Bekci
Üye
isvicre Baris.Abi hangi ülke ve sehirdesin sen
isvicre Baris.Abi hangi ülke ve sehirdesin sen
Kesinlikle katiliyorum, hatta ek olarak nerde yaptigindan ziyade kimle yaptigin daha da onemli...üstadim isin ilmini bilmedikten sonra o makinalar altin kaplama olsa ne ise yararki,bu sporu nerde yaptigin degil nasil yaptigin önemli.
yok yaaa ne ben isletmesi sadece üyeyim,Salon iki bölümden olusuyor bir bölümü 4. katta 2000 m2 orasi buranin 4-5 Kati,burasida 1.katta 24 Saat acik olan bir bölüm, ben iki yeride kullanabiliyorum burayi yeni yaptilar ve cok begendim sizinle paylasiyorum.Hocam isin ironisi bitarafada salondaki gibi olmuyo.bu aralar kaderim bukadarmis napalim.bu salonu senmi isletiyosun
WoW güzel yer kaç yıldır ordasin abiisvicre Baris.
cok yildir burdayim barisWoW güzel yer kaç yıldır ordasin abi
Artık buraliyim diosun yani çok güzel sevindim adına buralarin tadi tuzu kalmadıcok yildir burdayim baris26-27 yil felan oldu.
yok hayir buraliyim demiyorum cocukalr okulunu bitirsinde kurtuliyim diyorumArtık buraliyim diosun yani çok güzel sevindim adına buralarin tadi tuzu kalmadı
@condor79q su avatari degistir yauuwwDogru dediniz.bir suru hatami duzelttim burdaki arkadaskari okuya okuya.halada bitmedi hatalar.ama yavas yavas.yavas olan iyidir,iyi olan hizlidir.ekuri onemli dedigin gibi motivasyon,moral rekabet,son iki uc tekrar acisindan
orda 350-400 gr somon var en kötü ihtimalle 80 gr Protein yapar,way way way bacagi iyi zorlamisiz bugün belli afiyet olsunEki Görüntüle 37009 aksam yemegi. Yanina da salata yapacam.
Hemen dede olmaya meraklanma daha yas kac yayok hayir buraliyim demiyorum cocukalr okulunu bitirsinde kurtuliyim diyorumama bir ayagimizin Burda olacagi tamamen kopamayacagimizda kesin,cünki cocuklar Burda,ilerde torunlarda Burda olursa napican offffff dayanilirmi onlaraaaaaaa
![]()
Somon yiyenler belli oluyor. en buyugu benimki 380 gr. Ortanca haniminki 310 gr. Kucugu de kizimin 250 gr. Somonu aksam yiyin deniliyor coktaaan yedim sindirilmeye basladi. 45dk oldu. Pazar gunu balik gunu bizde. Genelde de somon. Hic yag koymadan tavada kendi yagiyla pisiyor. Bu arada ben karadenizliyim baliktan anlarim. Bu aldigim norvec somonu. Dilimli sekilde satiliyor. Balikci tezgahlarinda somon diye satilan bi balik var. baligin tamami 1.2 kg 1.5 kg. Gelir. O baliklar somon degil deniz alasi. ordu persembe den gelir butun balikcilara. Denizin icerisinde ağlardan olusan havuz icerisinde suni yemle yetistirilir bilginiz olsun[DOUBLEPOST=1427046989][/DOUBLEPOST]@Bekci calistigin salon supermis. Ne spor yapilir orda bea. Biz de bu ekip orda olacaktik ki hep beraber ne senlik olurdu. O zaman bacak calismak da moral bozmazdiorda 350-400 gr somon var en kötü ihtimalle 80 gr Protein yapar,way way way bacagi iyi zorlamisiz bugün belli afiyet olsunyanliz aksam ögünü icin somon biraz agirl olabilir,sindirimi zordur.
