Danny Boy
Yeni Üye
ayrıntılı cevap için çok teşekkürler Danny, bu soruyu sormamın asıl sebebi, forumdaki birçok insan Heavy Duty'yi seninle tanıyor ve araştırdıkları zaman ne kadar ağır bir idman tipi olduğunu anlıyor,bu kişilere ben de dahilim.Yani merak edip uygulamak isteyenler olabilir ama benim araştırdığım kadarıyla heavy duty ciddi şekilde farklı bir idman tipi, bu tarz bir idmandan hangi koşullarda verim alabiliriz/zarar görebiliriz bunları bilmek çok önemli,tekrar teşekkürler...
aslında mike mentzere göre herkes her koşulda uyguluyabilir
zaten kendisi kcal alımını bile yüksek önermeyen herşey yeterli miktarda felesefesini benimsemiş biri
ama ben bazen katılmıyorum çünkü ben düşük kcal alımında eğer anabolik yoksa sistemin kas kaybı yaşatıcağını düşünüyorum ıyı genetıgı olmayanlara .
a tabikide aşmanın bir yolu var mike da zaten bunu keşfetmiş düşük kcal alıcaz ama fazla dinlencez ve aslında bütüne bakılınca düşük almamış gibi kas inşa edicez
ama şu var ben salonlarda gördğüm kadarıyla öle 8 günde bir yada 7 günde bir antrenman yapıpta psikolojik olarak kendini iyi hisseden birine rastlamadım
aslında maks stress verılırse dınlenmede uzun olursa düşük kcal ilede gayet güzel işler
ama dozu iyi ayalrmak çok önemli a bunu sakın hafif yapın diye anlamayın ara çok uzun olcak o yüzden mesela göğüs yapıcaksınız dimi zaten 2-3 set yapıcaksınız toplamda öle bir 3 set olsun ki min12 gün sonra tekrar göğüs günü geldiğinde hala göğüsünz ağrısın
anabolık varsa zaten dinlenmeyi doza baglı olarak kısa tutababılrsınız
ama benım onerım bulkda en mantıklısı olur bu sıstem ve yukske kcal varlığında mükemmel işler

ben uygulamak isteyenlere başlangıç için 1 set her bölgeye bir egzersiz ile ekleme yapmalarını öneriyorum programlarına mesela biceps günü antrenman bitince bir set de makınede curl yapın 4 tekrar olsun kg kaldıramıcagınız kadar agır olsun ve yardımlı zorlayarak 4 tekrar cıkarın mesela 4-4-4 seklınde
zamanla volume den bu sısteme gecın hem fızıksel hemde zıhınsel alısma olur
cunku mesela makınede gogus yapıcaksınız 8 tekrar yanı heavyt duty ıle 8 tekrar demek toplamda 2 dk yakın bır sure e duraklamalar var bu sure oluyor nerdeyse 4 dk . 4 dk sadece bir set her adamın yapabılecegı bır duurm degıl fızıkselden ote zıhınsel durum onemlı o an