sallama bol keseden 35 yumurta falan demedi , her gün yumurta yeyin diyor mutlaka kahvaltıda[DOUBLEPOST=1415026176][/DOUBLEPOST]http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/18932459.asp
alın size kaynak günde 2 yumurta yeyin diyor , her haltı da çok biliyorsunuz ya kadın 70 yaşında 50 yıldır bu işle meşgul amerikada yaşamış uzun süre , ingilizce makale okuyup çeviriyor devamlı o bilmiyor siz biliyorsunuz he yavrum he[DOUBLEPOST=1415026302][/DOUBLEPOST]ayrıca bir sürü amerikada yayınlanan kitapları okuyor , Türkiyede kimsenin haberi yok o kitaplardan neden çünkü ilaç sektörü büyük bi sektör , doktorların çoğunu bir kaç hediye ile kandırıp sürekli kendi ilacını yazdırtan ilaç mümessilleri var ,dar düşünüyorsunuz çok
Sallama derken ? Bu samimiyeti nerden buldunuz pardon kim oluyorsunuz ? Arkadaş linki vermiş siz galiba araştırmayı bilmiyorsunuz geçmiş konulara bakmak çok zor geliyor galiba. Bu arada akrabanız mı Canan Hoca ?
Doktorsitesi.com sizin kimin yazdığı belli olmayan blog sitelerinden yok efendim protein tozu kanser yapar öldürür gibi hurafelerin dolaştığı sitelerden daha profesyonel bir site. Canan karatayın doktorsitesi hesabı olamazmış? Soruyorum sana bi açarmısın üyelik doktor kimliğinle hadi bekliyoruz bizlerlede paylaş bakalım o kadar kolaymıymış ?
Yaverbey kullanmıyorsan KULLANMA. sana kimse bunu sormuyor ama belli ki çamur atmaktan vazgeçmeyeceksin uzun zamandır takip ediyorum amacının ne olduğunu anlamış değilim yalnız Protein tozu amino asit vs bunların hepsi BESİN TAKVİYESİDİR. Et yiyorsan ne mutlu sana. Ne biliyorsun belki zamanım yok belki imkanım yok açığımı burdan kapatıyorum. Türkiyenin yarısı sebebi bilinmeyen hastalıklarla dolu o zaman.
Vay be forum ne zaman böyle deneyimlilerle doldu hayret.
Tekrar söylüyorum üslübunuza dikkat edin bana karşı bir derdiniz var ise numaramı verebilirim sizi özelden dinlemek isterim