Merhaba arkadaşlar.Lütfen okumadan geçmeyin.Ben 17 yaşında U18 Liginde forma giyen bir futbolcuyum.Geçen sezon çok iyi bir özgüven,kuvvet,direncim vardı.Çok kuvvetli hissediyordum kendimi.Ama bu seneye şanssızlıklarla başladım.Önce üst adalem yırtıldı.Daha sonra 5 haftalık ( adale kendine gelimi + kuvvetlendirme ) bir zamnda tekrar sahalara döndüm.Fakat tekrar üst adalemde sıkıtnı oldu.Ordanda 2-3 hafta gitti.Daha sonra bu geçti ve aynı bacağımın arka adalesi yırtıldı.Bunuda geçirdim derken dizimin sağ dış kemiğinde ödem oluştu ve şu anda bu sıkıntım var.3 Maça çıkabildim.O kadar kötü bir sezon oldu ki benim için ve bu arada bütün idmanlarım gitti.Kondisyon,Kuvvet,Direnç hiç bir şey kalmadı.Bacaklarım aşırı kaslıydı geçen sene.Fakat şu an
. Masör gördü ve senin kaslarına ne oldu diye sordu.Eridiler adeta arkadaşlar.Benim bu açığı kesinlikle kapaltım bu 1 senenin üzerine katmam lazım ve sizden bu işin uzmanları olarak bir çözüm istiyorum..Ne yapmalıyım arkadaşlar.nasıl kuvvetlendirebilirim bacakları,adaleleri.Bir idman programı verebilir misiniz ? Yada bir vitamin,kas yapımına yardımcı bir ilaçlar vs.. ne geliyorsa aklınıza arkadaşlar.
Yardımlarınızı bekliyorum.Yorumlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

Yardımlarınızı bekliyorum.Yorumlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.