ch1vas
Üye
Hepsi bumu?sadece fistikmi baska bisiy karistirmiyormusun?rondodan gecir okadarmi?
Abi az zeytinyağı kattım cok kuru olmasın diye ama tuz şeker ilavesi yok , benim cok hosuma gitti

Hepsi bumu?sadece fistikmi baska bisiy karistirmiyormusun?rondodan gecir okadarmi?
cok geçmiş olsun abi bende bi sürücü adayıyım emniyet kemeri önemli takarsak bişey kaybetmeyizÇarşamba günü trafik kazası geçirdim düz yolda giderken 0 suçluyken , iki araba kafa kafaya çarpıştı bi tanesi ordan bana arka sol çamırluktan vurdu bende hakimiyetimi kaybettim spin attım yolda , Yaralılar hastaneye kaldırılanlar var arkadaşlar aldığım ders her ne olursa olsun emniyet kemerini takın mutlaka takın !!! 1 yaralı hala hastanedeydi bugünde aradığımdaemniyet kemeri olsa bu durumda olmucaktı belkide
Çarşamba günü kazadan dolayı karakoldaydım ve kol günümü atlamış oldum bugün 1 er hareketle biceps ve tricepste çalıştım
Bacak
Squat serbest 8x6 (60 kg)
Leg curl 7x6 (59 kg)
Leg extension 7x6 (59)
Calf press ( leg press makinasında) 7x6
Negatiflere her zaman dikkat ettim , leg extensionda yukarıda bacakları 1-2sn tuttum cok iyi hissediyosnuz tavsiye ederim ,
Triceps
Lying triceps extension 8x6 (20 kg)
Biceps
Alternative dumbell curl 8x6 (16 şar kg )
Suplement olarak caseine 1 ay ara verdim yörsanın kahvaltılık lorundan aldım geceleri 100 gr yiyorum bakalım cok fark edicekmi eğer etmiyosa gerçekten bayagı bi fiyat farkı oluyor,
Protein tozumuda dymatize iso100 aldım. Tadını cok begendim çikolatalı.
Bca olarakta inner armour bca freak aldım . Xtend kullanıyordum bu farklı marka kullanmak istedim. 12:1:1 oranı var bodybuilding.com dada 9.1 oy almış ama tadını beğenmedim .
Herkese iyi akşamlar , okuduğunuz için teşekkür ederim tekrar söyliyim Emniyet kemeri hayat kurtarır.
pişmemiş olarak kaç gr bulgur koyuyorsun su ile beraberbulgur pişmiş agırlık , tavuklar çiğ , myfitnesspal ile tutuyorum protein hedefime göre %50 carbo +%20 yağ+%30 protein diye gözüküyor ona göre uyguladım planı
cok geçmiş olsun abi bende bi sürücü adayıyım emniyet kemeri önemli takarsak bişey kaybetmeyizspordada önemli kemer :=) konuya bağlamak istedim kolda nasıl verim aldın nasıldı pump falan
pişmemiş olarak kaç gr bulgur koyuyorsun su ile beraber
ne kadar karbon hitrad olduğunu nerden anlıyorsunEklemeyi unutmuşum tartıda 74.1 kg yi gördüm dün günlüğü tutmaya başladığımda 68.5 kg dım
Teşekkür ederim verilmiş sadakam varmış derler ya aynen öyle bi durumda 1 araba pert oldu . Egemen cok güldürdün benibugün bütün salonda kemer aradım bulamadım, kendime ilk fırsatta kemer alıcam
Gerçekten cok zorluyor ben beğendim programı, bişi kaybetmem herhalde ama son zamanlarda yaptığım programlarda verim aldım zaten savaş hocanın kendisidr söylüyor bu yükleme evresi gibi düşün , takip ettiğim kadarıyla verim alanlarda var ama herkeste aynı sonuc alcak değil herkesin bünye farklı sonuçta.
Bulguru ben 2 günlük yapıyorum göz kararı pişince yerken tartıyorum onun için pişmemiş olarak tam gr veremem
Tam gramı gramıma tutmasada benim göz kararıyla koyduğum suya göre 100 gr bulgurdan 220 gr gibi pişmiş bulgur cıkıyo , ama herkesin koyduğu su değişir bi kere öyle hesaplamıştım, bulgurların 1 parmak fazlası kadar su koyuyorum ben. Ama tam hesap yapmak isterseniz 100 gr bulgurla, koydugunuz suyuda ölçerek koyarsanız 100 gr pişmemiş bulgurdan ne kadar pişmiş bulgur cıkıyo diye ölçebilirsiniz,ne kadar karbon hitrad olduğunu nerden anlıyorsun
ben 100gr pişmemiş bulgura 200ml su koyuyorum ne kadar olursa hepsini bir öğünde yiyorumTam gramı gramıma tutmasada benim göz kararıyla koyduğum suya göre 100 gr bulgurdan 220 gr gibi pişmiş bulgur cıkıyo , ama herkesin koyduğu su değişir bi kere öyle hesaplamıştım, bulgurların 1 parmak fazlası kadar su koyuyorum ben. Ama tam hesap yapmak isterseniz 100 gr bulgurla, koydugunuz suyuda ölçerek koyarsanız 100 gr pişmemiş bulgurdan ne kadar pişmiş bulgur cıkıyo diye ölçebilirsiniz,
Paketteki oranlar pişmemiş ağırlığın oranlarıben 100gr pişmemiş bulgura 200ml su koyuyorum ne kadar olursa hepsini bir öğünde yiyorum
paketin arkasın da 100gr da 71 gr karbonhitrat yazıyor oran lar değişirmi yoksa pişmemiş oranlar geçerlimi
Teşekkür ederim , okuduğunuz için ve tebriğiniz için , kilo almak için karbonhidratı hiç yemediğim kadar yemeye başladım gercekten zorlanarak yemek yiyorum bazen boğazımdan geçsin diye suylada yediğim oldu, ama bi hedefim var bu hedef doğrultusunda ilerliyorum. Bu günlükte hedefe ilerlerken benim en iyi yardımcım. Giriyorum bi arkadaşıma anlatır gibi buraya yazıyorumTek bir seferde bütün günlüğünü okudum.Çok iyi gidiyosunuz tebrikler.6 kilo bir ekto için efsane bence.Ben eylül ayından beri 3-3.5 kilo arası kazanabildim malesef.Durmak yok yola devam![]()
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ismim Hüseyin 25 yaşındayım. Eylül 2013 te spora başladım.Bu süre zarfında toplamda 2-3 ay ara verdiğim oldu.(iç seyahetleri, ev taşıma gibi nedenlerden).2-3 ay öncede günlük açmıştım fakat bu şehir dışına cıktım 15 gün ve küçük bi sakatlık geçirdiğim için ilgilenemedim yeni günlükle beraber herşeyi nizami şekilde takip etmek istiyorum.
BF: %12.5
KG: 68.5
amacım hafta 0.5 kg almak yaza kadar 80 kg ye kadar cıkmak.
üzüm suyu ile whey demişsin sabah ve antremandan sonra niye üzüm suyu bide antremandan hemen sonramı yoksa 20. 30 dakika sonramı![]()
Başlangıç halim
![]()
Son 1 aya ait fotolar
![]()
![]()
Beslenme Planım: 3700 kalori+
07:00
dimes üzüm suyu 250ml
1 ölçek whey protein tozu
08:00
150gr Yulaf ezmesi (light süt ile)
2 Tam yumurta