tabiki yazdıklarımın hepsini ben de alamıyorum. dana etinin kilosu olmuş 45 tl
sadece merak ettiğim, yeteri kadar protein alındığında toza ihtiyaç olup olmadığı... sindirim farkı deyince de aklıma şu geliyor. yiyeceklerin sindirim süresi 2-6 saat arası değişiyor. sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsam, öğlen karbınhidrat ve protein içerikli bir yemek yemişsem,öğleden sonra da spor yapacaksam, bunlar zaten spor yaptığım saatte sindirilmiş oluyor ve ihtiyacım olan proteini sağlamış olmuyor mu? ama bcaa ve glutamin konusunda fikrim yok. o konuda bilmediğim şeyler var. vücudun ürettiği yetiyor mu yetmiyor mu hiçbir fikrim yok
--- Mesaj birleştirildi, 28 Ekim 2014 ---
evet canan hoca her fırsatta "ince hamurlu" lahmacunun çok sağlıklı olduğunu söylüyor. bakalım sağlıklı mı.
ben belli zamanlarda lahmacun yerim, ama lokantadan değil, kendim hazırlarım. malzeme olarak,
1 kilo kuzu eti,
1.5 kilo domates,
400 gram yeşil acı biber,
800 gram kırmızı acı biber,
3 bağ maydanoz,
1 baş sarımsak,
1 avuç biber salçası.
içine bundan başka bişey koymuyorum. bu malzemeden 30 adet lahmacun çıkıyor. maliyeti 42 lira civarı. bence sağlıklı.
Genişletmek için tıkla...