Definasyonda spor sonrası basit şeker alınmalı mı?

Bana. Da saçma geliyor hocam antrenman sonrasında şekerli bişeler alınması ben 3 saat ağır idman yapmıyorun sonuçta bırakıyorum bıraz vucut yağ yakma modunda kalsın şeker alıp onu engellemiş oluyorum tam en güzel moddayken vucut tabı herkesin kendi tercihi savas cebeci hoca da böle diyordu
Çok iyi de yapıyorsun kardeşim bende aynen öyle.Hele hele definasyonda asla .İdman sonrası basit şeker jelibon çikolatalı süt üzüm suyu vs .Yaptığım idmana acırım idmandan sonra şeker alınca

Kenzoyla kendini bir tutma adam kaç yıldır bu sporu yapıyor o adam o kas kütlesi için 1 tane muz+whey alıyor
Hocam bir tuttuğum yok.Bulktayken bende antreman sonrası insülini zıplatmaya bakıyorum bir şeyle.Ama onun kadar karbonhidrat almıyorum.O en az 500gr karbonhidrat alıyor, ben 350gr kadar karbonhidrat alıyorum.Birçok kişi zaten bu insülin zıplatma işini yapıyor.Bir sürü yerdede insülini yükselten bir şeyle protein alınca protein sentezinin daha hızlı olduğunu yazıyor.

Son düzenleme:
Kardeş 3 saat antremanla zaten senin kortizolün tavan yapmış oluyor, kas yıkımı oluyor...İnsülinin amacıda bunu engellemek değilmi?

3-4 saat ağır işte çalışsan al iç enerji versin ama kendı adıma konusayım ısınmayla soğuma 10 dakıka desem 40-50 dakıka adam akıllı ıdman yapıyorum vucut yağları enerji olarak kullanma moduna geçiyor 1 saat sonra ben sporu bırakıyorum ağırlık kaldırmayı efor sarfetmeyi bitiriyorum vucudu zorlayacak bir şey olmuyor vucut yağ yakma kıvamına geliyor antrenmandan sonra direk içtiğin meyve suyu artık neyse bunu absorbe ediyor eğer ben 1 saatin sonunda da ağır kaldırmaya devam etsem kaslardaki aminolardan çekmeye başlıyor enerjiyi demek istediğim antrenmanı kesiyorum neden içerek o moddan çıkarayım vucudu ben böyle düsünüyorum

Hocam bir tuttuğum yok.Bulktayken bende antreman sonrası insülini zıplatmaya bakıyorum bir şeyle.Ama onun kadar karbonhidrat almıyorum.O en az 500gr karbonhidrat alıyor, ben 350gr kadar karbonhidrat alıyorum.Birçok kişi zaten bu insülin zıplatma işini yapıyor.Bir sürü yerdede insülini yükselten bir şeyle protein alınca protein sentezinin daha hızlı olduğunu yazıyor.
Bulkta yap yapmasina da yağ yakmada bence idmandan 1 saat sonraya kadar besin tuketmek insulini ziplatma anlamsiz. Ketoda 1.5 saat sonraya kadar herhangi bisi yasak mesela. Kenzo zaten alsın o adamın kas kütlesi çok fazla ki müsabik zaten . İnsülin yuksek olunca kasa karbo pro doldurursun zaten buda bulkta yapilir yağ yakiminda böyle bisi yapilmaz . Ben lean bulk yapcam mesela ketodan sonra. Ondada cok hardcore idman (kendime göre) yapmadikca idman sonrasi insulini hemen yukseltme niyetinde değilim tercih meselesi tabiiki[DOUBLEPOST=1407956878][/DOUBLEPOST]Bulkta idmandan hemen sonra uzum suyu yada pekmeze saldiranlar definasyonda neler cekiyo bi o kisi bi allah biliyor kendimden biliyorum :D

Bulkta yap yapmasina da yağ yakmada bence idmandan 1 saat sonraya kadar besin tuketmek insulini ziplatma anlamsiz. Ketoda 1.5 saat sonraya kadar herhangi bisi yasak mesela. Kenzo zaten alsın o adamın kas kütlesi çok fazla ki müsabik zaten . İnsülin yuksek olunca kasa karbo pro doldurursun zaten buda bulkta yapilir yağ yakiminda böyle bisi yapilmaz . Ben lean bulk yapcam mesela ketodan sonra. Ondada cok hardcore idman (kendime göre) yapmadikca idman sonrasi insulini hemen yukseltme niyetinde değilim tercih meselesi tabiiki[DOUBLEPOST=1407956878][/DOUBLEPOST]Bulkta idmandan hemen sonra uzum suyu yada pekmeze saldiranlar definasyonda neler cekiyo bi o kisi bi allah biliyor kendimden biliyorum :D
Vallaha ben definisyonda da kullanıyordum basit şeker ve bence her zaman alınmalı :)

Back
Yukarı