksbody ve diger yandaslari (bu konuya dini yonden bakanlardan bahsediyorum)
Adami deli etmeyin. Bu dini bir olay degil. Herkesin gunahi kendine zaten sizce o bunu bilmiyor mu? Onun gunahinin kefaretini SIZ mi odeyeceksiniz?
Dini vasiflarini yerine getiren bir insan oldugum soylenemez. Camiye girmisligim yoktur ama IDDIA ediyorum siz ve sizin gibilerinden din konusunda cok daha bilgiliyim.DIKKAT cogundan demiyorum hepinizden. Ustune ben Kur'an i okumus biriyim. Kaciniz okudu?
Zaten islami anlamis biri boyle bir konuyu bu boyuta tasimaz. Madem sikisip kalmissiniz o boyuta orada kalin ve yorum yapmayin.
Arkadas derdini anlatmis. Hor gorulmenin yanlis anlasilmanin ne bileyim dislanmanin nekadar zor oldugundan bahsetmis siz kalkmis HIC DE HADDINIZ OLMAYARAK adamin dini degerlerini yargiliyorsunuz.
Once gidin bir aynaya bakin. Herkes kendini iyi bilir. Ama dikkatli bakin soyle bir islediginiz gunahlara ve eger hala kendinizden utanmiyorsaniz gelin yorumlariniza devam edin.
Lutfen su din konusunu bir kenara birakalim ve arkadasimiza destek olmaya calisalim.