30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Aramıza katılmakla yediklerin ne alaka @boksbody :)İnan bende dahil bir çoğumuz senden daha obur:):):rolleyes:

benimkadar değildir yada yarışırız :)
sıradan geçen dünümü yazayım ( sadece akşam işten geldikten sonrakileri yazıyorum)
gündüz sıkıntı yok ta akşam sıkıntı
3 yumurta beyazı (oğlan sabah sarısını yiyo beyazını akşam ben işten gelince yiyiorum)
3 tabak dolu pilav tavuk
1 tabak kıymalı fasulye
2 tabak nohut çorbası
1 tabak yoğurt
6 dilim baklava (bayatlamıştı ama bana engel değil)
gece yatarken 3 kibrit kutusu tam yağlı kaşar
kendimin yaptığı meyve suyu

işte böyle akşamları kendime engel olamıyorum yemek yemek çok zevkli geliyor :) pek rahatsızda olmuyorum bu durumdan
ama tabi vucut otomatikmen yağlanıyor

sıradan geçen dünümü yazayım ( sadece akşam işten geldikten sonrakileri yazıyorum)
3 yumurta beyazı (oğlan sabah sarısını yiyo beyazını akşam ben işten gelince yiyiorum)
3 tabak dolu pilav tavuk
1 tabak kıymalı fasulye
2 tabak nohut çorbası
1 tabak yoğurt

işte böyle akşamları kendime engel olamıyorum yemek yemek çok zevkli geliyor :) pek rahatsızda olmuyorum bu durumdan
Vay massallah [emoji4]

3 tabak dolu pilav tavuk
1 tabak kıymalı fasulye
2 tabak nohut çorbası
1 tabak yoğurt

Hay maşşallahh:)bu yazdıklarınızı okuyunca sanki gün içinde tam beslenemediğinizden dolayı çok acıkarak akşam eve geldiğinizde ne bulursanız saldırıyorsunuz izlenimi yarattı.

aslında gün içi ideal besleniyorum diyebilirim normalde biraz az karbo alıyorum sabahları ama akşam durum tersine dönüyor :)
sabah
5 yumurta beyası 3 sarısı+ meyva suyu (kendim hazırlıyorum)
antreman 12sonra whey iso 100 çilekli
14 gibi evden getirdiğim et/tavuk/pilav/makarna vb ne varsa onu yiyorum
akşada malum

iş yoğunluğundan istediğim şekilde beslenemiyorum
aslında antreman sonrası meyve suyumu içip birde yulafı sabaha eklesem sıkıntı kalmaz gibime geliyor
ama yoğun hayat temposu üşengeçlik vs engel oluyor

aslında gün içi ideal besleniyorum diyebilirim normalde biraz az karbo alıyorum sabahları ama akşam durum tersine dönüyor :)
sabah
5 yumurta beyası 3 sarısı+ meyva suyu (kendim hazırlıyorum)
antreman 12sonra whey iso 100 çilekli
14 gibi evden getirdiğim et/tavuk/pilav/makarna vb ne varsa onu yiyorum
akşada malum

iş yoğunluğundan istediğim şekilde beslenemiyorum
aslında antreman sonrası meyve suyumu içip birde yulafı sabaha eklesem sıkıntı kalmaz gibime geliyor
ama yoğun hayat temposu üşengeçlik vs engel oluyor
sayın mod, kaç kilosunuz bu arada? bu beslenmeyi ben yapsam şu anda 110-120 kilo olmuştum kesin.

İş yoğunluğu,hayat meşaggetleri çok etki ediyor gerçekten,yanlız ben bu akşam çok yemeyi sigara alışkanlığına benzetiyorum,kendimde aynıydım çünki.aslında ihtiyacınız yok fakat yeme ihtiyacı duyuyorsunuz,fakat bir süre dayanabilirseniz aynı sigara gibi bundanda vazgeçilebiliyor.zamanlada unutuyorsunuz,akşam öğününüz son oluyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İş yoğunluğu,hayat meşaggetleri çok etki ediyor gerçekten,yanlız ben bu akşam çok yemeyi sigara alışkanlığına benzetiyorum,kendimde aynıydım çünki.aslında ihtiyacınız yok fakat yeme ihtiyacı duyuyorsunuz,fakat bir süre dayanabilirseniz aynı sigara gibi bundanda vazgeçilebiliyor.zamanlada unutuyorsunuz,akşam öğününüz son oluyor.

