speedtouch
Üye
iyi günler değerli forum üyeleri, uzun zamandır bu tarz bir günlük yapmayı planlıyordum bu zamana nasipmiş,kopmle bir günlük yapma amacındayım gerek beslenme gerekse idman rutininin tartışılabileceği, ve tabi ki fotoğraflarda olacak, sırf supplement olarak değil genel anlamda yaptığım spora dair her türlü eleştirilerinize veyahut sorularınıza açığım, 2 hafta da bir de fotoğraf yükleyeceğim.Gün ve gün idmanlarımdan beslenmemden, supplementlerin verdiği etkilerden bahsedeceğim...
Uzun zamandır "bulking up" yapmaya çalışıyorum fakat yaz aylarında yazlıkta olmam sebebiyle spordan 2.5 ay kadar uzak kalıyorum, tabi ki gelişimi çok kötü şekilde etkiliyor.Bunun haricinde beni az çok tanıyanlar bu işi ne kadar "hard core" yaptığımı bilirler...
boy-1.72
kilo:87 kg
elimideki supplementler;
gaspari myofusion
gaspari gainer
universal animal M-Stak
mhp glutamine-sr
gaspari amino
creatin ve multivitamin eklemek lazım fakat maddi sıkıntılardan dolayı şu anda supplement eklemesi yapamıyorum...
idman rutini:
pts-göğüs
salı-bacak
çarşamba-sırt
perşembe-omuz
cuma-kol
haftasonu-off
beslenme programı:
sabah 7:30 uyanış
kahvaltı:5 tam yumurtadan kaşarlı omlet, buğday unundan 2 dilim ekmek
2 saat sonra 100 gr karb 30 gram protein gainer
1 saat sonra m-stak
40 dk sonra idman
idman esnasında 20 gr amino
hemen sonra glutamine +gainer
1 saat sonra 200 gram tavuk+patates haşlama
2 saat sonra 200 gram tavuk+patates haşlama ya da pilav/5 yumurtadan kaşarlı omlet
yatarken 1.5 ölçek gaspari
Şu anda etkisini en belirgin hissettiğim supplement M-stak oldukça kuvvetli bir içeriği var iyi beslenip sert idman yaptığınız taktirde çabucak kütle almanızı sağlıyor, ayrıca belirgin bir güç artışı da yaratıyor, bunun haricinde idman esnasında alınan aminolar da vucudumun bir sonraki sete, harekete daha çabuk yenilenerek girmesine yardımcı oluyor, idman esnasında amino almadığım zamanlar idmanın çok daha zorlaştığını farkettim.
Şimdilik bu kadar, şimdiden herkeze teşekkürler...
Uzun zamandır "bulking up" yapmaya çalışıyorum fakat yaz aylarında yazlıkta olmam sebebiyle spordan 2.5 ay kadar uzak kalıyorum, tabi ki gelişimi çok kötü şekilde etkiliyor.Bunun haricinde beni az çok tanıyanlar bu işi ne kadar "hard core" yaptığımı bilirler...
boy-1.72
kilo:87 kg
elimideki supplementler;
gaspari myofusion
gaspari gainer
universal animal M-Stak
mhp glutamine-sr
gaspari amino
creatin ve multivitamin eklemek lazım fakat maddi sıkıntılardan dolayı şu anda supplement eklemesi yapamıyorum...
idman rutini:
pts-göğüs
salı-bacak
çarşamba-sırt
perşembe-omuz
cuma-kol
haftasonu-off
beslenme programı:
sabah 7:30 uyanış
kahvaltı:5 tam yumurtadan kaşarlı omlet, buğday unundan 2 dilim ekmek
2 saat sonra 100 gr karb 30 gram protein gainer
1 saat sonra m-stak
40 dk sonra idman
idman esnasında 20 gr amino
hemen sonra glutamine +gainer
1 saat sonra 200 gram tavuk+patates haşlama
2 saat sonra 200 gram tavuk+patates haşlama ya da pilav/5 yumurtadan kaşarlı omlet
yatarken 1.5 ölçek gaspari
Şu anda etkisini en belirgin hissettiğim supplement M-stak oldukça kuvvetli bir içeriği var iyi beslenip sert idman yaptığınız taktirde çabucak kütle almanızı sağlıyor, ayrıca belirgin bir güç artışı da yaratıyor, bunun haricinde idman esnasında alınan aminolar da vucudumun bir sonraki sete, harekete daha çabuk yenilenerek girmesine yardımcı oluyor, idman esnasında amino almadığım zamanlar idmanın çok daha zorlaştığını farkettim.
Şimdilik bu kadar, şimdiden herkeze teşekkürler...