30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bekci hocam suan aynı yolda gidiyoruz Allah yolumuzu açık etsin. Benim diyette iyi gidiyor cumartesi ölcüm var 1 ay dolacak. Karın kaslarım cok hafiften görünmeye başladı. Ama hala alt karında yağlar duruyor. Sanırım ramazan sonu herşey iyi düzgün giderse hedefi vuracam gibi.

Diyetinde başarılar dilerim. Kaçamak yapmamaya bakın yapıncada telafisini hemen yapin. Kolay gelsin.
Ben ölçü felan almıyorum çok takılmıyorum,sadece diyetin doğru yolda gittiğini kontrol amaçlı haftada bir tartiliyorum okadar.açikcasi cok buyuk beklentim yok,yani okadar yag baglamisimki bu yastan sonra ne kadari erir bilmiyorumda umutlanmiyorumda,saglik olsun benimde 4 haftam yeni bitti bakalim daha cok uzun bir sure var,bu yaz diyetle gecicek.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Loss selamlar
Fat secret yükledim hafif egzersiz mi ağır egzersiz mi seçmemiz gerekli karar veremedim.yavas kilo alimini seçtim suan 67 yim ya hedef 70 dedim .bana günlük 3500 kal almam gerektigi yazıyor fazla gibi geldi sorayım dedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunaydin gencler :)

Baya zayiflamisim sanki artik :) yavas ilerliyorum definasyonum ama sanki gobek baya gitmis

fotoğrafa bakıpyağ oranımın tahminen kaç olduğunu söyleyebilecek varmı :)

uploadfromtaptalk1433396954848.jpg

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ben en son 3 hafta önce ölçtürdüm, % 12,8 çıktı. hemen hemen aynı gibiyiz mesutla şu anda.

% 13 yağ oranım var sadece karın çalıştığım zaman belli belirsiz kaslar görünüyor. Vücut tipimiz benziyor. o görüntüye göre % 12 üzerinde olmaması gerekiyor.

Eğer bu poz karın çalışması yapılıp çekilmişse sizin dediğiniz gibidir.

mesutcum bayaa yağ yakmışsın gerçekten de. yağ oranın sanırım % 13-13,5 gibi görünüyor.
Valla hocam iyisin tebrikler tekrar. Umarım bende böyle pozlar veririm yakın zamanda :)
% 13 yağ oranım var sadece karın çalıştığım zaman belli belirsiz kaslar görünüyor. Vücut tipimiz benziyor. o görüntüye göre % 12 üzerinde olmaması gerekiyor.

Eğer bu poz karın çalışması yapılıp çekilmişse sizin dediğiniz gibidir.
%13-15 tartışmasına bir nokta koyiyim dedim:)
Diyette 4. Hafta ve her bir kare 1 haftayı simgeliyor.yağ oranını + %20 lerde olduğunu düşünüyorum,aynaya bakıp sevinin:):)
Göz zevkiniz bozulduysa kusura kalmayın:):)
Resimler her tartı gününde sabah kalkar kalkmaz tartıdan önce soğuk olarak çekilmiştir.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 340
Diyette 4. Hafta ve her bir kare 1 haftayı simgeliyor.yağ oranını + %20 lerde olduğunu düşünüyorum,aynaya bakıp sevinin:):)
Resimler her tartı gününde sabah kalkar kalkmaz tartıdan önce soğuk olarak çekilmiştir.

% 20 olduğuna eminmisin bekci abi ?
bence gayet iyi gidiyorsun. Alt karın kalmış sadece. Tebrikler. 30 yaş üstü insanlar/bizler gördüğüm kadarı ile daha verimli ve özverili çalışıyoruz. Gençler genelde steroide yöneliyor. Buda oldukça vahim bir durum.

% 20 olduğuna eminmisin bekci abi ?
bence gayet iyi gidiyorsun. Alt karın kalmış sadece. Tebrikler. 30 yaş üstü insanlar/bizler gördüğüm kadarı ile daha verimli ve özverili çalışıyoruz. Gençler genelde steroide yöneliyor. Buda oldukça vahim bir durum.
Yok fuigo ölçüm felan yaptırmadım kendi tahminim.

İyisin hocam. Şunu anlamak lazım gençler gibi vücut hemen tepki vermiyor. Birde vücutta bulunan yağlar çok Zor gidiyor. Kafanda başarı varsa yolun doğru devam

Arkadaşlar yukardaki resimlere bakarak ya bak belli bir yaştan sonra çok yağlanılıyor gibi bir düşünceye kapılmayın,güzel beslendikten sonra yaşınız kaç olursa olsun bukadar yağlanmazsınız,bende daha az yağlanabilirdim fakat egoma yenik düştüm;şöyleki
Eylül ayından itibaren 4 ay süreyle güç antremanları yaptım bu sürede tek hedef ağırlık artırmaktı,kalori alımımı yükselttim,açıkcası çokda temiz beslenmedim,ağırlıklar arttıkca beslenmeyide artırdım egomun esiri oldum ve daha nekadar diye hep daha ağır daha ağır ve daha çok beslenmeye yöneldim,istediğimide elde ettim ağırlıklar çok güzel arttı,fakat vücutta o beslenmeye karşılık VG ci vücudundan powerlifter vücuduna doğru dönüş yaptı:)4 aylık ağırlık antremanının ardından,3 ay full body,2 ay upper lower yaptım,şu an diyettede tekrar full body e dönüş yaptım.sonuç
Benc de 150 kg ları
Squatda 190 kg ları
Deadlift de 200 leri gördüm ve bunları hiç bir suplement kullanmadan yaptım fakat yukardaki gibide yağlandım,yani bu benim egom sonucu oldu yukardaki resimlere bakarak bende çok yağlanmıyim diyerek korkmayın güzel ve temiz beslendikten sonra bu durum ortaya çıkmaz.

Back
Yukarı