3 hareket mi var 5x5 de ? OHP ve Deadlift de yok muydu ? Bir de 500 mg 150 gr. Karb. depoluyor bildigim kadarıyla 1000 mg'a gerek var mı ?Akşam 1000mg aldım whey+pudingle;
Antrenman sistemi 5x5 Stronglift. Yalnız arttırımları 2,5 kg ile yapmam gerekiyordu, 5kg ile yapmak zorunda kaldım. Büyük ihtimal 1 yada 2 sonraki antrenman Squat yada Bench de takılırım gibi geliyor. İnşallah takılmayıp kiloları arttırmaya devam ederim.
Anlayamadım ama özelden de anlatabilirsiniz bu depo, insülin direnci olayını tabi müsaitsenizA- Squat, Bench, Row (pull up ile)
B- Squat, Press, Deadlift (chin up ile)
Diaforminin sayısal olarak bir depolama miktarı yok, insulin direncine bağlı olarak çalışıyor. Önceki öğünler düşük karb beslendiğim için akşamları 1000mg alıyorum.
3.ve 4. resme dikkat!!!!!sakatlanmaya müsait duruyor,bel bu sekilde olmaz,belin yay gibi olmasi lazim bu pozisyonda,eger olmuyorsa agirlik cok demektir,aman dikkat!!!!
Doğru tespit, bilgisayar başı okul ve iş hayatı derken hafif bir kamburluk çıktı. Kendimi çok kasarak yürürsem ancak düzeliyor. O resimde 110 Kg yaptım daha önce 130kg yapıyordum o nedenle ağırlık çok değil. Ama Pendlay Row bence deadliftten daha tehlikeli bir hareket, ve bu harekette formu oturtamadım.Arkadasda hafif kamburlug var galiba? Benimkide öyle. Jilet gibi dümdüz olmuyor deadlidtde