aqualinebursa
Üye
Bir mühdet antreman sırasında muz yiyorum bir bütün muz 50 dakikada bitiyor...
Muz basit bir karb dır 25 dk içerisinde enerjisini alır.Tabi siz de onaylarsanız hocam.50 dakikalık antremanda yediğin muzun verdiği enerjiyi,bu süre içersinde hissedebileceğini düşünmüyorum.Muzun sindirim süresi 2 saattir.
Destur senindir YiğidimmmMuz basit bir karb dır 25 dk içerisinde enerjisini alır.Tabi siz de onaylarsanız hocam.
Uyarmak haddim değildir hocam siz saolun.Bende yemem ama enerji verdiği aşikardır.Destur senindir Yiğidimmm
Doğru diyorsun ben sindirim süresiyle karıştırdım,şimdi baktımda muzun 10 dakika içinde enerjiye dönüştüğüne dair yazılar okudum.Ama yinede antreman yaparken yenmesi taraftarı değilim.
Uyardığın için teşekkür ederim.
tabi ki Scivation Xtend WatermelonSalonda bazı insanlarda goruyorum. Shakelerin icinde sulu pembe biseyler iciyorlar. Cilekli protein degilcilekli soda gibi bisey.nedir sizce?
![]()
Amino asit sanirim abi liquid amino lardan olabilir bende gordum birkackez merak ettim ama.likit aminolar siseleri kucuk oluyo onlardakiler shakerin yarindaydi nedir acabaSalonda bazı insanlarda goruyorum. Shakelerin icinde sulu pembe biseyler iciyorlar. Cilekli protein degilcilekli soda gibi bisey.nedir sizce?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canim Çekti şimdi çilek ohhSalonda bazı insanlarda goruyorum. Shakelerin icinde sulu pembe biseyler iciyorlar. Cilekli protein degilcilekli soda gibi bisey.nedir sizce?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi