FeykanCetinkaya
Üye
Öncelikle hepinize merhaba abilerim, kardeşlerim.
Buradakilerin mahalle aralarındaki ilgilenmeyen spor salonu hocalarından daha tecrübeli olduğunu düşündüm ve siteye kayıt oldum.
Yaşım 19 kilom 93 boyum 1.81 , 1 yıldır anksiyete mağduruyum ve bu süredirde günde 1 akşam 1 olarak Faverin 100 mg (anti depresan) kullanıyorum ve ben bu yaşantımdan baya sıkıldım 75 kilodan 93 oldum görünümüm değişti biraz kızlarla hala 6-7 an oncesı fotoğraflarımla konusuyorum kızlar beni öyle biliyor düşünün
velasıl kelam kilo aldım hele bel yanlarım baya bi fazla sizden tek isteğim bana yardım etmeniz ne kadarda şu kas çıkar yok bu kadarda kas çıkar diye sormuyorum , zamanıda en iyi siz bilirsiniz gayreti ben göstericem sadece . benim bu süreçte ne yapmam gerekiyor ilk önce kardiyomu yoksa bodye mi başlıcam yanı sız olsanız ne yapardınız bana bir akıl danışın . şimdiden hepinize teşekkür ederim
Buradakilerin mahalle aralarındaki ilgilenmeyen spor salonu hocalarından daha tecrübeli olduğunu düşündüm ve siteye kayıt oldum.
Yaşım 19 kilom 93 boyum 1.81 , 1 yıldır anksiyete mağduruyum ve bu süredirde günde 1 akşam 1 olarak Faverin 100 mg (anti depresan) kullanıyorum ve ben bu yaşantımdan baya sıkıldım 75 kilodan 93 oldum görünümüm değişti biraz kızlarla hala 6-7 an oncesı fotoğraflarımla konusuyorum kızlar beni öyle biliyor düşünün