Duruş bozukluğu ve sırt kasları

Arkadaşlar bugün sırt fotoma baktığımda gözüme bi garip geldi kasların yanlış gelişimi veya duruş bozukluğu olabilir mi. Sırt çalışması olarak 2 aydır barfiks çekiyorum düzensiz. Konu hakkında bilgili biri cevap yazarsa çok memnun olurum fotoyu ekliyorum. Yandan olanını da koyabilirim gerek varsa.

Eklentiler

• jaycutler.jpg
    jaycutler.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 663
Son düzenleme:
Avatardan bakılınca bir problem yok gibi duruyor.Durduğunuz yer acaba biraz yamuk olabilirmi?

Sağ taraf sanki biraz daha irileşmiş Beacboy a katılıyorum vücut hacim kazanmaya başlayınca ileride düzelicektir.

boyle şeyler zamanla duzelıyor sız devam edın zaten cokda bellı olmuyor soncuta yuruyunce kosunca kımse anlamaz

Durduğum yer düz. Eskiden boynum ilerde duruyodu kamburdu ondan dolayı belimin alt kısmı biraz fazla kavislenmiş ama artık dik durup düzeltmeye çalışıyorum :(

bu fotoğrafa bakarak yorumlarsak omurganda eğrilik (skolyoz) var... düzenli biçimde yüzmeni öneririm...

Youtube`da sırt için pilates hareketleri falan var. Türkçe olanlarını izleyip uygulamalısın. Şahsen ben de uyguluyorum. Düzenli olarak uygularsan iyi bir düzelme yakalarsın.

Back
Yukarı