aslında çay içerken yanında tatlı yeme alıkanlığı var bende
çay içmesem aklıma gelmiyor ama çayda boş boş gitmiyor :)
akşam yemekleride nasıl kescem bilmiyorum bunun için önce istek lazım heralde
aslında bi diyete girebilirim sırf bu çalışmayla ne yapabilirim görmek için
sonuçta deli gibi antreman yapıyorum

ben 77 kilo ve 1,68 boydayım
Yani birazda abartmişsınız,sizin fazlanızda diğer herkez kadar,öyle aşırı bir fazlanız yok,heleki bu sporu yapan bir kişi için,kas kütlesi normal bir insandan daha fazla olan birisi için.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[DOUBLEPOST=1433236893][/DOUBLEPOST]
Vay massallah
emoji4.png
Hay maşşallahh:).
Aynı anda iki aynı yorum oldu
tamam,gir bir diyete,yardımcı olamasakda destek oluruz,beraber makroları hazırlarız gün içindeki çalışmana göre.aramızda @Created By Loss gibi bir üstadda var bu işin içinde olan.biz boş konuşuruz ama o tam konuşur:)ama önce mental olarak hazır olduğundan emin ol,yani çok değil 7-8 kilo en fazla vericek olduğun tahminimce.[DOUBLEPOST=1433236923][/DOUBLEPOST]
tamam,gir bir diyete,yardımcı olamasakda destek oluruz,beraber makroları hazırlarız gün içindeki çalışmana göre.aramızda @Created By Loss gibi bir üstadda var bu işin içinde olan.biz boş konuşuruz ama o tam konuşur:)ama önce mental olarak hazır olduğundan emin ol,yani çok değil 7-8 kilo en fazla vericek olduğun tahminimce.[DOUBLEPOST=1433236968][/DOUBLEPOST]
tamam,gir bir diyete,yardımcı olamasakda destek oluruz,beraber makroları hazırlarız gün içindeki çalışmana göre.aramızda @Created By Loss gibi bir üstadda var bu işin içinde olan.biz boş konuşuruz ama o tam konuşur:)ama önce mental olarak hazır olduğundan emin ol,yani çok değil 7-8 kilo en fazla vericek olduğun tahminimce.[DOUBLEPOST=1433237228][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bana müsade yulafımı yedim yumurtamı yedim bu çocuk yatar gece çalıştım henüz uyumadım,gidip yatıyim akşam görüşürüz,Gh ım eksik kalmasın:)[DOUBLEPOST=1433237297][/DOUBLEPOST]Forumdada bir prommi var ne?aynı mesajları birden çok gönderiyor.

Son düzenleme:
Created by loss selamlar ya bu arada ismin ne bilader bunu yazmak zor gelio :)
Bugün senin verdiğin programı yaptım omuz için dumbell yerine ayakta 25 kg bar ile çalıştım dumbell e gire daha çok gerildi omuzum falan demek daha iyi çalıştı hoşuma gitti :)
Triceps için halat ile çalıştım arkami dönüp değilde yüzüm dönük halati aşağı doğru açarak indirerek çalıştım varya ben daha önce triceps çalışmiyormusum nasıl yandı anlatamam bu güzel bir his tabiki :)
Ayrıca bugün ölçüm yaptım kas yag ölçümü
Anlamadım gitti 3 ay önce % 14.8 idi yağ oranı bugün 14 çıktı kilom 66.8 çıktı 700 gr zayiflamisim makineye göre ama kas oranı aynı olarak görünüyor kollar falan ve toplam kas oranı falan saçma geldi.yani görünüşte kas artışı bariz var eski resimlere göre falan veya beni görenlere göre ya bu makineler saçma yada bana öyle geldi
Hergün 90 gr civarı pro alıyorum karbo dışında yani gelisio olmam lazım kar falan kalınlasti baya :) neyse bi de buna takilamak istemiyorum sadece yazayım dedim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Created by loss selamlar ya bu arada ismin ne bilader bunu yazmak zor gelio :)
Bugün senin verdiğin programı yaptım omuz için dumbell yerine ayakta 25 kg bar ile çalıştım dumbell e gire daha çok gerildi omuzum falan demek daha iyi çalıştı hoşuma gitti :)
Triceps için halat ile çalıştım arkami dönüp değilde yüzüm dönük halati aşağı doğru açarak indirerek çalıştım varya ben daha önce triceps çalışmiyormusum nasıl yandı anlatamam bu güzel bir his tabiki :)
Ayrıca bugün ölçüm yaptım kas yag ölçümü
Anlamadım gitti 3 ay önce % 14.8 idi yağ oranı bugün 14 çıktı kilom 66.8 çıktı 700 gr zayiflamisim makineye göre ama kas oranı aynı olarak görünüyor kollar falan ve toplam kas oranı falan saçma geldi.yani görünüşte kas artışı bariz var eski resimlere göre falan veya beni görenlere göre ya bu makineler saçma yada bana öyle geldi
Hergün 90 gr civarı pro alıyorum karbo dışında yani gelisio olmam lazım kar falan kalınlasti baya :) neyse bi de buna takilamak istemiyorum sadece yazayım dedim

