barış kaptan
Üye
Bu lor meselesi ne takıldım biraz sizler nasıl lor kullanıyor sunuz benim aldığım lor ekmek üstüne rahatça suruldugu için sanirm yağ oranı fazla varmı yağ oranı düşük lor tavsiyesi
SelamlarYardimsiz 4 tane nizami cekebiliyorsaniz bence makine kullanmayin, sayi zamanla artacaktir, su an bir tane bile cekemiyor olsaniz kullanin derdim ama oyle bir durum yok...
Sic Semper Tyrannis
Aman olsum canim, boyleside lazim arada bir...Benim antreman bughn yatar muthis yorgunluk var ustumde hiiic squat yapamam bunun ustune[emoji4]bugun pazar diyip kandirdim kendimi bacakda yarina kaydi[emoji4]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Benim verdigim programda barfiks sonda degil zaten baris bey, 2.hareket guc kalmamasi gibi bir ihtimal yok yani.Selamlar
Barfiks ile antreman a başlamak mantıklı mı. Sona kalınca güç kalmıyor çünkü
Gece yatarken 100gr loru 300ml light sut ile blendirdan geciriyorum akiskan oluyor direk iciyorum. Diger turlu yenmesi cok zor benim icinBu lor meselesi ne takıldım biraz sizler nasıl lor kullanıyor sunuz benim aldığım lor ekmek üstüne rahatça suruldugu için sanirm yağ oranı fazla varmı yağ oranı düşük lor tavsiyesi
Lor olarak tercih ettiğin marka var mıGece yatarken 100gr loru 300ml light sut ile blendirdan geciriyorum akiskan oluyor direk iciyorum. Diger turlu yenmesi cok zor benim icin
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Buyuk marketlerde acik olarak satiliyor o sekilde tercih ediyorum daha ucuz oluyor, birde rica ediyorum 200grlik 6- 7 tane poset yaptiriyorum, buzluga atiyorum 2gunde bir buzluktan cikarip tuketiyorumLor olarak tercih ettiğin marka var mı
Tamamdır .iyi gecelerBuyuk marketlerde acik olarak satiliyor o sekilde tercih ediyorum daha ucuz oluyor, birde rica ediyorum 200grlik 6- 7 tane poset yaptiriyorum, buzluga atiyorum 2gunde bir buzluktan cikarip tuketiyorum
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
3.5 yağ oranı çok iyimiş saolasin bakicama101de peynes var 100gr da 22.5 protein 3.5 yağ 3 gr karbonhidrat civarı içeriği ve tadı çok iyi yenmesi çok rahat kullanabilirsin.
Suplementler.com'dan alin gripad i, problem cikmaz...Selamlar
Internetten eldiven aldım eldiven denmez aslında avuç içine yerleştirilen bişi gripad marka .herneyse siparis ettim geldi ama orjinal değil iade edicem .kullanan arkadaşlar nasıl bir eldiven tavsiye edersiniz eli actmayan ergonomik
Ucuz diye ordan aldım Ucuz etin yahnisi olduSuplementler.com'dan alin gripad i, problem cikmaz...
Sic Semper Tyrannis
Nasil birsey aldiginizi bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum, o aldiginiz 1 haftada elinizde parcalanir.Ucuz diye ordan aldım Ucuz etin yahnisi oldu![]()
Protein degerleri oldukca iyi lorda baska marka yok o degerleri veren fiyat nedira101de peynes var 100gr da 22.5 protein 3.5 yağ 3 gr karbonhidrat civarı içeriği ve tadı çok iyi yenmesi çok rahat kullanabilirsin.
a101de peynes var 100gr da 22.5 protein 3.5 yağ 3 gr karbonhidrat civarı içeriği ve tadı çok iyi yenmesi çok rahat kullanabilirsin.