cheat meal suçluluğu

bugün akşam yemeğinde hayatımda ilk kez cheat meal yaptım 1200ün üstünde kalori aldım ve şu an suçluluktan kafayı yemek üzereyim birazdan 45dk lık bi kardio yapcam 300-500 kalori ne yaksam kar. sormak istediğim şey kardio yapıp yatsam kas kaybı falan yaşar mıyım bugüncük olcak nasılsa sadece

Cheat meal tam olarak ne duydum ama anlamini bilmiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cheat meal genellikle fast food yemeklere diyoruz. İçerisine 80 grm yağ olan gibi :D

bugün akşam yemeğinde hayatımda ilk kez cheat meal yaptım 1200ün üstünde kalori aldım ve şu an suçluluktan kafayı yemek üzereyim birazdan 45dk lık bi kardio yapcam 300-500 kalori ne yaksam kar. sormak istediğim şey kardio yapıp yatsam kas kaybı falan yaşar mıyım bugüncük olcak nasılsa sadece

Bence haftada 1 de olsa yapmak gerekiyor (Yarışma benzeri şeylere hazırlanılmıyorsa). Sonuçta vucudun makine değil arada ödüllendirmek gerek. Her hafta Ç.tesi ve ya Pazar günü off olduğum zamanlarda yaparım ben.

Kardioya gelince. Kas kayıbı olacağını düşünmüyorum sonuçta kalori almışsın vucut oradan harcayacaktır.

beslenmeme çok dikkat eden biri olsam cheat meal hakkımdır diycem de o kadar yedikten sonra aklıma geliyo hep bu yaptıklarım.zaten katı bi diyet uygulamıyorum kendime. gaza gedlim bugün vurdum kababa vurdum pideye dondurmaya şimdi duvar diplerine çekilip depresyona girmek üzereyim bi posta insanity workout yapcam şimdi 500 küsur yakıp rahat rahat uyurum

https://www.bodyforumtr.com/index.php?threads/61533/

Bencede sıkınti yapmanıza gerek yok hatta kardioyada gerek yok

Aynen öyle. Spor hocam kendi kilosunda geçen sene Türkiye 3.sü olmuştu ve herif tam bir Burger King manyağıdı. Yarışma zamanında yiyememişti fakat sonra acısını iyi çıkartı. Oda diyordu bana haftada 1, 2 defa Burger yapmak sıkıntı çıkarmaz vucuduna ödül ver diye. Sen düzenli antremanda her türlü o kalorileri harcayaksın zaten.

https://www.bodyforumtr.com/index.php?threads/61533/

Bencede sıkınti yapmanıza gerek yok hatta kardioyada gerek yok

yav çok dikkat ediyo olsam tamam dicem kenime de zaten öyle şekersiz bi beslenmem yok iradem yok :D kilo alma problemim olmuyo bikaç aydır spordan dolayı yani tatlı yiyince başka öğünden kısıyorum falan ama evde hamur işi pişerse ucundan kıyısından az miktarda da olsa tırtıklama huyum var. tüm bu günahlarımı düşününce diyorum ki 'cheat meal bana haram. benim hayatım cheat zaten'[DOUBLEPOST=1408821778][/DOUBLEPOST]
Aynen öyle. Spor hocam kendi kilosunda geçen sene Türkiye 3.sü olmuştu ve herif tam bir Burger King manyağıdı. Yarışma zamanında yiyememişti fakat sonra acısını iyi çıkartı. Oda diyordu bana haftada 1, 2 defa Burger yapmak sıkıntı çıkarmaz vucuduna ödül ver diye. Sen düzenli antremanda her türlü o kalorileri harcayaksın zaten.

ama ben 50 kiloluk bi kızım vücudum çok yakmıyo yediğimi :D sizin metabolizma hızınızın yarısı benimki :D

yav çok dikkat ediyo olsam tamam dicem kenime de zaten öyle şekersiz bi beslenmem yok iradem yok :D kilo alma problemim olmuyo bikaç aydır spordan dolayı yani tatlı yiyince başka öğünden kısıyorum falan ama evde hamur işi pişerse ucundan kıyısından az miktarda da olsa tırtıklama huyum var. tüm bu günahlarımı düşününce diyorum ki 'cheat meal bana haram. benim hayatım cheat zaten'[DOUBLEPOST=1408821778][/DOUBLEPOST]

ama ben 50 kiloluk bi kızım vücudum çok yakmıyo yediğimi :D sizin metabolizma hızınızın yarısı benimki :D

Bence hiç bişi olmaz kafanı yorma arada böyle şeyler yapmak iyidir. Hemde pide, kebab yemişsin. Şekerden uzak durda yaptığın Cheat Meal olsun.