Loss yaz yeter Barış abi [emoji4] , calisma sekli hosuna gitmis anlasilan devam o zaman, olcum isine gelince, fikir edin ama o cihazlari pekte ciddiye alma, dunyada cok cok dusuk hata payi ile olcen birkac cihaz var onlarda turkiyede yok, 0 hata ile olcen ise tek bir yontem var onuda kimsenin yaptiramaz. Bu nedenle kafana pekte takma o sonuclari...

3 tabak dolu pilav tavuk
1 tabak kıymalı fasulye
2 tabak nohut çorbası
1 tabak yoğurt

Benim iki günde yediğim yemeği sen bir akşamda yiyorsunuz helal valla

Arkadaşlar,aynı evin içinde 3 kişi aynı sporu yapıyorsa görüntü aşağıdaki gibi oluyor
Siz siz olun evin içinde başka kimseyi bu spora özendirmeyin
Iste bu spor boyle yapılınca bu duzen yillarca korununca hepimizin masallah dediği o vucuda o muazzam guce ulasiliyor,gene masallah.

Selamlar arkadaşlar.3 aylık bir gelişim evresinin resimlerini koymak istedim,insafsızca yorumlayabilirsiniz :)
mart başı resimlerimEki Görüntüle 38190 Eki Görüntüle 38191

haziran başı resimlerimEki Görüntüle 38192 Eki Görüntüle 38193 Eki Görüntüle 38194

var mı gelişme ?
Baris bence bir gelisme var,fakat bu 3 ay icin nasildir bu tartisilabilir.Beni resimlerinden cok senin kafa yapin ilgilendiriyor.Bu sporun en büyük halkasini beslenmenin olusturdugunu biliyorsun,sende cok eziyetler cekerek o fazla kilolarindan kurtuldugun icin tekrardan o kilolari alma korkusu yasiyorsun ilkönce bunu kafandan atman gerek,yeterince beslenmen gerek,insaat yaparken malzemeden caliyorsun,bunuda hep tekrardan Kilo alirim korkusuyla yapiyorsun.Bu düsünceyi kafandan atarak yeterli beslendiginde gelisimin cok ama cok daha farkli bir boyutta olaktir.Tabiiki kas kütlen arttikca kilonda articak ama aynadaki görüntün bambaska olucak.
Bak gecen gün @winston123 sana iki resim atmiti bende iki resim atiyorum resimler eski ama farki gör diye ilk resmde 85 kiloyum 2.resimde 103 kiloyum sanirim demek iedigimi bu resimler sana anlatir.

Baris bence bir gelisme var,fakat bu 3 ay icin nasildir bu tartisilabilir.Beni resimlerinden cok senin kafa yapin ilgilendiriyor.Bu sporun en büyük halkasini beslenmenin olusturdugunu biliyorsun,sende cok eziyetler cekerek o fazla kilolarindan kurtuldugun icin tekrardan o kilolari alma korkusu yasiyorsun ilkönce bunu kafandan atman gerek,yeterince beslenmen gerek,insaat yaparken malzemeden caliyorsun,bunuda hep tekrardan Kilo alirim korkusuyla yapiyorsun.Bu düsünceyi kafandan atarak yeterli beslendiginde gelisimin cok ama cok daha farkli bir boyutta olaktir.Tabiiki kas kütlen arttikca kilonda articak ama aynadaki görüntün bambaska olucak.
Bak gecen gün @winston123 sana iki resim atmiti bende iki resim atiyorum resimler eski ama farki gör diye ilk resmde 85 kiloyum 2.resimde 103 kiloyum sanirim demek iedigimi bu resimler sana anlatir.
Abi Teşekkürler öncelikle
Tam beni tarif ettin .ödüm kopuo kilo alicam diye ama haklı olduğunu biliyorum .az yemeğe de okadar alıştım ki aslında inanki aramiyorum fazla nefsimi iyi terbiye ettim ama kafa aldı başını gidio :) kaliteli carbo alarak kilo almam lazım

Back
Yukarı