Cokelek peynir sanırsam benim peynirle pek aram yok bide 200 gram yicem ben kendime imkan vermiyorum . Yumurta her sabah 4 adet 2 sarı 2 beyaz olmak üzere 200 ml sütle yiyorum . Yoğurt ise tarçınla karıştırıp son ara öğün olarak yiyorumprotein kaynaklarım çökelek, yumurta, yogurt![]()
Telefonda Resimleri gezerken eski resimlerimi buldum paylaşayım dedim
2 ay olmuştur cekeli o günün gecesi sahura kalkmıştık .
![]()
Bu attığım resimde bayramın 1. Günü
![]()
Şimdiki Resmimi daha atmiyacagim biraz daha zaman var
Iyi gunler.
Kaşıntı ve yanma daha hic olmadı internette baktım belirtilerine ama hiç birini yaşamadımYüzeyel kabartı gibi duruyor.Kaşıntı ve yanma var mı?
Çalışırken fark etmeden bir yerlere sürtmüş olabilir misin?Çok yüzeyel duruyor korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.Kaşıntı ve yanma daha hic olmadı internette baktım belirtilerine ama hiç birini yaşamadım
Banada öyle geliyor farketmeden surtmus olabilirim veya alerji yapmış olabilir. Bir tek orda var çünkü vücudumda teşekkür ederim ilginiz için .Çalışırken fark etmeden bir yerlere sürtmüş olabilir misin?Çok yüzeyel duruyor korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Evet o antreman stresinden , yoğunluğundan , daha iyi yapabilme istediğin göz fazla birsey görmüyor. Bundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim .Calisirken surtmussundur farkinda olmadan.ben antrmndan gelince farkedyrm basen kizarikliklar deri soyulmasi vs.olablyr dmblleri alirken koyarken yada aletlerden.