30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bu lor meselesi ne takıldım biraz sizler nasıl lor kullanıyor sunuz benim aldığım lor ekmek üstüne rahatça suruldugu için sanirm yağ oranı fazla varmı yağ oranı düşük lor tavsiyesi

Bu lor meselesi ne takıldım biraz sizler nasıl lor kullanıyor sunuz benim aldığım lor ekmek üstüne rahatça suruldugu için sanirm yağ oranı fazla varmı yağ oranı düşük lor tavsiyesi
Gece yatarken 100gr loru 300ml light sut ile blendirdan geciriyorum akiskan oluyor direk iciyorum. Diger turlu yenmesi cok zor benim icin

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

lor bimde satılan çok hoşuma gidiyor. tuzsuz ve sade bile oldukça lezzetli bazen yoğurt ile karıştırıp yiyorum. kalsiyum yüklemesi yapan arkadaşlara tavsiyem 1/2 magnezyum/kalsiyum oranına dikkat etmeleri. örnek 800mg kalsiyum alıyorsanız 400mg ideal magnezyum almalısınız yoksa uzun vadede kas sorunları başlar. kabak çekirdeği tüketiniz olmadı hazır magnezyum tozları var haftada 1-2 poşet içebilirsiniz

Son düzenleme:
Selamlar
Internetten eldiven aldım eldiven denmez aslında avuç içine yerleştirilen bişi gripad marka .herneyse siparis ettim geldi ama orjinal değil iade edicem .kullanan arkadaşlar nasıl bir eldiven tavsiye edersiniz eli actmayan ergonomik

Selamlar
Internetten eldiven aldım eldiven denmez aslında avuç içine yerleştirilen bişi gripad marka .herneyse siparis ettim geldi ama orjinal değil iade edicem .kullanan arkadaşlar nasıl bir eldiven tavsiye edersiniz eli actmayan ergonomik
Suplementler.com'dan alin gripad i, problem cikmaz...

Sic Semper Tyrannis

[DOUBLEPOST=1427110176][/DOUBLEPOST]5 i biyerde eyfel kulem

Eklentiler

• A.JPG
    A.JPG
    38 KB · Görüntüleme: 364
Bar ı doğru tutarsanız eldivene gerek kalmaz,nasırda olmaz,ayrıca eldivensiz kavrama gücünüz daha fazla olur.
Eldiven zaten itme değil çekme hareketleri için gerekli,barı demiri her neyi kavrıyorsanız avucunuzun içiyle tutmayın,barı parmaklarınızla avuç içinin birlrştiği yerden kavrayın ve farkı görün.hem kavrama gücünüz artıcaktır hemde elleriniz acımıcak,parmaklar açılmıcak ve bar ın kayma sorunu olmadığı içinde nasır olmucaktır.Barış bey yukarda barfix çekemediğinizi yazmıştınız bu tutuşla desteksiz ilk barfix inizi yapacağınızı garanti ediyorum.

Back
Yukarı