HaliDBinVeliD
Üye
Evet arkadaslar turk bir firma hammedeleri satiyor.alfasol whey diye urunleri var.bu urun hakkinda bilgisi olanlar varsa kullananlar yardimci olabilir mi?
Oku !Okumazsan Oku yersin!!
Oku !Okumazsan Oku yersin!!
ürün aromasız mı acaba bide kargo ne kadar dostum ?az önce 5 kiloluktan sipariş ettim 310lira 50 gün gidecek bana bukapıda ödemeside varmış iyi oldu.gıda mühendisi teknik destek hattı die numara koymuşlar aradım adam gayet güvenilir bi ses tonu vardı laktoz oranı iyi hadi bakalım hayırlısı proteini yuzde 82-80 minimum dedi günde yüz gram bundan alırım etti 80 gram pro geri kalan lordu yumurtaydı inş
düzensiz bi şekilde 2 yıldır kardeş iyi hacim aldım yağlı kaslı şişioz bakalım daha önce yumurta akı tozu kullandım uzun süre etki süper ötesi bunu merak ettim whey biyolojik değer olarak daha iyi gibi.definasyondan korkuom yine vitaminsiz gözükecem diyeHmm iyi bakalim deneyimlerini yazarsin bizde ona gore tercih yapariz.ne zamandan beri fitness yapiyorsun
aromasız kardeş.250 tl üstü alışverişe kargo bedava yazmışlar zatenürün aromasız mı acaba bide kargo ne kadar dostum ?
fiyatı biraz daha ucuz olabilirdi ismi pek duyulmamış bir marka. Ama supplement fiyatları böyle devam ederse ilk protein tozum olacak alfasol herhalde. Protein bakımınden piyasadaki tozlardan pek farkı yok içindeki karbo ve yağ oranı nedir peki ?kardeş bu konsantre whey protein katkısız aromasız hammadde ürün yani.ölçek porsiyon olayı yok .protein oranı yüzde 80-81 civarı. ihtiyaç kadarını ölçüp kullanıyorsun benim hassas terazim var pilli küçük.onunla ölçüyorum mesela 30 gram protein için 38 gram ölçüp shaker a atıp suyla karıştırıp içiyorum
tadı yok herhalde hammade halinde bu hammaddeleri şirketler alıp işleyip çikolatalı çilekli falan yapıyor tad konusunda hassas isen birdaha düşün derimBen de takipteyim,
almayı düşünüyorum fakat 2.4 kilo içemezsem yazık olur diye
tattan ziyade boğazımdan geçebilsin yetertadı yok herhalde hammade halinde bu hammaddeleri şirketler alıp işleyip çikolatalı çilekli falan yapıyor tad konusunda hassas isen birdaha düşün derimtahminen tadı tebeşirli su gibidir