30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bar ı doğru tutarsanız eldivene gerek kalmaz,nasırda olmaz,ayrıca eldivensiz kavrama gücünüz daha fazla olur.
Eldiven zaten itme değil çekme hareketleri için gerekli,barı demiri her neyi kavrıyorsanız avucunuzun içiyle tutmayın,barı parmaklarınızla avuç içinin birlrştiği yerden kavrayın ve farkı görün.hem kavrama gücünüz artıcaktır hemde elleriniz acımıcak,parmaklar açılmıcak ve bar ın kayma sorunu olmadığı içinde nasır olmucaktır.Barış bey yukarda barfix çekemediğinizi yazmıştınız bu tutuşla desteksiz ilk barfix inizi yapacağınızı garanti ediyorum.
Eyvallah Bekci teşekkürler

3ay once aldigim 10 Kiloluk yulaf ezmem bitti. Hemen yenisi geldi, sabahlar bunsuz olmuyor.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1427123750982.jpg
    uploadfromtaptalk1427123750982.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 382
Yanlız bu 10 kg lık küspeyi nerden aldığını soran çok olucaktır,bildiğim kadarıyla tr de epey pahalı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
52 Tl ye aldim, kargo dahil 58 e geldi, siteden 100tl uzeri alimlarda kargo ucretsiz, gidahammadeleri.com dan aliyorum.
Kuspe lafini hangi memleket genelde kullaniyor ilk defa.duydum

Son düzenleme:
52 Tl ye aldim, kargo dahil 58 e geldi, siteden 100tl uzeri alimlarda kargo ucretsiz, gidahammadeleri.com dan aliyorum.
Kuspe lafini hangi memleket genelde kullaniyor ilk defa.duydum

ha yok yanlis anlasilmasin hic biryerde öyle denmiyor ben Ismini tadindan ve normalde yenmicek birsey oldugu icin öyle koydum,baktigin zamanda benzemiyor degil hani,is yerimdeki arkadaslar da tavuk yemi yiyorsun diyor:):)

Hocam aktarda 500 grami 6 tl.iyimis fiyati.nemi nasil engelliyosun bide kalitesi nasil aktardakilere gore
kapali cam yada Plastik bir kavanozda tuttuktan sonra nem Almaz sanmiyorum.[DOUBLEPOST=1427127017][/DOUBLEPOST]
Bizim sakarya tarafunda buyukbas hayvancilik yapanlar yeme kuspe derler.aslinda sekeepancari oluyor ogutulmus
bende onu kastederek kendime küspe yiyorum diyorum,küspem bitti diyorum:):):)
öyle dilimize dolamisizki gecen gün kizim mesaj atmis
baba alisveristeyim evde senin küspen kalmamis almami istermisin??
ne diyim al kizim küspe gerekli dedim:):):):)

Sabahlari 100gr yulaf ezmesi yaninda bimin satidigi 50gr musli ekliyorum oyle tuketiyorum, sadece yulaf ezmesi tadsiz tuzsuz oluyor yiyemiyorum.

Madem sende bimcisin bimde simbatin kuru meyve parçaları var:) yada aynı marka gün kurusu kayısı çok lezzetli ler alıp yulaf a katabilirsin musliden daha masum bence

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben daha yeni aldım senin neden değerlerin öyle bilmiyorum belki içeriği yenilenmiştir. orada kalanlar daha eski üretim olabilir. Benim aldığımda değerler dediğim gibi
Mumkunse resmini çekip koyarmisn belki ben yanlış birşeye bakıyorumdur
ben daha yeni aldım senin neden değerlerin öyle bilmiyorum belki içeriği yenilenmiştir. orada kalanlar daha eski üretim olabilir. Benim aldığımda değerler dediğim gibi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı