30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bana uygun gözüktü @Bekci. Bu harekette hamstring sabitleştirici olarak çalıştığı için en azından squat+lungesdan sonra gene bir leg curl olsa iyi olur. Bilmediğim bir ayrıntı varsa diye @Created By Loss 'un cevabını da beklemek lazım tabi :)

Estagfurullah @doxux, herzaman ki gibi gerekeni soylemisin, banada mantiksiz gelmedi @Bekci, doxux'un dedigi gibi leg curlde eklenebilir hem bu sekilde biceps femorisin long-short kisimlarida etki altina alinmis olur, curlu yaparken de ayak bileklerini one dogru cekmemeye calisabilirsin bu sayede gastrocnemius adeleside baski altina alinmis olur...

spor salonunda bir alet var tartı gibi bişi ustune cıkıp eline bisi alıyorsun kablolu falan 2 dakıkada analız yapıyor nekadar dogru tartısılır ama hep aynı yerde yaptırırsan gelişimi daha iyi takip edersin
3-4 saat oncesinden bişi yiyip içme diyorlar yaparken

Muhtemelen bahsi gecen cihaz tanita. Bu tur aletlerin her birinin ciddi yanilma paylari vardir, bir fikriniz olmasi acisindan belki ama sonuclara cokta aldanmayin.

Bu arada Sic Semper Tyrannis zulmedenlerin sonu budur demekmiş. Latince. Abraham Lincoln'ü vuran kişinin söylediği son söz olarak geçiyor

Merak edip onami baktiniz [emoji4] aslinda ceviri biraz yanlis buda lincoln olayindan dolayi tatihte bu sekilde yer etmesinden kaynaklaniyor. Tam anlami "zorbalar herzaman bu sekilde" gibi askida kalan bir cumle oldugu icin zorbalara olum olarak cevriliyor.

Sic Semper Tyrannis

türkiyedeyken böyle bir tartiyla tartilmistim,adi tanitaydi,ileri derecede obez ciktim,acilen doktora gitmem felan gerekiyormus:)
Bu tur bir olcumden %100luk dogruluk payi verecek tek bir yontem var arkadaslar onunda cesediniz uzerinde yapilmasi gerekiyor.., bunun disindaki her turlu olcum yontem ve cihazinin yanilma yuzdesi vardir, tabi ki kimi az kimi cok...

Sic Semper Tyrannis

hoşgeldiniz
sanırım en büyüğümüz siz oldunuz yaşça :)[DOUBLEPOST=1426769866][/DOUBLEPOST]
yani dediğim gibi nekadar guvenilir belli değil ama bir referans olması acısından iyi hep aynı cıhazda olcum yapılırsa gıdısat ıyı takıp edilebilir[DOUBLEPOST=1426770583][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 36892 Eki Görüntüle 36893
gençler bu makarnayı deneyin tam bugday ve kaliteli carbo gerçi diger makarnalara gore biraz pahalı 4 tl civarı paketi
ayıptır soylemesi kardıyo mu yapıp yedim bir tabak :)

ben Filiz Yumurtali makarna kullaniyorum, protegin orani 11

not : cepten bakarken protegini yanlis gormusum 13 mus barillada :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1426783761685.jpg
    uploadfromtaptalk1426783761685.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 356
Son düzenleme:
Bu tur bir olcumden %100luk dogruluk payi verecek tek bir yontem var arkadaslar onunda cesediniz uzerinde yapilmasi gerekiyor.., bunun disindaki her turlu olcum yontem ve cihazinin yanilma yuzdesi vardir, tabi ki kimi az kimi cok...

Sic Semper Tyrannis
Bu yag ölcümü konusunda en Dogru bilgiyi halen nefes aliyorken:):) su asagidaki aletin ölctügünü okumustum bir cok yerde.bu aletle vücudunuzun belirli bölgelerini ölcüyorsunuz,bu bel,gögüs,koltuk alti v.s bikac yer daha var daha sonra o cikan degerlerle prospektüsünde anlatilan bir hesaplamayla vücut yag oraniniz hastanelerden sonraki en yakin Dogru ölcümü veriyor.dogrumudur bilmiyorum denemedim fakat alet cok ucuz bisiy,sanirim ölcü skalasida inc cinsinden.ama dogruluk payinin yüksek oldugunu bircok kereler okudum.

