Bende bugun protein bombasi siparisimi verdim bayram sonu kullanmaya basliyacam ve sonuclari yazarim buraya. Denemeden bisey demek yanlis olur deneyip gorelim.
Kargom bugun geldi bayram sonu denemeye basliyacam ve ilerleyen zamanlarda yorumlarimi yazacagim[/quote
Kardeş sen kışlık stoğu yapmışsınHayırlısı olsun. Bize de bir yol göstersen.
Bugun ilk alfasol protein bombasi kullanma denememi yaptim malesef sinifta kaldi. Shakera koyup su ile karistirdim sakiz kivami aldi icemedim cope attim. Suzme yogurt ile karistiriyim dedim hamur gibi oldu o da cope gitti. Makarna ve yogurt ile az az koyup denedim yine basaramadim ama en iyisi bu sekilde olacak gibi. Bi kasik yogurt alip ustune az serpip sonra makarna boyle yapacagim artik sirf para cop olmasin diye. Not ben tadi igrenc bile olsa sikinti yapmadan yiyebilir ve icebilirim ama bu malesef oyle degil. 1-2 hafta sonra etkisi konusunda yorum yaparim. Icilebilirlik yiyebilirlik sifir.
Anlasilan o ki bu urunu serpip yemek lazim eger karistirmaya kalkarsaniz imkani yok yiyemezsiniz. Aksam spordan sonra eve gelince deneyecegim bakalim bugun nasil olacak.