Created By Loss
Üye
177cm kilo 77Boy kaç bilader
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sic Semper Tyrannis
177cm kilo 77Boy kaç bilader
[emoji22][emoji22][emoji22]
Kas olarak bana yakinsin ama daha çok çalışman lazım177cm kilo 77
Sic Semper Tyrannis
skt si 02 09 senin lorun belki daha eski tarihli olabilir.Mumkunse resmini çekip koyarmisn belki ben yanlış birşeye bakıyorumdur
Tesekkur ederim, siz definasyondan bi cikin bizim moralimiz yerlerde olacak [emoji6][emoji22][emoji22][emoji22]
Moralim bozuldu,yapmayin böyle şeyler,olan var olmayan var.motivasyonum yerlerde.
Amaaa
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Maşşallahh
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tesekkurler, aslinda goguslerim daha hacimli resimde pek iyi cikmamis, sizde emek harciyor caba sarfediyorsunuz su anda, olmamasi icin hicbir neden yok sadece sabir...Kas olarak bana yakinsin ama daha çok çalışman lazım
Esprisi bir yana sağlam ugrasmissin emek ve zaman var belli .maşallah hakketen
40 tan sonra Arnold olmaya heveslenmedim aslında amaç kasları belirginlestirmek. Kasin mi var derdin varTesekkur ederim, siz definasyondan bi cikin bizim moralimiz yerlerde olacak [emoji6]
Tesekkurler, aslinda goguslerim daha hacimli resimde pek iyi cikmamis, sizde emek harciyor caba sarfediyorsunuz su anda, olmamasi icin hicbir neden yok sadece sabir...
Sic Semper Tyrannis
Bir arkadaşım var adam yüzücü daha doğrusu yüzücü idi.cok sağlam vücudu vardı üçgen kaslı falan sonra yüzeyi bıraktı beslenmeyi de ozensiz yapmaya başladı adam gözümün önünde yaglandi toparlak bişi oldubelki altyapı sağlam ama onu çıkarmak yine zor iş .Diyeceğim şu kas yapmak kadar kasi korumak da çok zor uğraşıyorum mesela kendimden örnek vereyim belki allah ömür verirse 2 yil sonra kaslı bir yapıya sahip olucam peki sonra bunu korumak nasıl olacak yine hergün bugünkü protein ihtiyacı mi nasıl karsilayacagim diye düşüncem
böyle mi geçmeli yaşam böyle mi yapılıyor gerçekten bu iş. Yemek konusunda artık bünye alıştı yani dengeli ve sağlık li besleniyorum ama ev hali işte herkes biliyor evde ne pişerse o .yanii protein olayını extra kendim hallediyorum umarım bu işi sıkı tutarım ileride de
valla hocam maşallah,vücut efsane.fakat vücudun hakkı yenmiş.daha kaliteli bir makineyle ışığa dikkat ederek daha yakından ve epilasyon sonrası bir foto gelirse vücudun hakkı verilecekmaşallah tebrikler.
Araştırcam teşekkür ederimvalla hocam maşallah,vücut efsane.fakat vücudun hakkı yenmiş.daha kaliteli bir makineyle ışığa dikkat ederek daha yakından ve epilasyon sonrası bir foto gelirse vücudun hakkı verilecekmaşallah tebrikler.[DOUBLEPOST=1427147117][/DOUBLEPOST]
barış bey aslında böyle olmak zorunda değil,her şeyi esnek(sadece günlük toplam kalori ve yaklaşık makro takibi yapılarak)bir diyet de uygulanabilir,ömür boyu yapılacak bir spor için ben ömür boyu sürekli beslenme konusunda fedakarlık edilmesi görüşünü maalesef benimseyemiyorum ve benimsemek zorunda olduğumu da düşünmüyorum.araştırırsanız ne demek istediğim anlarsınız : IIFYM diyet ( If its fit your macros)
Tesekkurler zeo, bildigin cep telefonu kamerasi iste, dediklerinizin olmasi icin sizin kadar resim cekmekten anlayan biri lazim [emoji4]
Sic Semper Tyrannis
Samimiyetime inan en az son 10 yildir ilk kez video, son 5-6 yildirda birkac tane resim cekmisimdir, pek sevmem aslinda boyle seyleri, sirf bu baslik altinda oldugu icin paylasmak istedim, resim cekmem, olcu almam, ayda bir kez falan boy aynasinin karsisina gecer soyle bi bakarim, ne var ne yok diye [emoji4] kisacasi olcu almak icinde resim cekmek icinde devamli kullandigim tek sey gozlerim [emoji4]est. hocam anladıgımdan değil de ilk gözüme onlar çarptı.farklıı pozlar da görmek isteriz aslında![]()
Heeee bizde acaba bişiy görürmüyüz diye hergün geçiyoruz o boy aynadının karşısına ama,bizim aynalar bozuk,bişiy göstermiyoSamimiyetime inan en az son 10 yildir ilk kez video, son 5-6 yildirda birkac tane resim cekmisimdir, pek sevmem aslinda boyle seyleri, sirf bu baslik altinda oldugu icin paylasmak istedim, resim cekmem, olcu almam, ayda bir kez falan boy aynasinin karsisina gecer soyle bi bakarim, ne var ne yok diye [emoji4] kisacasi olcu almak icinde resim cekmek icinde devamli kullandigim tek sey gozlerim [emoji4]
Sic Semper Tyrannis
Hehehehehhe Aaaa demeyin ama oyle [emoji4] sizin su anda pusuda bekliyor ortaya cikinca damagimi kaldiricam ben [emoji1]Heeee bizde acaba bişiy görürmüyüz diye hergün geçiyoruz o boy aynadının karşısına ama,bizim aynalar bozuk,bişiy göstermiyo
Resmin su an nasil gorunecegine degil ilerde nasil gorusmesini istediginize odaklanin @barış bey [emoji6]Bende musait zamanda cılız bir resmimi koyayım da adam şişirmece oynayalım olmadı fotoshop la sisiririm napim en basiti o
Aynen öyle dostum niz vücudumuza nekadar iyi bakarsak o da bize okadar uzun kelek yapmazResmin su an nasil gorunecegine degil ilerde nasil gorusmesini istediginize odaklanin @barış bey [emoji6]