Öyle olacak gibi internet forumlarını artık kullanan yok da alışkanlık oldu ben deYıl 2050, afka9 antrenman günlüğü sayfa 100:
![]()
Şaka bir yana devamlılığınız bozulmasın hocam![]()
Afka arkadan form gayet güzel. Yandan da bir video atarsan iyi olur. High bar güzel oturursa hiç low bar falan sıkıntısına girme mis gibi takıl atg
Çok geçmiş olsun. Ben şu anlık evde minimal ağırlıklarla çalıştığım için böyle bir durum oluşmadı ancak salona dönünce aynı şeyi yaşamaktan ben de çekiniyorum. Umarım kısa sürede toparlarsın.Squatta kendime nazar değdirdim heralde. Bugğn çok ciddi dizlerim ağrıdı ve muhtemelen sakatladım. Bir hafta ara vereceğim o sırada squat çalıştığım vakti sırta ayırırım. Barfiksi bayadır çekmiyorum unutmayayım hareketi. Ona yoğunlaşacağım tekrar
Çok geçmiş olsun. Ben şu anlık evde minimal ağırlıklarla çalıştığım için böyle bir durum oluşmadı ancak salona dönünce aynı şeyi yaşamaktan ben de çekiniyorum. Umarım kısa sürede toparlarsın.
Kalfla ilgili değildir hocam muhtemelen. Benim de en ağrılı dönemde bile squat sırasında ağrı yapmıyordu. Ama ne zaman antrenman bitiyordu, o anda ağrı başlıyordu. Üstüne basınca sızlama seviyesine gelmişti en son. Enflamasyon bulgularını gösteriyordu zira hareket anında değil, dinlenmede ağrı görüyordum. Sanırım seninki de benzer bir durum. Belki bir süre dinlendirdikten sonra Barbell Squat değil de düşük tempo ile Bulg. Split Sq. gibi egzersizleri yavaş tempoda çalışmak işe yarayabilir. Bende biraz yaradı gibi.Çok sağol hocam benim bu diz ağrıları biraz ilginç. Ağırlık kaldırırken değil sadece vücut ağırlığı ile bile eğilirken ağrıyor bazen. Kalflarım çok ince onunla mı ilgili bilmiyorum
RPE7 gibi duruyor hocam ya. Valla muazzam.148 kg 5 tekrar bench press. 5. Tekrar pause. Bu aralar iyi gelişiyorum
RPE7 gibi duruyor hocam ya. Valla muazzam.1x5 max kaç gelir acaba?