Eklentiler

• yag ölcümü.png
    yag ölcümü.png
    13 KB · Görüntüleme: 369
  • yag ölcümü 2.png
    yag ölcümü 2.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 409
Bu yag ölcümü konusunda en Dogru bilgiyi halen nefes aliyorken:):) su asagidaki aletin ölctügünü okumustum bir cok yerde.bu aletle vücudunuzun belirli bölgelerini ölcüyorsunuz,bu bel,gögüs,koltuk alti v.s bikac yer daha var daha sonra o cikan degerlerle prospektüsünde anlatilan bir hesaplamayla vücut yag oraniniz hastanelerden sonraki en yakin Dogru ölcümü veriyor.dogrumudur bilmiyorum denemedim fakat alet cok ucuz bisiy,sanirim ölcü skalasida inc cinsinden.ama dogruluk payinin yüksek oldugunu bircok kereler okudum.
Resimdeki alet skinfold, deri kalinligo veya deri alti kaliper mantigi gibi calisan bir sistemi ve formulu var, bu olcumdeki hata payi ise; deri kalinligi uzerinden alinan olcumun yeterli olmamasi, daha saglikli olmasi adina yapilmasi gereken deri ustu olcum yapilan bolgenin ek olarak cevre kalinliginda olculmesidir bu sayede belli bir zamab gectikten sonra tekrar olcum yapildiginda, deri kalinligi ve cevre kalinligi azalmissa hem yag hemde kas kaybedilmistir, deri kalinligi azalirken cevre kalinligi artmissa yag kaybedip kas kazanilmistir. Ancak yapilan skinfold olcunlerinde genellikle deriyi olcur gecerler...
Hadi bakalim bende gireyim artik antrenmana [emoji4]

Sic Semper Tyrannis

Selam dostlar...

Ne yesem yarıyor diyorlar ya ben o gruptayım sanırım :(

Sigarayı bırakalı 3 hafta oldu hafta başına 1 kg almışım. 90 kg a dayanmak üzereyim. Muhtemelen de hep yağdan almışımdır. 10 gün sonra ölçüm cihazına gireceğim ama çok yağlanmaya başladım sanırım.

Şimdi diyeti olduğu gibi yarıya indirmem gerekecek.

Sigarayı daha önce spor yapmadığım bir dönemde bırakmıştım 13 kg almıştım 107 kg. görerek tarihimdeki en yüksek kg. görmüştüm.

Şimdi spor yapıyorum ama gene almaya başladım. Moralim bozuldu iyice.

Sigarayi birakinca hep agzimiza bisiyler atma istegi duyuyoruz bunuda cogu zaman istem disi yapiyor farketmiyoruz bile

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hocam bilimsel olarak metabolizma yavaşlıyor ama. bunu bana doktor anlatmıştı. Nikotinin işlevleri başlığı altında. Yani abur cubur dediğiniz gibi kaçırıyorda olabilirim ama sert yükseliş var :(

Walla ne biliim bende boyle bir sorun olmadi,fakat her yedigim seyi dusunerek sigaradan. Dolayi kilo alabilecegimi dusunerek yiyordum.sigarayi birakinca yemeye daha cok vakit ayiriyoruz ,

Bende yaglardan iyice sıkıldim.x men den fight club a gecis yaptim.bugun diyete basladim antremanida araliklari az tutup biraz kilo azaltip yapmaya basladim.birazda mide calistim.hic mide yapmadigimdam kramp girme olayina karsi biraz az yogunlukta yaptim.15 dk da kardiyo yapicaktim usendim gece karbo hic yok .az bakla tavuk haslama ile tamamladim.gobek eriyene kadar boyle.sonra tekrar x men durumuna bakicaz

Gece 100 gr yulaf ezmesi ve süt mantıkli mi kayısı parçaları ile süslenmiş:) yoksa gündüz mu tüketmek lazım
Yulaf işine yeni girdim lezzetli imiş[DOUBLEPOST=1426793604][/DOUBLEPOST]
Bende yaglardan iyice sıkıldim.x men den fight club a gecis yaptim.bugun diyete basladim antremanida araliklari az tutup biraz kilo azaltip yapmaya basladim.birazda mide calistim.hic mide yapmadigimdam kramp girme olayina karsi biraz az yogunlukta yaptim.15 dk da kardiyo yapicaktim usendim gece karbo hic yok .az bakla tavuk haslama ile tamamladim.gobek eriyene kadar boyle.sonra tekrar x men durumuna bakicaz
Hadi hayırlısı

He he yok baris bey nick iyle fuigo nickini karistirdim:)sende baris sin biliyorum:)fuigo sigaradan kilo aliyorum dedi baris bey gece yulaf yiyorum dedi bende fuigo gece yulaf yersen sigarayi birakinca tabi kilo alirsin diye yazdim:):)sonra farkedince sildim:)
İki ayri mesaji tek bi kisi yazmis gibi birlestirdim[emoji20][emoji15][emoji30]

Back
Yukarı