Bence o kadar takıntı haline getirme , 6 gün harfiyen dikkat ederim yediklerime ama Pazar günleri erken de uyanmamaya çalışırım özellikle ve yalnızca protein alımını yüksek tutmaya çalışırım. Bunun haricinde pazar günleri relax yaşıyorum , yiyiyorum yeri gelirse :) Dünyada bunca güzel nimet varken bütün gün yağsız göğüs haşlama , suda kavrulmuş kıyma ile ömür geçmiyor yahu :D

Bence o kadar takıntı haline getirme , 6 gün harfiyen dikkat ederim yediklerime ama Pazar günleri erken de uyanmamaya çalışırım özellikle ve yalnızca protein alımını yüksek tutmaya çalışırım. Bunun haricinde pazar günleri relax yaşıyorum , yiyiyorum yeri gelirse :) Dünyada bunca güzel nimet varken bütün gün yağsız göğüs haşlama , suda kavrulmuş kıyma ile ömür geçmiyor yahu :D

ama sen 6gün harfiyen dikkat ettiğini söylüyosun. ben çok dikkat de etmiyorum :D yani proteinimi yeteri kadar alıyorum tabi ki ama genelde birer ikişer lokma kaçamaklarım oluyo gün aşırı :D

O kadar kadı kızında da olur yahu :D

egemennn , cheat meal ile ilgili bir konu paylaşmış bak onda baya güzel şeyler yazılmış ama aç karnına girme acıktırıyor :D

O kadar kadı kızında da olur yahu :D

egemennn , cheat meal ile ilgili bir konu paylaşmış bak onda baya güzel şeyler yazılmış ama aç karnına girme acıktırıyor :D

daha önceden de okumuştum zaten o konuyu. okuyunca insan motive oluyo kafaya takmıcanı düşünüyo da benim gibi takıntılılar cheatten sonra düz duvara tırmancam diye uğraşıyolar gece gece kardio yaptım da yattım. ama şunu söyliyim bundan sonraki cheat mealleri kahvaltıya ya da öğle yemeğine taşırsam daha rahat etcem gibi :D

Ne yemek yediniz cok merak ettim :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

söylemesi ayıp kebapçıya gittik daha önce hiç gitmediğim bi yerdi. arkadaşlar vali kebabı söyle dedileren b bi porsiyon kebap gelcek sanıyodum. meğersem söylediğim porsiyonun içinde bi yayık ayran, bi adana kebap, 3-4tane kanat, tavuk ızgara, et ızgara, 1 küçük pide, yarımşar porsiyon pirinç ve bulgur pilavı varmış tek porsiyonda bu saydıklarım tek tabakta geldi etlerin hepsi bana bakıyo.kanatlar hariç hepsini yedim sonrasında da dondurma gömdüm. vücut şaştı kaldı böyle muamele görmemişti daha önce. sodaydı kahveydi derken rahatladı midem de 1buçuk saate normale döndü. gece de azcık bi kardio yaptım bari dondurmayı yakayım dedim bitki çayımı içtim yattım da vücut su toplamış sanırım :D eve geldiğimde karnım 3metre önden gidiyodu aynaya bakmadan geçtim gittim önünden.

Ben normalde yemem durduk yere de canım çekmiyor açıkçası. Ama arkadaş grubuyla falan gidilince bi yere gidersek nadiren mecbur abur cubur yiyorsun. Veya kız arkadaşınızla sinemaya vs. gidildiğinde avm oluyor genelde orada fast food yemek katına çıkınca insanın canı çekiyor ister istemez. Müsabık değilseniz takıntı yapmak manasız bence bende arada yiyiyorum hiçte suçluluk yaşamadım yani:D

Ben normalde yemem durduk yere de canım çekmiyor açıkçası. Ama arkadaş grubuyla falan gidilince bi yere gidersek nadiren mecbur abur cubur yiyorsun. Veya kız arkadaşınızla sinemaya vs. gidildiğinde avm oluyor genelde orada fast food yemek katına çıkınca insanın canı çekiyor ister istemez. Müsabık değilseniz takıntı yapmak manasız bence bende arada yiyiyorum hiçte suçluluk yaşamadım yani:D

aynen bende de öyle oluyo işte evde olursam sorun yok dışarı çıkınca tehlike çanları çalıyo. atlattım o dünkü depresyonu

Back
Yukarı