Balik tuketen biri degilim ama ogrendigim iyi oldu...Hemen dede olmaya meraklanma daha yas kac yaabi sen bi cocuk daha yap bence. Cocuklari cok seviyosun[DOUBLEPOST=1427046819][/DOUBLEPOST]
Somon yiyenler belli oluyor. en buyugu benimki 380 gr. Ortanca haniminki 310 gr. Kucugu de kizimin 250 gr. Somonu aksam yiyin deniliyor coktaaan yedim sindirilmeye basladi. 45dk oldu. Pazar gunu balik gunu bizde. Genelde de somon. Hic yag koymadan tavada kendi yagiyla pisiyor. Bu arada ben karadenizliyim baliktan anlarim. Bu aldigim norvec somonu. Dilimli sekilde satiliyor. Balikci tezgahlarinda somon diye satilan bi balik var. baligin tamami 1.2 kg 1.5 kg. Gelir. O baliklar somon degil deniz alasi. ordu persembe den gelir butun balikcilara. Denizin icerisinde ağlardan olusan havuz icerisinde suni yemle yetistirilir bilginiz olsun[DOUBLEPOST=1427046989][/DOUBLEPOST]@Bekci calistigin salon supermis. Ne spor yapilir orda bea. Biz de bu ekip orda olacaktik ki hep beraber ne senlik olurdu. O zaman bacak calismak da moral bozmazdi![]()
balik tuketmedigine gore sevmiyorsun sanirim. iyi ki vejeteryan filan degiliz. Bu kadar proteini nerden alacaktikBalik tuketen biri degilim ama ogrendigim iyi oldu...
Buda birçok kişinin bilincinde olmadığı kulaktan kulağa dolana dolana bu hale gelmiş cümlelerden biri, şöyle açıklayayım ; bir hareketi yaparken uyguladığınız tekrar sayısının yağ yakımına doğrudan bir etkisi yoktur, tekrar sayısının önemi şunu belirler yaptığınız egzersiz kuvvet gelişimimi sağlayacak, kuvvet ve dayanıklılığı birden mi arttıracak yoksa sadece dayanıklılığımı arttırcacak. Bunlarıda şu şekilde sınıflayabilirsiniz, 1-6 terkak aralığı kuvvet, 6-12 arası kuvvet+dayanıklılık, 12 tekrar ve üstü dayanıklılık, buradan çıkan anlamda şu çalışmalarınızda çeşitliliğe önem vermeniz gerekiyor. Definasyon sürecinde düşen karbonhidrat miktarı nedeni ile zaten kaldırdığınız ağırlıklar düşecek bundan kaçış yok, bu durumda önemli olan tekrar sayınızdan çok genel kalori alımı ve makrolar, özetle ister 12 tekrarla çalışın ister 8 tekrarla beslenmeniz düzenli ve sürece uygun olduğu sürece sonuç alacaksınız, çok tekrar az kilo yağ yakar az tekrar çok kilo şişirir mantığı saçmalıktan başka birşey değil...balik tuketmedigine gore sevmiyorsun sanirim. iyi ki vejeteryan filan degiliz. Bu kadar proteini nerden alacaktikbitkisel proteinler de zengin icerige sahip onu da almak gerek ama tek basina bu sporda cok zor sanirim.Onlarla ilgili birkac baslik vardi ama detayli okuyamadim tam olarak. Yav ben nerden geldim bu konuya
[DOUBLEPOST=1427047841][/DOUBLEPOST]@Created By Loss ozellikle sana danismak istedigim bir konu var. Gecen mesut la da telefonda konustuk bu konuyu. Kaslara sekil vermek icin yuksek tekrar az agirlik ya da baska bir yontem. Boyle birseyi ben daha once duymustum ancak bir sana da danismak istedim. Var mi boyle bisey? Yani ozellikle su anda definisyondayim biliyorsun. agirliklar ve tekrarlar bulking calismasindaki gibi. Bazen gercekten sekilsiz gorunuyor calistigim bolge. Eger bu konuda tavsiye edebilecegin bir sey varsa paylasirsan sevinirim.
Abi somon zaten ağır bir baliktir tavada dahada ağır olmuyor muEki Görüntüle 37009 aksam yemegi. Yanina da salata yapacam.