Maşallah üstadım,hoş geldiniz,hepimiz amatörüz.Amatör olarak ilgilenmekteyim
YAŞ 39
Boy 172
Kilo 82
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
--- ERA ---
Aynen katılıyorum size sıcakta calısılmıyor. Agırlıklar bana bakıyor. Bu akşam bacak çalıştım. Zor bittiBugün siz türkiyedekileri daha iyi anladım,burda müthiş bir sıcak var arada oluyor ama bugün çok sıcak gerçekten,antremana gittim,sırasıyla squat,ded,benc de ezildim ve antremanı bıraktım,ezildim diyorum çünki ne gücüm nede kuvvetim vardı,çok düşük kilolar sanki tonlarca ağırlığındaymış gibi hissettim.Bunda tabiiki bu hafta gece çalışmamın ve gündüzleride çok az uyku uyuyarak dinlenemememinde payı büyük.ön arka kol,omuz ve kalf çalışmadan antremanı yarım bırakarak çıktım salondan,olmuyorsa olmuyor çokda zorlayıp sakatlığa zemin hazırlamanın manasıda yok diye düşündüm.
En azından madem antreman yapamıyorum iki resim çekiniyim dedim![]()
maşallah ağa hepiniz beton sunuz sira bende....![]()
Amatör olarak ilgilenmekteyim
YAŞ 39
Boy 172
Kilo 82
--- ERA ---
![]()
YAŞ 39
Boy 172
Kilo 82
--- ERA ---
sizlerin yanına yaklaşamam herküller ama zayıfladıgım ve vg ye baslamadan olan halim ile 6 ay sonra yani dün cektigim bu resim arasında biraz gelişme varyemege basladım biraz bakalm 3 ay sonra nolcak Eki Görüntüle 38230
sagdaki resim de cok komik cıkmısım ya kocaman kafa .cok kafa adamımdır![]()
Teşekkürler Hoşbulduk. Bulk bitti yavaş yavaş diyete başladım ama iyi gitmiyor maalesef. Bu ay tatile çıkacağım inşallah Temmuz da düzgün bir diyet yapcam.Ersaydin bey hosgeldiniz aramiza , masallah iyi goru uyorsunuz. Bulktaydiniz sanirim.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Eyvallah mesut saolbaris omuzlar ve pazular daha belirgin, karin baya baya baskalasim gecirmis resmenkarin super olmus
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Yemek yersen bu is olucak Baris.[DOUBLEPOST=1433550675][/DOUBLEPOST]sizlerin yanına yaklaşamam herküller ama zayıfladıgım ve vg ye baslamadan olan halim ile 6 ay sonra yani dün cektigim bu resim arasında biraz gelişme varyemege basladım biraz bakalm 3 ay sonra nolcak Eki Görüntüle 38230
sagdaki resim de cok komik cıkmısım ya kocaman kafa .cok kafa adamımdır![]()
üsatadim türkiyedeyseniz temmuz diyet icin ne Kadar uygundur düsünmek lazim,illaki madem diyet yapmak istiyorsaniz eylül ekimi bekleyin derim,yada diger bir alternatifde bu yili böyle gecirir biraz daha kas kütlenizi artirir seneye mart gibi diyete baslar yazada bu kalipla bomba gibi girersiniz.su an hatii sayilir bir cüsseniz var,yazin ortasinda diyet yapip bunu kaybetmenin cokda mantigi yok diye düsünüyorum.Teşekkürler Hoşbulduk. Bulk bitti yavaş yavaş diyete başladım ama iyi gitmiyor maalesef. Bu ay tatile çıkacağım inşallah Temmuz da düzgün bir diyet yapcam.
--- ERA ---
@ersaydin created by loss haric hepimiz amatoruz. Fizigin oldukca iyi durumda. Gogus killarini makineyle kisalttin mi detaylar daha cok ortaya cikacak diye dusunuyorum. Aramiza hosgeldin. Paylasimlarini bekliyoruz. Selamlar![]()
YAŞ 39
Boy 172
Kilo 82
--- ERA ---
Günaydın arkadaşlar
Omuzlariniz la one arkaya daire çizer gibi hareket ettirdiginizde çatır çıtır sesler geliyor mu
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de omuzlarım daha çok kulunclara doğru takir tukur ses gelioOmuzlar ve bileklerimden geliyor hocam. Bilekler özellikle sürekli ağrı içinde bir türlü cözümünü bulamadım. Bilek ağrısı geçmiyor.
Benim de omuzlarım daha çok kulunclara doğru takir tukur ses gelio
Bilek ağrısı bende de var öyle dururken agrimio ama güç verince agrio bilekler ince benim ondan diyorum ama sende de varmış bak biceps çalışmalarindan sonra oluyor normal bar ile curl çalışıyordum z bar ile çalışıyorum suan biraz azaldı sanki ama yine agrio
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende bugün göğüs biceps çalışacağım. Kolay gelsinbugun gogus biceps gunum en sevdigim gun
Salona dogru gidiyorum yoldayim su anda. Ben de gogus omuz calisicam bugunAynen bende bugün göğüs biceps çalışacağım. Kolay gelsin![]()
bugun gogus biceps gunum en sevdigim gun
Aynen bende bugün göğüs biceps çalışacağım. Kolay gelsin![]()
Sıcaklarda iyi antreman yapıyorsunuz arkadaşlar,burda ayda yılda bir dün çok sıcak oldu ondada yamuldum gittim,azminizi tebrik ediyorum.Hepinize kolay gelsin.Salona dogru gidiyorum yoldayim su anda. Ben de gogus omuz calisicam bugun